Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

40 imp 2 Comandoya karsi Theed de Sonuc Mu NE??

Jackal77

Öne çıkan mesajlar

Sonuc Vah Vah yani Bu commando yu bu hale getiren Developer beylere . Adam gunlerce aylarca oyun tasarlio . Ne yazik ki bunu bu hale sokuo. Wound Dmg olayi bitirmis komando abinin. Ha bide agliom cidden yani aglama derse birileri felaket agliom. 1 Tane Master Commando At-St indirio. İlerde demekki bizim de İmperial olarak uzay gemilerimiz bi koyus ta 5 uzay gemisini indirecek oyunda yanlis giden cok sey var ama bence en onemlisi bu. Cok buyuk bir bug olan su revenge TEF olayini da kaldirmalilar. İcime Oturdu adamin At-St gidince . Hayir bide hakli mi zannediyorlar kendilerini o kadar kufur yiycegimi bilsem hayyatta o tip bi meslegi secmezdim. Bana olan bisey yok ben bisey kaybetmiom ne de olsa 3 gidim healtimle woundlardan arta kalan savasmaya devam ama adamdfan 3 kere on fire yiyip 3 dk icinde full health wound olmasi biraz acini,cak bisey... NEyse sizde bu konu da veya baska buglar varsa uzuldugunuz cekinmeyin yazin dokun icinizi.
Baya bi yazdim.
HErkese Sevgiler Saygilar[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Sosyal ağlarda paylaş

cok komik ya adama daldim batsa indirdim
tell atti bunu yapmicaktin die
adam reslenip gelior fire conne u bi koyyor oluyor ben ko kos tabi suya hallediyorum hpmin yasisi gidior bi tell daha gelior daha isim bitmedi senle die gelior bi daha 0 wound
oc a gidip duzeliyorum gelior arkadas pat yarısı gene gidio
adamin at st sini tek basina aldi
vallahi adam icin cok uzuldum beraber fp kasalim dicektim yani o kadar uzuldum...
neyse 20 30 kisi aldi 2 3 tane commando arkadas oyun zevkimin icine ettiler saolsunlar...
yani kazara 5 6 kisi olsalar theed rebel sehri olucak
neyse sacma sapan buglar iste hala daha duzeltmiyorlar ısrarla...
sonunda insanlari kufur edip oyunu birakmalarini istiyorlar sanırım...
neyse hadi hayırlısı[hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyunda ilk başta herkes riflemandi sonra pistoler/BH oldu favori,şimdi de commando.SOE çok feci hatalar yapıyor bakalım sonu nereye varacak.

Bu arada bu commando olayı rebellerin at-st için nerf nerf diye ağlamasından kaynaklandı,şimdi de iş çığrından çıktı flame cone,revenge tef falan derken.Bir dahaki nerf commando, pistoleer ve BH a gelecek kesinlikle.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ya commandonun at st yi tek basina almasi bence normal deil... yani bi kac tane olsun bare 2veya 3 tane olsun... ne bilem.. Oyundaki bozukluk burdan kaynaklanio bi esitlik yok yani o zaman sizinde dediginiz gibi herkes commando oluor... Simdi bence ilk olarak bu ayarlamalari yapmali SOE yani commando ne biliim cok fazla dmg versin 1 shot kill yapsin ama o kadar wound cok feci ... Tabii ki kalkicak su Revenge TEF olayi yada 1 kere yapabilecek bi daha olurse yapamaiycak sekilde olmali. Sonraciima Mind Heal denen bisey olmadigindan BH da adamin aklini yerinden alio. Pistoleer a gelince Fazla hizli oluor BH la birlikte olunca BHpistol Ve pistoleer Speed ayrimini yapmalilar... BU solediklerim arkadaslariminda hosuna gitmeye bilir ama ne yazik ki bunlar duzeltilmeli bence ... Combat Medic te ise Dmg lar 10 katina cikarilmali Poison 1 vurusta oldurmeli .... ahahahhahaha Poison un gucune gore Cure edilebilmeli aklima gelen bilmiom olemi ama mesela ben Posion C atiorsam adam poison u cure a gibi biseyle cure edememeli yani hic bi sekilde ha bide Combat Medic tek Posion yapabilen Prof oldugu icin ve disease Kendisi bu tip seyler den daha az zarara gormeli... Eger bu BH ve Comando icin solediklerim yapilirsa ve DMglar insanlara dusurulurse yani benim poison dmgim de fazla vuruo hem pvp daha uzun surer ve zevkli bi hale gelir.... Ne bilem bunlar fikirler ole olmaz filan demiyin kendi fikrinizi yazin haaaaa.... :p[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

iyide kardesim bu ne dengesiz yaklasimdir, 2 aydir burada onune gelen at st aliyo, hem de 1 deel 2 tane aliyo adamlar, utnamadan anchora kadar bıle uzanıyo dıe bı taraflarımızı yırttık oturdunuz dalga gectınız bızımle. sımdı komando tek basına at st alıyo dıe baarıyosunuz, baartınızın sebebı ne anlamadın sankı bu komandoyu imperialler olamiyor, o at st yi cikaran arkadas ta ole her yerde cıkartip dolasmasin o zaman, bizim at st miz var.
bravo valla yapan arkadasin eline saglik
(merak etmeyin sony size yakında at at de verir)
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi cevap yazmıyım, tutayım kendimi diyordum ama çok komiksiniz.Bunca zaman herkes AT-ST kalksın, öldüremiyoruz adaletsiz diye ağladı durdu, şimdi komando AT-ST alınca bu seferde AT-ST gitti, commanda harcıyor diye ağlamaya başladınız.Artık eminim ki kimsenin niyeti adil savaş falan değil, anca hep ben kazancam tripinde takiliyorsunuz, bi yerden kaybedince de işi hemen adaletsizliğe vuruyorsunuz.

Online oyunların özelliği çoklu oyuncu olmasıdır, yani senin yeteneğin oyunda neler yapabileceğini belirler.''Ama ben oyunda pistoleer olarak oynamaktan zevk alıyorum ama AT-ST, ya da commando çok güçlü'' diye ağlayacaksan,git commando ol yada imperiale katılıp AT-ST al.Ya da git kardeşim jedi knight ta cheat açıp egonu tatmin et.

Hani klasik vardır ya CS oynarken ardarda 3 kisiye head çeksen yada ortalığı dağıtsan ''aha bu adamda cheat var'' diye atlarlar.Ben burada da pek fark göremiyorum.

Online oynuyorsan ki bu oyunda 275k registered user var, ve eğer niyetin alemin kralı olmaksa ona göre hareket edersin.Size çok basit bir örnek vereyim UO, tamerler,provocatorler yıllar yılı paraya para demedi,dragon tameledi,kapıştırdı.Ha ama ben oyunda archerdan zevk alıyorsam güçsüzde olsa onu geliştirmeye ona kasmaya çalıştım.Kıt kanaat geçindim param oldu ama kendi zevkimde oynadım.Ne zamanki güç ve para çekti canım bi provo char açtım.Ama hiçbir zaman kalkıp UO da archerlara ULTIMATE BOW yapında 5 vuruşta dragon öldüreyim diye ağlamadım.

Ağır konuştum biliyorum, ama anlaşılan o ki sizin bunun farkına varacağınız yok,ONLINE oyun oynuyorsanız ağlamak yerine gidin ya en güçlü gördüğünüz chara kasın ya da gidin başka bir oyunda egonuzu tatmin edin.Ya da zevk alacağınız karakterde kendinizi geliştirin.

Çünkü böyle ağlayarak yaptığınız tek şey oyunu oynayan, AT-ST almak için FP kasan, Master Commando olmak için haftalarca uğraşan, oyundan zevk almaya çalışırken işi gücü oyunda GOD moduna ulaşmaya çalışan ve yapamıyınca da bunu adaletsizliğe vuran tiplerin yakınmalarından bıkmış benim gibi oyunculara saygısızlık oluyor.

Not: Orada 40 kişinin başına bi SL getirir, commandoya ateşi yoğunlaştırırsan geriye adamın tozu bile kalmaz.Benden bi tavsiye nerfletmeye kalkacağınıza kafanızı kullanıp çözüm üretin, böylece kendi başınıza bişey yapıp gerçek başarıya ulaşmanın tadını da çıkarabilirsiniz.

Son birşey daha biri kesin diyecektir,ben önce davranayım.Burada anlatmaya çalıştığım güçsüz kaldım diye ağlamayın, ama mantıklı sebeplerle yanlışlıklar varsa bunu konuşmak, report etmek herkesin hakkıdır.

[Bu mesaj Lynx tarafından 16 September 2003 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hala dengesiz yaklasim diorsun biri oyuncu biri mob size de kuvvetli mob vererek dengeyi saglaya bilirler ... Bu kadar basit .. Human oynar AT-ST alirsa Bende Humansam Ve AT ST ye dmg veremiorsam OLmaz bole sey.. BEnce Sizin yanlisiniz var ben AT-ST nerflenmesin filan demedim bak farkindaysan hem ben daha 1 haftadir oynuorum oyunu pardon 2 hafta oldu sanirim. Neyse yaaa uzatmiycagim diyecegim sey su . Oyunda Profession dengesi olmak zorunda . Sizin AT-ST niz var Bizim de Commandomuz var mantigi yanlis ((COmmando NPC mi ulaaaa. Res Olup TEkrar DAlsin... AT-ST nin clone olup o copmmando ya daldigini dusun bide..... MUAHAHAH ne yarar o commando yu ....(burasi saka kismi))[hline]Sman'chi NortoN

[Bu mesaj Jackal77 tarafından 16 September 2003 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani sizdeki matik bu iste. At ST ile Commando yu kiyaslama mantalitersi ... Siz benim soz ettigim olayi anliyamamissiniz Abicim. Kusura bakmayin Bir ara anlarsaniz benim soz ettigim olayi ona gore guzel bi cevap yazin satasmadan.Ben hic AT-ST gucsuz Vurdumu indiremio Commando AT-ST ile dalga gecio demedim ki. AT-ST yi di nerflesinler bence. Onunda mesela Vurdugunda olduremezsin adam. Solemek istedigim suydu Bi vurusta olmemeli oyuncular ... Ayricana o kadar wound da cok sacma... Neyse Siz devam edin Tartismaniza bu son msgim. Konuyu biraz dikkatle inceleyin ne demek istedigimi belki anlarsiniz.[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide sole dusundum hemen simdi yaziim dedim... AT-ST mdir nedir. Sizmdi oyun MMORPG ve deidgin gibi cok kisi oynanio . Madem diorum ki ben AT-ST yi birden cok kisi dalip indirebilmeli ayni sey Karsi TAraf icinde olabilir.. Ha ama su da var derseniz. Su anda imperiallerin guclu oldugu bi devirde yasioruz... (saniorum ole bi devirde yasioruz yani Devlerin oyunu tasarlamasina gore konusuorum kendim icin imperial guclu demiorum ha burayi da yanlis anlamayin) O zaman iste rebllerinde Birden fazla kisiyle indirebilinecek yaratiklari olabilir cok ta hos olurdu. O zmaan oyuna Belki daha hos bi hava gelirdi. Benim tek istedigim Oyunu Oyanayan oyuncular arasinda esitlik olmasi. Ama siz derseniz olmaz ole commndo bu cok iyi yapmis . REslenip Reslenip Dalsin. O zaman kimseye bi lafim yok zaten bole giderse de. Bu oyunun omru benim fikrimce yine fazla olmaz... BU cevaplarim sizlere HAla commando yu hakli gorenlere... Bakin bana solediginizi kendiniz yapmiormusnuz bu aralar. Hani dionuz ya Bizde commando bu kadar kuvvetli derken konusmuodunuz. O zaman oynamiordum ben . Ayricana At-ST nin oldurdugu kimseyle dalga gecmem. Daittik filan mantalitesine de girmem. Yani oyuna sizin dediginiz zaman baslamis olsaydim o zman buna da guzel bi coum uretmek yoluna giderdim! YAni fikirlerimi yine ayni bu sekil yazardim hic merak etmeyin... Konun Basligina bakarsaniz AT-ST filan yok olayin icinde....... Onemli olan da bu...[hline]Sman'chi NortoN

[Bu mesaj Jackal77 tarafından 16 September 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

40 İnsan diorum abicim size bir Commndo 40 insan 1 Comando.
bu 40 kiside Oyuncu ha Commndo kasior cok zor belki ama digerleri kasmior mu?? Commando belki daha zor artior, Doctor skilleri hizli artior. Bu da kotuydu neyse bi el attilar iyi oldu. Hayvanlari heal ediodun at st leri heal ediodun deli medical xp aliodun duzelticekler herseyi zamanla.. İnsallah.[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

Sman'chi bayaa dolmuş... :) Yaw bi hafta ya da iki hafta oldu diyon başlayalı, ben başlayalı 1 ay oldu, girdiğim ilk gün gördüm o korkunç yüzünü, hala uyuyamıyorum geceleri... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 16 September 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi aglio diosunuz nie agliyim ben at st nin guclu oldugunu biliyorum lafimiz yokki ztn ona bizim
ama buraya atlarsanız yok commando normal die ozaman size diicek lafım yok benim
sanki commando olmak cok zor bir is ona bole bi hak tanınıyor
saçmalamayın arkadaslar sizde cok iyi biliyorsunuz commandonun cok guclu oldgunu
guclu derken bi olayi yok yani sdce wound dmg iste normal dmg versin full hp mi alsin raziyim da bu tam anlamıyla rezillik
neyse olaylara at gozluguyle baktıgınız icin bi yorum fln da beklemiyorum tabi sizden...[hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de birader, komando olan adamin baska HICBIR meslege yeri kalmiyor. sadece belki o da BELLKi novice medicden 2 skill alabiliyor.

ama eger pistoleer, carbineer hede hodo isen, yanina 1.5 TAM yani MASTER meslek alacak kadar skilin kaliyor ? yani master carbineer mi oldun, combat medic de olabiliyorsun. hatta durma merchant treede planetary advertisinge kadar git, vendor ac stimlerinin tanesini 3 k dan sat. sonra da cikip nasi diyebiliyo bu adam `hodo komando cok vuruyor` diye ? yahu ADAMIN BASKA MESLEGI YOK ISI BU. cok vuracak tabi. nasi adalet bu herif tum skil pointlerini harcasin bi seye, ama o bi meslek edinirken 2.5 meslek edinen herif onla basabas gitsin. ee bu ne perhiz ne lahana tursusu ?

cebinde 2.5 meslegi olan adamin comando bana daha cok damage atiyor hodo demeye hakki yok bence. sen para basiyosan o da damage basiyor demek ki. ha ben comando muyum ? hayir degilim.

atst hodosune gelince, hakkaten de 1 single imp tek basina cebinden 2 atst cikarip her tur meslekten 20-30 rebeli anchorhedde mesgul ederken iyiydi de simdi mi kotu oldu ? bu nasi denge nasi mantik abi ? hayir bi de hedehodo diyosunuz simdi atstniz var, e bi de bikac tane master commandonuz olsun o zaman ?

adamlar 1.5 aydir bekliyo surunuyo. 250 puanlarini harcadilar sirf bi meslek icin, o meslegin de damage yapmaktan baska hicbir hedefi yok. ha bak bounty hunter de oyle skil istiyo hodo ? e abi bounty hunterin amaci misyon, gidip bounty hunting yapacak - her neresi zevkliyse - para kazanacak. e ama commando ? savasmaktan baska HICBIR amaci yok yahu ![hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lynx, 16 September 2003 12:52 tarihinde demiş ki:
Harbi cevap yazmıyım, tutayım kendimi diyordum ama çok komiksiniz.Bunca zaman herkes AT-ST kalksın, öldüremiyoruz adaletsiz diye ağladı durdu, şimdi komando AT-ST alınca bu seferde AT-ST gitti, commanda harcıyor diye ağlamaya başladınız.Artık eminim ki kimsenin niyeti adil savaş falan değil, anca hep ben kazancam tripinde takiliyorsunuz, bi yerden kaybedince de işi hemen adaletsizliğe vuruyorsunuz.

Online oyunların özelliği çoklu oyuncu olmasıdır, yani senin yeteneğin oyunda neler yapabileceğini belirler.''Ama ben oyunda pistoleer olarak oynamaktan zevk alıyorum ama AT-ST, ya da commando çok güçlü'' diye ağlayacaksan,git commando ol yada imperiale katılıp AT-ST al.Ya da git kardeşim jedi knight ta cheat açıp egonu tatmin et.

Hani klasik vardır ya CS oynarken ardarda 3 kisiye head çeksen yada ortalığı dağıtsan ''aha bu adamda cheat var'' diye atlarlar.Ben burada da pek fark göremiyorum.

Online oynuyorsan ki bu oyunda 275k registered user var, ve eğer niyetin alemin kralı olmaksa ona göre hareket edersin.Size çok basit bir örnek vereyim UO, tamerler,provocatorler yıllar yılı paraya para demedi,dragon tameledi,kapıştırdı.Ha ama ben oyunda archerdan zevk alıyorsam güçsüzde olsa onu geliştirmeye ona kasmaya çalıştım.Kıt kanaat geçindim param oldu ama kendi zevkimde oynadım.Ne zamanki güç ve para çekti canım bi provo char açtım.Ama hiçbir zaman kalkıp UO da archerlara ULTIMATE BOW yapında 5 vuruşta dragon öldüreyim diye ağlamadım.

Ağır konuştum biliyorum, ama anlaşılan o ki sizin bunun farkına varacağınız yok,ONLINE oyun oynuyorsanız ağlamak yerine gidin ya en güçlü gördüğünüz chara kasın ya da gidin başka bir oyunda egonuzu tatmin edin.Ya da zevk alacağınız karakterde kendinizi geliştirin.

Çünkü böyle ağlayarak yaptığınız tek şey oyunu oynayan, AT-ST almak için FP kasan, Master Commando olmak için haftalarca uğraşan, oyundan zevk almaya çalışırken işi gücü oyunda GOD moduna ulaşmaya çalışan ve yapamıyınca da bunu adaletsizliğe vuran tiplerin yakınmalarından bıkmış benim gibi oyunculara saygısızlık oluyor.

Not: Orada 40 kişinin başına bi SL getirir, commandoya ateşi yoğunlaştırırsan geriye adamın tozu bile kalmaz.Benden bi tavsiye nerfletmeye kalkacağınıza kafanızı kullanıp çözüm üretin, böylece kendi başınıza bişey yapıp gerçek başarıya ulaşmanın tadını da çıkarabilirsiniz.

Son birşey daha biri kesin diyecektir,ben önce davranayım.Burada anlatmaya çalıştığım güçsüz kaldım diye ağlamayın, ama mantıklı sebeplerle yanlışlıklar varsa bunu konuşmak, report etmek herkesin hakkıdır.

[Bu mesaj Lynx tarafından 16 September 2003 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]

su msjını bi kere okusan kendinde guleceksin benim gibi...
o kadar komiksin ki
yani sen diyorsunki commando olun ozaman butun server kommandomu olsun master bh ler master pistoleer riflemanler carbineerlar herkez kasmasin herkez commando olsun...
hayr sanki bi yetenek commando olmak insanlar olamıyor buraya gelip aglicaz?
bu arada cs den verdigin ornek o kadar aynıki inanılmaz derecede fln.. lol[hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jackal77, 16 September 2003 13:33 tarihinde demiş ki:
Hala dengesiz yaklasim diorsun biri oyuncu biri mob size de kuvvetli mob vererek dengeyi saglaya bilirler ... Bu kadar basit .. Human oynar AT-ST alirsa Bende Humansam Ve AT ST ye dmg veremiorsam OLmaz bole sey.. BEnce Sizin yanlisiniz var ben AT-ST nerflenmesin filan demedim bak farkindaysan hem ben daha 1 haftadir oynuorum oyunu pardon 2 hafta oldu sanirim. Neyse yaaa uzatmiycagim diyecegim sey su . Oyunda Profession dengesi olmak zorunda . Sizin AT-ST niz var Bizim de Commandomuz var mantigi yanlis ((COmmando NPC mi ulaaaa. Res Olup TEkrar DAlsin... AT-ST nin clone olup o copmmando ya daldigini dusun bide..... MUAHAHAH ne yarar o commando yu ....(burasi saka kismi))[hline]Sman'chi NortoN

[Bu mesaj Jackal77 tarafından 16 September 2003 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]

bence once gidip bi episode 6 yı izle ondan sonra gel burda konuş commando at-st yi nasıl indiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 16 September 2003 14:51 tarihinde demiş ki:
said:
Jackal77, 16 September 2003 13:33 tarihinde demiş ki:

bence once gidip bi episode 6 yı izle ondan sonra gel burda konuş commando at-st yi nasıl indiriyor...

bende bh yim ozaman jedileri indirirmiyim sence ne dersin bu konuda?[hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen de sunu anlamiyosun, bunlar meslek. ayri ayri seyler yapiyor. simdi tutup bir master doctor yanina da bir combat meslek alip sadece combat icin calisan adam kadar etkili olmayi isteyemezsin de bekleyemezsin de. bu nasi is ? hem ticaret yapiyim ayda 1 m credit basiyim, ama pvpye cikinca titretiyim. olmaz ki ?

her meslegin bi amaci var. master musician isen muzik yaparsin master commando isen savas yaparsin. simdi ben hepsinden ayni anda olucam diyemez kimse. o zaman ben de carbineer, master ws aldim, biraz da merchant. yaa ama yahu ben muzik de calmak istiyorum ? weaponsmithler muzik calabilir hale getirilsin. diyo mu kimse ?

combat da bi meslek. bu meslekte en cok skill harcayan en etkili olan olur.

pvp de en etkili olmak isteyen adam tabii ki mecbur comando olacak. en iyi entertainer olmak isteyen adam master musician master hodo olacak. sehirler insa etmek isteyen adam master architect olacak. bu is boyle.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bounty hunter dedigin nedir ya filmde bi iki karizma sekilde gorunduler milletin aklini celdiler - o da boba fet baska biri degil - devlerin elinin ayari kacmis bounty hunter basmislar oyuna bol bol.

arkadasin da dedigi gibi filmde atstye bi bak, boyle penceresi olmayan, metal kepenklerle kapanan bi meret. tepesine atla, icine bomba mi atican ne yapican yap.

ayrica adam gidiyo master ws, master architect master marksman yapiyo, sonra gidip grind edip fp toplayip 2 atst aliyo sonra gelip 30 kisiyle denk oluyo pvpde. yerim ben boyle muhabbeti ya ? bu nasi is. adam eforunu ticarete harcamis ama pvpde benden iyi. nasi muhabbet bu ya ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Unity Master Commandonun 81skill pointi artior bunla da Master medic olabiliyor stim D kulalnior. Bide oyuna sole bakarmisiniz BH nedir Bounty Hunter BHlar en cok neden nefret eder Jedilardan. Cunku onlarin odulu yuksektir . Ha Jedi ile kapisabilen . Ha bu arada Master Comandonun 81 skill pointi arta kalirken MAster Bounty Hunterin 33 Pointi kalior.. Gercekten bu arada bu konun Rebel veya İmperial la ilgisi yok Oyunu oynayan oyuncularin esitligiyle ilgili oldugunu savunuyorum. Ben demiorum ki Rebellere iyi olur ohhh veya imperiallara yazik bole olursa ... İki taraf icinde ayni sey tabii ki gecerli bizde de var commando zaten . Ben commando da bi problem var derken. Her iki taraf icinde duzeltilecegini dusunerek soluyorum... Sonucta İmperial commando yok mu var.... Long Live the Emperor , Quick Die to Rebel Scum and More wounds to İmperial Scum Muahahaha (bu da saka)
Devvo Bende seni ilk gordugumde Hatta goremedigim de bu ufaklik kim olmustum. :p[hline]Sman'chi NortoN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 16 September 2003 14:54 tarihinde demiş ki:
ya sen de sunu anlamiyosun, bunlar meslek. ayri ayri seyler yapiyor. simdi tutup bir master doctor yanina da bir combat meslek alip sadece combat icin calisan adam kadar etkili olmayi isteyemezsin de bekleyemezsin de. bu nasi is ? hem ticaret yapiyim ayda 1 m credit basiyim, ama pvpye cikinca titretiyim. olmaz ki ?

her meslegin bi amaci var. master musician isen muzik yaparsin master commando isen savas yaparsin. simdi ben hepsinden ayni anda olucam diyemez kimse. o zaman ben de carbineer, master ws aldim, biraz da merchant. yaa ama yahu ben muzik de calmak istiyorum ? weaponsmithler muzik calabilir hale getirilsin. diyo mu kimse ?

combat da bi meslek. bu meslekte en cok skill harcayan en etkili olan olur.

pvp de en etkili olmak isteyen adam tabii ki mecbur comando olacak. en iyi entertainer olmak isteyen adam master musician master hodo olacak. sehirler insa etmek isteyen adam master architect olacak. bu is boyle.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

abicim sanırım anlamak istemiyorsun
bak simdi commando olursan 81 skill pointin kaliyor daha bunu bile bilmeden hicbirseye vericek xp kalmiyor diorsun
Bh den hbrin varmi senin Master bh olunca 33 kalıyor
commando gelip pat diye master bh ye %50 wound koyunca bh ne yapmalı peki?
yada sence commandomu guclu olmalı yoksa bh mi? bu konudada bi fikrini aliim?
ben bunuda istemiyorum esit olsun yeter ztn anlamiyorum sizi imperial,rebel olayı deilki commando yani impin tekide gelip aynıseyi rebellere yapabilir yani at st gibi bi olay diil bu bana sorarsan ben at st yide savunmuyorum cok cok cok daha zor olmali onu almak... ama diil[hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

karıştırmayalım. bu oyun uo gibi 1vs1 temeli üzerine değil, orduların savaşması temeli üzerine kurulmuş durumda. en başından beri bunu bağırıyor adamlar. ha yapabildiler mi? hayır hala yapamadılar. becerebilecekler mi becetremeyecekler mi bilinmez ama en azından şimdilik 1vs1 için denge sağlamak gibi bir hedefleri yok devlerin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...