Eno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Merhabalaaarrrr Dün gece aldığım ani kararla İstanbul'a geldim. Pazara kadar buradayım. ICQ açamıyorum kafenin birindeyim, makineler pek iyi değil. Uğraşamayacam. Bir toplaşalım diyorum. Pek çok kişide cep telefonum var. Bir organizasyon yapın, bi dürümcüye falan gidelim :p (berk tamammı) Buraya mesaj bırakın. Akşama falan tekrar bakıcam topice. Yarın için bir şekil yapalım. Görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Yazmış insanlar kocaman Ama okumak lazım:) O zaman ben senin cdleri de getireyim[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ouuuu, nerde kalıosun[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Üsküdar / fıstıkağacında kalıyorum. Axe sana ozel mesajdan telefonumu attım beni arasana bi konuşalım yarın için. yada çaldır mesaj at bişiler yap yani :) Diğer topiclere mesaj yazdım durumumla ilgili. Buraya da yapıştırayım. Derman arıyorum derdime... 1) Istanbul'u pek bilmiyorum ben. Üsküdar / Fıstıkağacında kalıyorum. Oraya nasıl gelinir? Geldikten sonra dönüşte problem olur mu? 2) Nasıl ve nerede tanıyoruz birbirimizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Kurtadam İstanbulda gibi olmuş başlık hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Daha cok "Kezban Paris'te" gibi olmus :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar