Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehirler arası ilişki

duende

Öne çıkan mesajlar

duende said:
sizce sürdürülebilesi var mıdır şehirler arası bi ilişkinin? süren ve sürmeyen örnekleri vardır kesin sitede. aramaya inanırdım ama nasıl arıyacağımı bilemedim neyse...

Ben bursadayım kız arkadasım ise Adana-Ankara arasında gidip geliyor.Cok sık gorusemiyoruz.orası kesin.Bazen kendime soruyorum ben kızlamı yoksa telefon ilemi cıkıyorum diye.Ama seviyorum orasıda atlanamıcak bi gercek.Ve 1,5 sene oldu iliskimiz baslayalı..En baslarda cok zor geliyor ama kendini buna inandırıp alıstırdıgın zaman daha rahatlamaya baslıyorsun.Ama herseyden once iki tarafında birbirine sadık kalabilmesi ve birbirine hakikaten guvenebilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yürümez. ben yürütemedim, ama bu başkası da yürütemez demek değil tabii ki. benim düşünce yapıma uymuyo sadece long distance ilişki konsepti. belki uyuyodur diye bi denemek istedim, hayatımın 6 ayını yedi lan sdf.

ben fiziksel adamım abi, sevgilim yanımda olacak. çok salak gelebilir de, elini tutmak, gözünün içine bakmak veya ne biliyim sarılıp oturmak beraber falan önemli şeyler benim için. bi olay olduğunda ona anlatıp tepkisini direk alabilmek falan sevincini üzüntünü hemen paylaşabilmek benim yapmam gereken şeyler. başka türlü yapamam ben. kişiliğimi diteyim emi. :( *efkarlanıp içen smiley*
Sosyal ağlarda paylaş

hayır herşeyi geçtim tamam sen duygusal açıdan mükemmelsin uzun süre görmemeyi kaldırabiliyosun sarılma ihtiyacını yastıkla karşılıyosun bikaç ay veya hafta veya her neyse, ama şöyle bir durum var ki:

vakti zamanında bir ilişkinde kısa süre de olsa uzaktan yürütmeyi denemişsen ve onun neticesi fena geçmişse, mesela şöyle bir 3-4 ay ayrı kalmanız gerekti diyelim, sen "ay çok özledim aşkımı ben oof of" şeklinde romantik falan yapıyosun, seviyosun lan neticede, kız dönünce boktan bi sebepten bi tartışma geçiyo aranızda, karşılıklı salak bi gurur yapılıyo vesaire ve birkaç günlüğüne çok sakat bi şekilde aynı ortamda bulunuyosunuz ortak arkadaşlarla(festivalde görevliydik hep beraber). kız senin en yakın arkadaşına sarkıyo gözünün önünde, çocuk yüz vermiyo tabii ki(ben görmüyoken naapıyolardı bilemem tabi), kız iyice azıtıyo, elemanın çadırına muhabbete diye gidip beraber olmaya kalkıyo ve sen festivalden döndükten 1-2 hafta sonra kızın o festivalde en az 4-5 erkek grubuyla takıldığını, ot falan içtiğini öğreniyosun kuzeninden. en son gelen cümle de "ohoo abi festivalde böyle yaptı allah bilir memleketteyken neler yapmıştır hiç bilmiyorum. bi kere kendi yeri, orda daha rahat."

haa, şimdiii... kızı ellerimle boğmama ramak kalmıştı merak edenler için, ama bu olaydan sonra gerçekten sinirlerim oynadı bi daha da (çok afedersiniz) s**seler bi daha uzak mesafe ilişkiye başlamam ben. bi kere ağzım yanmış yani açık açık yemiyo başlamak. çok zor be.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kisa mesafe uzun mesafe iliskisi degil, bildigin boynuzlamak.

kiz bu kadar karaktersizse, kusura bakma, sen de gidip onu begenip bir iliskiye basladigin icin ayni karakter eksikligi icerisindesin ;)

hayatta gonul eglendirmek isteyenle gonul eglendirirler galiba, bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni topic açmiim dedim canım çok sıkkın ya eski sevgilim birisiyle çıkmaya başlamış.Canımı sıkan bu değil ama bunu konuştuk ve seni hala seviyorum ve unutamıyorum nie bunu söylüyorum bilmiorm ama söyledim işte seni seviorm bu yüzden görüşmemek en iyisi dedi pff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...