BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Şöle eski bir konu var http://forum.paticik.com/konu.php?id=176191 Yenisini açayım dedim ben :) Cast ın çoğu tamamlanmış liste şöle : Tanis Half-Elven Michael Rosenbaum Raistlin Majere Kiefer Sutherland Goldmoon Lucy Lawless Flint Fireforge / Fewmaster Toede Fred Tatasciore Tika Waylan Michelle Trachtenberg Caramon Majere Rino Romano Tasslehoff Burrfoot Jason Marsden Fizban The Fabulous Neil Ross Sturm Brightblade Mark Worden Riverwind & Gilthanas Phil Lamarr Bupu Jentle Phoenix Laurana Caroline Gelabert Takhisis Nikka Futterman The Forestmaster Mari Weiss Elistan Ben McCain Pyros Dee Bradley Baker Flamestrike Susan Silo Onyx Juliette Cohen Raistlin için 24 den tanıdığımız Kiefer Sutherland seslendirme yapacak düşününce gidip bir daha 24 ü dikkatlice izliycem ve sesini iyi dinleyeceğimk bu sefer :) Konuları yazan arkadaş Herkül ün bir kaç bölümünü ve Zeyna nın kilit yazarlarından biri olan George Strayton. ama olayın içinde Margeret Weis ve Tracy Hickman inde haliyle çok büyük yardımları varmış :) Yönetmene geldiğimizde ise beni sevindiren bir isim görüyorum Will Meugniot. Kendisi X-Men ve The Real Ghostbusters ı da yönetmiş kişidir ki bu iyi bir şey :) Gördüğüm kadarıyla prof bir bir liste var karşımda daha da çok umutlanıyorum filmden umarım içimde patlamaz :). Bunlarda yayınlanmış ilk çizimlermiş :) Karakterler : Laurana Pyros Riverwind Tanis Sturm Brightblade Yaratıklar Goblins Baaz Draconian Bir kaç alan Qualinost Xak Tsaroth[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 11:19 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bi saniye animasyon şeklindemi olacak film orasını anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 evet! heh. maalesef. ben de çok üzülmüştüm. ama resimlere baktım, yine olması gerektiği gibi olsa da, seslendirenler süper olsa da, nerde gerçek çekim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Evet animasyon ne yazik ki. Hakkini verirler umarim da yerim ben de o ne yazik ki lafini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bence animasyon olarak güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bakalım mekan tasvirleri nasıl oalcak onu merak ediyorum ben asıl.umarım güzel bir şey olur da ağız tadıyla izleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 keşke filmini çekseler. Aslında baya izlenir lotr kadar olmasada. Parasıda karşılanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 lotr u katlayacağına inandığım bi film bekliodum ben. animasyon çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 animasyonmu ya off tika ya tika! tam istedigim gibidi .. [spo][/spo] [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 18:46 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 kadro çok iyi zaten iyi bir şey çıkacağı kesin ama animasyon olması şimdilik büyük bir eksi gibi gözüküyor.Sanmıyorum animasyon tekniği ile bizi Dragonlance dünyasına çekebileceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Beni çektiler bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 İlginç olacak gibi :D Merakla bekliyorum. Yalnız şey var. Pyros pek beklediğim gibi değil. Gerçi renkli halinide görmek lazım ama :D (Bakalım Verminaard nasıl olacak :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 geri aldım, tika ii olurmuş michelle trachtenberg den evet. sesiyle yetinicez. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 22:29 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Hastasiyim ben o kizin inanilmaz tatli ya. Eurotrip'teki hatun di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 aslında bi yandan bu habere seviniyorum kitabın hakkını vermek için gerçekten büyük paralar, iyi bir yönetmen ve iyi oyuncular lazım şu aşamada böylesi daha iyi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 artık jack bauer raistlin in ağzından "put your hands where I can see them" gibi bişiler kaçırmasında. Kadro gerçekten kaliteli umarım güzel bişeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 tüh be bi heyecanla açtım bende ama yalan çıktı=( nese animasyonuyla da yetiniriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 @dyna tikayı bende aynen o şekilde canlandırmıştım kafamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 tikayı bende o şekilde görmeği terih ederdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 evet eurotrip deki hatun büyüdü kendisi birde 85 dogumlu zaten daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Animasyon iyidir iyi. Hayal gücünü kullanmaya devam, istediğiniz Tika olur o gene ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 animasyon olması daha iyi bir bakıma, seri çok uzun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Abi hafıza eurotrip den önceye gitmio galiba :D. Hatun normalde Buffy'nin kız kardeşi Dawn rolüyle tanınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Ama ben Eurotripi tercih ederim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 jack bauer raistlin oluyo super yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar