arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ben de öyle okudum Dis, sonra inanmak istemeyip inkar yolunu seçtim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mammothlara railgun upgrade yapıp defansta paso repair edip, son ranke ulaştırdıktan sonra gg oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yükledim oynadım ACT II'ya yeni geçtim orda kaldım. Jennifer Morrison a hayran kaldım. apc'lere mammoth desteği verince hasta şeyler çıkıyor ortaya. apclerin içini doldurup her tür asker tipiyle, öne rifle man apcsi, gerisi arkadan gelirken çok dehşet oluyor herşey. ortalığı birbirine katıyorsunuz resmen. multi oynayacak adam aranıyor. tabi haftasonu için:) hamachiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ya arkadaşlar GDI'ın 7. bölümü falan galiba.Cairo olması lazım. bi tane Nuke var. Onu havaya uçurmaya çalışıyoruz. bölümün iki tarafında sağında solunda boşluklar var. her türlü kombinasyonu denedim, yemiyor abi. oraya malum Mammoth da sokamıyoruz. commando ve troopers la girmeye çalışıyorum yok yemiyor arkadaş. orca kullanayım dedim, theres no air defence diyor lavuk fakat yok o da geçemiyor. çok sıkı kanat defansı var adamlarda. hardda oynamayınca da tadı çıkmıyor. napmak lazım? [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 22:28 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ben normal da oynamistim ama mammoth lara attack ground verip gectiim bolumlerden biri olarak aklimda kalmis; emin misin gecemediklerine eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 seyimi diyosun misirda atom bombasi seysini patlatiyosun. ben oraya direk 12 tane orca yollayip patlatmistim ilk seferde. rahat bi 7 8 tanesi dustu ama daha en bastan hemen patladi sonrasi kolay zaten mammoth + apc kombosuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 şu oyunu daha alamadim vizelerim nedeniyle ama Multiplayer yapmak için can atıyorum :S hamachi'den fln oynuyabileniniz varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Cairo bölümünde sadece Zone Troopers bastım çok rahat oldu. Soldaki açıklık üzerinden atlıyorsun, atlaya atlaya enerji binalarına gidiyorsun onlardan birini uçurunca nuke iptal. Sonra geri geliyor bir daha countdown. 3-4 tane Zone Trooper ve biraz mikro ile nuke binasını uçurmak da mümkün. Hamachi den oynuyorum. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 13:47 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 arcane hamachiden yapiyomusun yarın akşam? hoş tozumu atarsın büyük ihtimal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 dl ediyorum bende, ama o deamon tools filan anlamam hic dl bitince basinizi agriticam ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 command and conquer 3 tiberium wars kane edition indiriyorum isallah edition medition sorun cıkmaz dogru ındırıyoruzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Ben de onu indiriyodum, yamuk çıkar falan diye iptal ettim. Bi ara dışarı çıkarsam alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 dogru cekiosn zegna, collectors' edition gibi bisey o sanirim bizim aldigimiz da ondan ama 2 dvd yi hdd ye kopyalayip sonra hdd den kurmak gerekiyo. senin cektigin daha duzgun bi sekilde install ediliodur belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 yoo bende de Kane Edition var normal yükleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 oha çatlamak üzereyim. ite kaka cairo görevini geçtim. şimdi hırvatistan görevi var. yağarak geliyor adiler. napmak lazım çözüm bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 online cd key alma sansim varmi bu arada? sanirim bi gune biter benim download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 MrLevie, firebirdlerin ışınlanma olayını kullanarak gecebilirdin direkt patlatırdın hatta cok kasmana gerek yoktu.. nod act V deyim ama bana mı öle geldi yoksa nod cok zayıf mı kalmıs anlamadım, campaignlere basladıgımdan beri cok zorlanıyorum bi de üstüne scrim kusatması geldi iyice evlere senlik oluyo, gdi beni indiriyo scrimde onları :P bu arada nodların commanderı caprica 6 diye bildigimiz hatun ah kane ah az diilsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Zegna, indirdigin versyonun DVD9-FLT olmasına dikkat et clonedvd indirme bence indirenlerin yarısında oyun çince cıktı yarısıda crack sorunu yasadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Kane Edition bildiğiniz collectors edition. Ekstra map ve behind the scenes videolar var. Nedir bilmiyorum henüz bakmadım. Valla ben şu an tahminen baya kötü oynuyorumdur 3 kez mi ne oynadım hepsinde yenildim eheh. Sınav haftası olduğundan oyuna ağırlığımı veremedim. Yarın son sınavı veriyorum oynarız bol bol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 evt DVD9-FLT ymis indirdigim.. 3gb i filan kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Ben o olaya çok sinirim :P Görevlerde, skirmish'te bilgisayara kök söktürüyosun, internet kafede arkadaşlarınla saatlerce savaşıyosun, hatta yeri geliyo 2 arkadaşın aynı anda saldırıyo kendini savunuyosun. Sonra bunlar sana gaz veriyo internetten oynamaya başlıyosun ve hüsran. Bi kere yenemeyip 50 kere yeniliyosun. Bi süre geçince yenilmemeye başlıyosun tabi de, niye strateji oyunları böyle? [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 11:52 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 serverini acabilirz belki patiye, ra2 ladder da oynarken sistemi gayet guzeldi, zor degilse yapilabilir. quake sunucunu konusuyorduk nedanko ile ki CC tutarsa quake yerine direk CC acilabilir, hamachi ile ugrasmayiz bizde. heyecan basti lan, bitmedi bi dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 C&C olsun evet. evat .eveyk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 o bir yana ben hala geçemiyorum bu hırvatistan görevini. deli olacam. bu fanatics e bi çare bulmak lazım. 3 bölük rifleman durduramıyor bir grup fanatiği ya. maçtan mı çıkmışlar nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ee indirdim ben nasi kurucam? pek oyun indirmemde. kane edition flt yi indirdim, torrentten işte. icinde setup dosyası yok napcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar