Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 www.sharereactor.com un sayfasında bir yazı gördüm ilginizi çeker. Bu ana sayfası Bu da Anketi Biri hazırlamış sanırım ödevi için. Bir bakın doldurun birşeyler... umarım dikkate alırsınız.[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 çalışmadı bende niyeyse.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 deli gibi uzun anket.[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 walla eski oldugumdan midir bu alemde bilmem cesitli zamanlarda bu tip bir suru anket yanitladim..hatta 3 tanesinin de hazirlanmasinda yardimda bulundum..icerikler 3 asagi 5 yukari ayni... sayki sevki ve isin kotusu sonuc da ayni..bilgisayar internet irc icq insani asosyal yapar ozellikle bir limit koymassaniz normal hayatla sanalite karisiyorsa kaybeden gercekten siz olursunuz..yakinda access le excel de asosyal yapiyomu diye anket yapicaklar..hic macro yazdiginiz icin kendinizi yanliz hissettiniz mi tek arkadasiniz sagda cikan office yardimcisimi turevinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar