aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 5teki videodan sonra kopmus olay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Valla ben de Silmarwene katılıyorum.Tam bir hayal kırıklığı olmuş.Raistlin raistlin olmamış ki..sanırım bazı şeylerin hayak gücünde kalması daha iyi gibi görünüyor He-man gibi bişi sandım hani yeni teknoloji filan kullnırlar nerede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Penthesilea said: Dalamar yeter, elflerin gay olmadigi memleketler de var arkadasim. Auhauha yeni gördüm imbaymış. Kitabı çok güzeldi bunun, Dallama the Dark. Herhalde okuduğum DnD kitapları arasındaki en kötü kitaptı. (ki 50+ okumuşumdur en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 lan kesecem sana kitap vermeyi,tavır yapamıycan millete forumlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu değilde mithral hall'a giderlerken karşılarına drizztin tayfanın artemis jarlaxle falan çıkıyordu böyle kara kalem gibisinden bir vidyoydu fanlar yapmıştı hasta bişiydi onu uzatsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abi animasyon olamsının birde şöyle bir faidesi olur: Hollywood her filme bir aşk faktoru katmadan edemiyor. Şimdi raistin guce olan aşkını aslından bu kıza aşktı amam olmadı buyucu oldu olayına çevirirler, bir poha benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 CoolRider said: bu kıza aşktı amam olmadı buyucu oldu olayına çevirirler e iyi de oyle zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yani aslinda bayaa bi payı var :D. Caramon hatta Raistlinin aşik oldugu kıza cakarken raist goruo felam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 O zaman ben okuyalı bayağ olmuş. Ben kitapta kızlar olmadı buyuye veriyim kendimi die bir yer hatırlamıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 var var...fantazi edebiyatının en ezik,en emo sahnesi hemde...ama ilk üçlemede değildi yanlış hatırlamıyorsam.şu sonradan raist i sömürmek için çıkan kitaplardan birindeydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Soulforge da (Ruh döven) var o kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 soulforge da değil de sanki bir flashback şeklinde ikizler üçlemesindeydi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 fenris said: var var...fantazi edebiyatının en ezik,en emo sahnesi hemde...ama ilk üçlemede değildi yanlış hatırlamıyorsam.şu sonradan raist i sömürmek için çıkan kitaplardan birindeydi sanırım. Saçma sapan konuşma arkadaşım. Raistlin'in büyücü olmasının sebebi zayıf bedeniydi. Onun büyücülük öğrenmesini ablası Kitiara istemiş ve okula yazdırmıştır. Güçlünün hayatta kaldığı bir dünyada Raistlin gibi bir çocuk ölmeye mahkumdu. Onu hayatta tutan şey büyü ve bunu ablasına borçludur. Tabi yaşadıkları insnaın hayatını şekillendirir. Kardeşi ve sevdiği kız arasında geçenlere tanık olması onu daha da asosyalleştirmiş ve büyüye itmiştir. Ama doğrudan bi sebep asla değildi. Ki öyle olsaydı Crysania'yı maşa gibi kullanmazdı. msn adresi [email protected] olan bir insanla muhatap olduğunuzu belirtmekte fayda görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Marveloth said: msn adresi [email protected] olan bir insanla muhatap olduğunuzu belirtmekte fayda görüyorum. Keşke bunu ymesajının başına yazsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Takhisis çakma She-Ra gibi :D hatta ve hatta she-raya azck para vermişler saçları siyaha boyatmış,aynı zevkte farklı kıyafet giymiş gelmiş.. He-MAN in kaplanını Crysania ya,She-Ra nın atınıda Lord Soth a ödünç vermişler heralde.Filmin sonunda da, "bütün film boyunca bilin bakalım nerdeydim beeeen...Bu arada dostluk kardeşlik negzl dimi çocuklar bık bık bık" edicek o He-Man deki siyahlı sarılı elemanı bu sefer farklı bi kıyafet tasarımıyla görürüz tam olur.. Olmamış..olmamış..ilahem ki kendisi Takhisis olur..Hayallerimi yıktı.. Zaten "Hope is the deny of reality" demeyen içine He-MAN kaçmış Raistlin'i de napayım ben.. Çekecektin sağlam film..Takhisis i Angelina yada psikopatik bi Monica Belluci oynayacaktı.İşte o zmn tam olurdu. trailer projectinki bile daha gzl be:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Rezaletti,rezaletti,rezaletti. Buradan Paramount'a ve yayında ve yapımda emeği geçen bütün lavuklara bağırarak "Ejderha sensin, mızrağı da sana girsin ulan!" diyorum çok içten bir şekilde. Tamam, trailer ı gördüğümden beri feci bir "öff iğrenç olmuş" önyargısı vardı. Ama izlediğimde bu önyargımdan kurtuldum, kelimeler yetmiyo yaşadığım hayal kırıklığını anlatmaya. Çizimlerin berbat olduğunu bile bile izledim ama öf yine de çok feci oturdu ya. Çizim kalitesi 20 sene önceki çizgifilmlere benziyodu. Raistlin in tipi filan daha ilk saniyeden ahah He-Man dedirtiyo zaten. Çizim kalitesinden daha kötü olanı ise 2D çizim karakterlerle (humanoidler) 3D animasyon karakterlerin (draconianlar&ejderhalar) aynı karede bulunduğu sahnelerdi. Rezalet resmen ya, 2D karakterlerle 3D karakterler aynı sahnede kapışıyolar. İğrençti resmen. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Sadece animasyon kotu deil cok da sacmalamıslar icerik olarakta.Sonuna kdr dayandım laurana nın elistanla öpustugu sahnede 15 dk guldum.Gercekten cok fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben çok zevk aldım izlerken, ağlıcaktım falan. daha güzel olabilirdi tabi ki ama olsun. okuduğum kitabı izledim işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Aile yanında olduğumdan burdaki net kotalı,kotamı Pushing Daisies yerine buna harcadığıma gerçekten inanamıyorum.Yani harbi inanamıyorum,bu ne?Kitabın ilk yazıldığı yıl çekilmiş falan dense bile kabul etmiyorum o 3d'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Harcadığım zamana yanıyorum. Böyle iğrenç bir "şey" yaptıkları için de kucak dolusu sevgiler iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 öleydimde izlemeyeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 edik:Çift msg olmuş,kaka mozilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Kiefer Sutherland seslendirmiş Raist'i,bende diyorum nefretten öte neden bir tiksinti yarattı bu Raist bende,sebebi buymuş hehe.Dark City'deki rolü olsun,Jack Bauer'liği olsun bu adam sarmıyor ya.Sesi bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ya "fena değil,idare eder" filan denilse bu kadar merak etmezdim :P. ya animasyonlar çizimler filan hakikaten kötü olmuş bea.bütün parayı seslendirme kadrosuna mı yatırdılar ne? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 allahım bu kitap bu kadar kötü olabilirdi. yok bu kadar kötü bile olamazdı. bunları kınıyorum ve laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar