Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk-Lazio

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet tarihi bir maç bjk 2-1 yenecekmiş gibi doğuyor içime hadi hayırlısı...Bu arada gsyede başarılar.[hline]_NoelBaba_aba__NoelBaba_aba
NoelBaba_Baba_NoelBaba_baba_N........
oelBaba_elBaba_oelBaba__elbaba_No......
elBaba_oelbaba_elBaba_oelbaba_Noel....
Baba_NoelBaba_Baba_noelbaba__NoelB....
aba__NoelBaba__aba__noelbaba__
Mesaj tarihi:
Güzel maç olucak lazio çok güçlü bir rakip

gönlümden bjk nın yenmesi geçiyor ama mantığım

lazionun alacağını sölüyor

ama bjk da hafifr alınacak bir takım deil

Bjk3-Barca0 (uınutulmaz)

umarım gene tekrarlar[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir."
Mesaj tarihi:
said:
Malkor, 15 September 2003 16:11 tarihinde demiş ki:
Bjk3-Barca0 (uınutulmaz)

ah :) o efsanevi maç, iyiki de gitmiştim o maça. arkadaşlarla gittiğimizde sadece barcelonayı görme amaçlı gittiğimizi söyleyebilirim. o goller, ibrahim'in petit'e bacakarası çalımı falan coştukça coştuk süferdi :)

inşallah lazio'yu yeneriz. geçen senenin rövanşını almamız lazım yani. umarım ilhan falan iyi gününde olur.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Mesaj tarihi:
ya bızım taraftar kale arkasına alınmasaydı keske ya..
esasında cok merak ettıgım konuda o taraftarımız nasıl olcak acaba[hline]| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw |
Mesaj tarihi:
bjk - barça maçında ben bjk'lilerden bile çok sevinmiştim, ne güzel maçtı o öyle be. pascal zibidisi de göte bala gol atmıştı çok gülmüştüm o gole.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Admin
Mesaj tarihi:
he o maçta ben bjk nin formayı sarı kırmızı görüyodum valla çok iyi maçtı :)
o maçtaki gibi oynasa aslında cok rahat yener lazio yu ama du bakalım bjk türkiye liginde sağlam oynuyo da avrupada cok cok zorlanıyo bu maç ne olucak , kestirmesi çok güç[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Mesaj tarihi:
beşiktaş inşallah yener de herkes çantada keklik gözüyle bakıyo inşallah fazla güven ters tepmez. lazio da deplasmanda baya iyi oynayan bi takım sonuç olarak. ve de lazio boru değil :)
yenerse beşiktaş güzel olur sevinirim[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 15 September 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 15 September 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
Lazio o staddan çıkamaz.

Hele bir yenersek bence gruptan %100 çıkarız ve yeneceğizde doğru söledin bak lazio o staddan çıkamayacak öldürecez pezev**kleri[hline]_NoelBaba_aba__NoelBaba_aba
NoelBaba_Baba_NoelBaba_baba_N........
oelBaba_elBaba_oelBaba__elbaba_No......
elBaba_oelbaba_elBaba_oelbaba_Noel....
Baba_NoelBaba_Baba_noelbaba__NoelB....
aba__NoelBaba__aba__noelbaba__
Mesaj tarihi:
durun en karizma galibiyeti yazayım:
ilk yarıyı 0-4 lazio önde bitirir.
maçı ise 5-4 beşiktaş önde bitirir.
oldu mu? ehoe böyle bir maç olursa hakkaten unutamayız heralde.
  • Yeni Oluştur...