SbNN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Evet tarihi bir maç bjk 2-1 yenecekmiş gibi doğuyor içime hadi hayırlısı...Bu arada gsyede başarılar.[hline]_NoelBaba_aba__NoelBaba_aba NoelBaba_Baba_NoelBaba_baba_N........ oelBaba_elBaba_oelBaba__elbaba_No...... elBaba_oelbaba_elBaba_oelbaba_Noel.... Baba_NoelBaba_Baba_noelbaba__NoelB.... aba__NoelBaba__aba__noelbaba__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 berabere kesin. ya 0-0 yada 1-1.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bi mod başlığı editleyiversin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 evt. +1[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 güzel bi maç olsun lol[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 başlık acil editlenmeli. 2-1 beşiktaş diyorum..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Güzel maç olucak lazio çok güçlü bir rakip gönlümden bjk nın yenmesi geçiyor ama mantığım lazionun alacağını sölüyor ama bjk da hafifr alınacak bir takım deil Bjk3-Barca0 (uınutulmaz) umarım gene tekrarlar[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bu gece uyuyamıycam kesın...[hline]| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 2-0 yeneriz umarım[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Malkor, 15 September 2003 16:11 tarihinde demiş ki: Bjk3-Barca0 (uınutulmaz) ah :) o efsanevi maç, iyiki de gitmiştim o maça. arkadaşlarla gittiğimizde sadece barcelonayı görme amaçlı gittiğimizi söyleyebilirim. o goller, ibrahim'in petit'e bacakarası çalımı falan coştukça coştuk süferdi :) inşallah lazio'yu yeneriz. geçen senenin rövanşını almamız lazım yani. umarım ilhan falan iyi gününde olur.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 su macı alırsak varya ızmırı yakarım valla[hline]| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 lazio'nun gücünü hafife alanlar sanırım maç günü kötü bir gece geçirecekler.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ya bızım taraftar kale arkasına alınmasaydı keske ya.. esasında cok merak ettıgım konuda o taraftarımız nasıl olcak acaba[hline]| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bjk - barça maçında ben bjk'lilerden bile çok sevinmiştim, ne güzel maçtı o öyle be. pascal zibidisi de göte bala gol atmıştı çok gülmüştüm o gole.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 he o maçta ben bjk nin formayı sarı kırmızı görüyodum valla çok iyi maçtı :) o maçtaki gibi oynasa aslında cok rahat yener lazio yu ama du bakalım bjk türkiye liginde sağlam oynuyo da avrupada cok cok zorlanıyo bu maç ne olucak , kestirmesi çok güç[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 beşiktaş inşallah yener de herkes çantada keklik gözüyle bakıyo inşallah fazla güven ters tepmez. lazio da deplasmanda baya iyi oynayan bi takım sonuç olarak. ve de lazio boru değil :) yenerse beşiktaş güzel olur sevinirim[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 15 September 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Kenderleme, 15 September 2003 16:59 tarihinde demiş ki: yenerse beşiltaş güzel olur ama sevinirim türkçe katliamcısı seni ! :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 September 2003 16:55 tarihinde demiş ki: Lazio o staddan çıkamaz. Hele bir yenersek bence gruptan %100 çıkarız ve yeneceğizde doğru söledin bak lazio o staddan çıkamayacak öldürecez pezev**kleri[hline]_NoelBaba_aba__NoelBaba_aba NoelBaba_Baba_NoelBaba_baba_N........ oelBaba_elBaba_oelBaba__elbaba_No...... elBaba_oelbaba_elBaba_oelbaba_Noel.... Baba_NoelBaba_Baba_noelbaba__NoelB.... aba__NoelBaba__aba__noelbaba__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 4-0 ahanda buraya yazdım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yavaaaaaaş euah[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ya 1-0 BJk alır yada 1-2 Lazio...[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 3-1 1-0bjk 1-1lazio sonna 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 durun en karizma galibiyeti yazayım: ilk yarıyı 0-4 lazio önde bitirir. maçı ise 5-4 beşiktaş önde bitirir. oldu mu? ehoe böyle bir maç olursa hakkaten unutamayız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 September 2003 16:55 tarihinde demiş ki: Lazio o staddan çıkamaz. Oldu.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ahahahaha.koptum.nukem[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar