kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 lineage2 oynayan kalmadi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 oynuyan varda mekan deiştirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 gecen cafe den oynayan birini gördüm gercektende cok guzel grafikleri var hayran kaldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 evet graficlere diyecek bisey yok :D :D kasaplik da yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ahaha, PvP sistemi çok güzel zaten... ^^ grafikleri desen; betada Elf, Dark Elf hatunları görenler bırakamadı oyunu... yalnız en kötü ss leri koymuşsun, olmamış bunlar. :) [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 14:36 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 maybe this eh gel kardesim ve sen cek fotoları :D 3 dk lık yol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 aha Selam Arkadaslar bu Kopekci sizi Kain e cagirmadan ben elimi cabuk tutayim istedim .Bartz a gelin . :) Ben bu Tarkan kardesim kadar piskopat deilim daha cok birlige arkadasliga deger veririm ne o tek basina yaninda bi kurdun eksik ayip be :) Bende bir kac ss ekliycem yeni arkadaslar icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 teessuf ederim :D onlar sadece kisisel calismalarimdi, clan rankına bakmanizi tavsiye ederim :D tabi bu kadar pointi topladik ama lvl7 olmak icin 25k SP gerekiyor :D P def: DC robe set +0 lol,,, ve mage critical :D bu arada beyaz kardesim o kadar bekledim ses seda gelmedi senden :D vazmı caydın yoksa ^^ [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 04:25 tarihinde, kopekolduren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bende bir kac ss ekliyim dedim kopekcinin topic senlensin :D Kaliteleri dusuk bnm dandik laptopta bu kadar oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Buda herhafta yaptigimiz klasik raid Savaslari; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @Köpeköldüren, hala mı layneç yav! :P Bi de utanmadan resim koymuş :) @odchu sen yaşıyon mu, hayatta mısın?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ahahah adam resmen upskirt koymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar