Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Yeah bitch! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Muhallebi beni benden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ne kadar kişi öğrendiki acep buranın açıldıgını yada eski tadı bulamadılarmı acap ne bilem ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ögrendik ögrendik gene ese dosta söler herkez yayılırız amipler gibi her yerre herkez bölünsüz çogalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 gereksiz mesajlar azaldı işte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yaw o değilde benim gibiler varmı bilmiyorum.ben kapandığını bile bilmiyorum nası olduysa dalmışım...sonra bi ara aklıma geldi giriyim dedim girdim..yani kapanmış açılmış bişi farketmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 yavaş yavaş duyuluyo işte duyan herkes özlemle saldırıyo yakında eski haline gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben rast gele bi deniyim dedim site ne durumda diye öle gördüm açildigini. herkes tanidigi eski üyeler söylesin bence sitenin açildigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar