Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: BombaciMulayim, 15 September 2003 21:27 tarihinde demiş ki: durun en karizma galibiyeti yazayım: ilk yarıyı 0-4 lazio önde bitirir. maçı ise 5-4 beşiktaş önde bitirir. oldu mu? ehoe böyle bir maç olursa hakkaten unutamayız heralde. abi o değil de tam dersi daha muhtemel :) alıştık fark atıp farkın kapanmasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 gs den bi b*k olmaz bu sene o yuzden forza bjk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 galatasaray kötü olabilir ama umarım en azından ülke puanı adına 2. tura falan çıkar. beşiktaş için de geçerli tabi :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 5-0 BJK. Mesela yani. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 uykum gelmio ehe sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Raid3r, 16 September 2003 01:52 tarihinde demiş ki: uykum gelmio ehe sux yataktan kalktım vakıt gecmıyor ruyalarıma gırdı bu macta yenılıyorduk ve sınan engın ıstıfa edıyordu...[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ehe ben daha uyiamadim ve hala uykum gelmio uyumak istiyorum ama yok ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 lan olm amma abarttınız. :) görmemiş bi şampiyonlar ligine girmiş.tutmuş uykuları kaçmış. olmadı ama idare edin işte.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 kimbilir bunnar barca ya 5-0 leeds e 6-0 yenildiklerinde kaç gün uyumadılar euhau[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yok yani bende heyecanla bekliyorum maçları ama. benim bi UEFA finalinden önce uykum kaçmıştı.bide çankaya üniversitesyle yapacağımız maçtan önce.onun haricinde hiç bi sefer öle olmadım yani. bu daha ilk tur abi.bugün normal bi maç olacak.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Lazio maçı BJK için bir rövanş niteliğinde, ilk tur maçı, görmemişlik falan değil bilip bilmeden atlamayın.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 olm bilip bilmiycek ne var bunda?neyi bilmiyo olabilirim? ayrıca sinirenecek ne var bunda.komik adamsın.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 baba toplam olasılık %220 etti.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 taraftardan taraftara değişir heyecan. sonuç olarak annem de beşiktaşlı ama o final oynansa da heyecan duymaz arada fanatiklik farkı var. bu arada 5-0 dan sonra değilde 6-0 dan sonra bayaa gebermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 BJK bilet keser bu gece :) ben inanıyorum[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: Ra_d, 16 September 2003 14:40 tarihinde demiş ki: olm bilip bilmiycek ne var bunda?neyi bilmiyo olabilirim? ayrıca sinirenecek ne var bunda.komik adamsın.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. BJK'li değilsin, Lazio ile olan hesabımızı bilemessin. Ayrıca sinirlenmedim.. Garip adamsın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 lazio sizi yenmedi mi yahu, ne hesabı varki ortada[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ya ne hesabı ya, o zaman gs'nin bütün yenildiği takımlara karşı hesabı var. real madrid barcelona roma vs vs vs[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 biz real'i iki kere yendik yenildikten sonra[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Abi biz nasıl gs-fb derbisini anlayamıyorsak(sizin deyiminizle)sizde lazio ile olan hesabımızı anlayamazsınız...Kısaca BJK li olmayan anlayamaz[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 said: bLaQ, 16 September 2003 18:19 tarihinde demiş ki: BJK'li değilsin, Lazio ile olan hesabımızı bilemessin. Ayrıca sinirlenmedim.. Garip adamsın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- ne hesabı olm.dayakmı attılar size.dövdülermi yolun ortasında.kız arkadaşınızın yanında. futbol lan bu.hani oyun olan.hani adamların topun peşinde koştuğu.yenmekde var yenilmekte.bunu hazmedemiyosanız, delikanlı ayaklarıyla, hesabımız var falan diyosanız sizin sorununuz. bu arada doğru söylemişsin ben garip bi adamım.ama sen cidden komiksin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 biri yazmış 5-0 6-0 yeniliğimiz maçlar vardır. Ve kesinlikle doğrudur. Ama o zaman ki şartlarla şimdiki şartlar çok farklı. O zaman defansımızda erman vardı kalede de shorumu :) TD de scala idi. Nouma da her maç oynmıyordu. Elimizde bir tek nihat vadı kısaca. (ahmet dursunu saymayın) Bu sene işler çok farklı. Beşiktaş eğer laubali oynamazsa hiç bir takım 2 den fazla gol atamaz. İsterse real madrid gelsin. Siz şimdi oha salladın felan diyeceksiniz. Ama benim görüşüm. bu bjk yi yakından takip eden herkes de bunu söyleyebilir. O kadar hücum oyuncumuz olmasına rağmen neden gol atamadığımıza gelince genelde son vuruşlardaki aptallıklar hep başı çekmiştir. İstanbulda yenildiğimiz lazio maçında bütün avantajlar lazio içindi. - Bjk orada 1-0 yenilmişti ve kesin gol atmamız gerekiyordu. - Zago ve ibrahim yoktu. - Beşiktaş gol atacam diye çullanıp bireysel hatalardan iki gol eyince maç öyle bitti. İlhanın kaçırdığı golleri sanyıorum bile. Bu gün ise şartlar çok farklı. Ahmet hariç sakadımız yok cezalı yok. Bütün takım formda! Ve kozlar lucescu nun elinde. kağıt üzerinde biz daha şanslıyız. (chealse inönüye gelince de şanslı oalcağız) ama bu işler sahada böyle yürümeyebiliyor. Sonuçta top yuvarlak ve lazio bir gol bulursa bu maçı lehine çevirebilir. Ya da penaltı olabilir. Zago kırmızı kart görebilir. Son 2 yazdığım şeyden çok korkuyorum. Bunlara rağmen Bjk hala kağıt üzerinde daha şanslı. Ama bu sonuca etki eder mi orasını bilemem sadece umut ediyorum.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 olm ben bütün TD leri touchdown olarak okuyorum.her seferinde bi saniye duraksıyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 zago bu grup maçlarında en az 1 kırmızı kart görüp en az 2 maç ceza görücek bunu iyi bilen lucescu'da emre aşık'ı takıma monte etmeye çalışıyordu ligde zago, 3 büyük kulüpten birinin oyuncusu diye çok kollanıyor ligde ama avrupa'da affetmezler bu arada bu maç beşiktaş avantajlı ve favori ama chelsea inönüye geldiğinde bile favori olucak[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 şu şebek herif aradan çıksada stadı gösterseler be pis ezicez bugün hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar