Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

fenris said:
var var...fantazi edebiyatının en ezik,en emo sahnesi hemde...ama ilk üçlemede değildi yanlış hatırlamıyorsam.şu sonradan raist i sömürmek için çıkan kitaplardan birindeydi sanırım.

Saçma sapan konuşma arkadaşım. Raistlin'in büyücü olmasının sebebi zayıf bedeniydi. Onun büyücülük öğrenmesini ablası Kitiara istemiş ve okula yazdırmıştır. Güçlünün hayatta kaldığı bir dünyada Raistlin gibi bir çocuk ölmeye mahkumdu. Onu hayatta tutan şey büyü ve bunu ablasına borçludur.

Tabi yaşadıkları insnaın hayatını şekillendirir. Kardeşi ve sevdiği kız arasında geçenlere tanık olması onu daha da asosyalleştirmiş ve büyüye itmiştir. Ama doğrudan bi sebep asla değildi. Ki öyle olsaydı Crysania'yı maşa gibi kullanmazdı.

msn adresi [email protected] olan bir insanla muhatap olduğunuzu belirtmekte fayda görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Takhisis çakma She-Ra gibi :D
hatta ve hatta she-raya azck para vermişler saçları siyaha boyatmış,aynı zevkte farklı kıyafet giymiş gelmiş..
He-MAN in kaplanını Crysania ya,She-Ra nın atınıda Lord Soth a ödünç vermişler heralde.Filmin sonunda da,
"bütün film boyunca bilin bakalım nerdeydim beeeen...Bu arada dostluk kardeşlik negzl dimi çocuklar bık bık bık" edicek o He-Man deki siyahlı sarılı elemanı bu sefer farklı bi kıyafet tasarımıyla görürüz tam olur..
Olmamış..olmamış..ilahem ki kendisi Takhisis olur..Hayallerimi yıktı..
Zaten
"Hope is the deny of reality" demeyen içine He-MAN kaçmış Raistlin'i de napayım ben..
Çekecektin sağlam film..Takhisis i Angelina yada psikopatik bi Monica Belluci oynayacaktı.İşte o zmn tam olurdu.
trailer projectinki bile daha gzl be:P
Sosyal ağlarda paylaş

Rezaletti,rezaletti,rezaletti.

Buradan Paramount'a ve yayında ve yapımda emeği geçen bütün lavuklara bağırarak "Ejderha sensin, mızrağı da sana girsin ulan!" diyorum çok içten bir şekilde.

Tamam, trailer ı gördüğümden beri feci bir "öff iğrenç olmuş" önyargısı vardı. Ama izlediğimde bu önyargımdan kurtuldum, kelimeler yetmiyo yaşadığım hayal kırıklığını anlatmaya. Çizimlerin berbat olduğunu bile bile izledim ama öf yine de çok feci oturdu ya.

Çizim kalitesi 20 sene önceki çizgifilmlere benziyodu. Raistlin in tipi filan daha ilk saniyeden ahah He-Man dedirtiyo zaten.
Çizim kalitesinden daha kötü olanı ise 2D çizim karakterlerle (humanoidler) 3D animasyon karakterlerin (draconianlar&ejderhalar) aynı karede bulunduğu sahnelerdi. Rezalet resmen ya, 2D karakterlerle 3D karakterler aynı sahnede kapışıyolar. İğrençti resmen.

Tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...