BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Şöle bir panda çizmiştim :) Bitirdim sayılır sanırm :) İlk hali orada var zaten ikinci olarak photoshop la temizleyip biraz efekt verdim. photoshplamadan önce kağıt üzerinde bir kaç değişiklik yaptım aslında. İlk önce kolda bir yamukluk vardı onu düzelttim, sol kulak biraz küçük kalmıştı onu biraz daha büyülttüm, sonra melek şeysi ekledim :) ekleyip sildiklerim : melek kanatlarını ekledim sildim. Bileklik ekledim sildim :) Şöle bişi şu an Daha sonra photoshopla bir kaç efekt daha ekledim : En son gölge efekti vermeye çalıştım böle bişi oldu . Aklıma fikir geldikçe eklemeye çalışyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 İlginç bir şey olmuş ama pandanın kolu çok büyük değil mi? Yoksa bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 pandanın elindeki ve kucaandaki şeyler nedir ? mini mızrak gibi duruo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 o kadar büyük değil gibi geldi bana kolu ya diğer türlü çok orantısız duruyordu :) elindekiler mızrak tarzı bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 hmm ilginç bi resim olmuş ozaman baya :) kafasının üstündeki halka , yüzündeki ifade ve elindeki minik mızrakcıklar garip bi birleşim olmuş.ne zaman , nerde , hangi ruh haliyle kafanda ne varken çizdin merak ettim şimdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 sarhoştum :D bütün gece uyanık kalıp çizmeye çalıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 hehe tamam ozaman pandanın yüz ifadesinin nedeni belli oldu :) ben böyle görsel sanatları yorumlamaktan yana değilim o yüzden çok güzel yada çok kötü diyemiyorum , forumu kirletiyo gibi gözüküyorum dolayısiyle :( ama insanın içindekileri dışa bi şekilde dışa vurması güzel bişi o yüzden takdir ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kol çok kalın olmuş bi kere gözünden kaçtı herhalde. bir de üçüncü resimde panda çok iyi olmuş ama etraftaki o photoshop eşantiyonları hiç olmamış bence hele bir de gölgeyi ekleyince:) bence onları silip kendin bişeyler eklersen çok güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar