Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehirler arası ilişki

duende

Öne çıkan mesajlar

bu kadar dibe vurdurdugunuz icin bu tip degerleri, toplumu her acidan getirdiginiz hale bakarsaniz, dusunurseniz idrak edersiniz bir seyleri.

dunyaya akliniz asagida olsun, sabah aksam cinsellik dusunun veya elalemle one night stand yasayin diye gelmediniz.

hayvanlarin zeka katsayisi yuksek olanlarinda bile "aile" kavrami var.

fakat, belli ki, evrimi geriye cekmek hosunuza gidiyor, neyse :)

takilin.
Sosyal ağlarda paylaş

bak eksilerini yazayım:

-öpüşemezsin. sevişemezsin. dokunamazsın. sarılamazsın. koklayamassın. doyamassın. gözlerinin içine bakamazsın. ellerini tutamazsın. çoğu zaman anlayamazsın. Anlatamazsın. Anlattığı kadarını bilir anlatmadıklarını dert yaparsın. Sevginin arttırmayı bırak azaltırsın.

BU kadar şeye karşılık uzak ilişkinin artılarını yazabilicek biri varsa buyursun hodri meydan tartışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktan ilişkinin en iyi yanı zamanında yapmak isteyip yapamadığınız (öpüşmek, el tutmak, sevişmek, vs ) şeyleri;_ bugünkü aklınızla o zamanı düşünüp "oh be iyi ki yapmamışım. ben kiminle çıkmışım." dedirtmesidir. şanslısınız ki uzaktan ilişki diye bir şey var. yoksa yanmıştık. deneyim oluyor böyle böyle. iki tane yaşadım ikisinden de pişmanım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktan ilişkinin iyi yanları zaten belli dönemlerde görüşebildiğiniz için ikinizin de hep iyi anlarıyla birlikte olursunuz. başka şeylerden kotu olsan bile yanına gelince dusunmezsin cünkü zaten az olan bi zamanı bk etmek istemez iki taraf da. bi de geldiğinde zaman kaybetmemek için 24 saatini de birlikte geçirme muhabbeti var ki tam şukela(tu) onun dısında benim gibi bluetooth bi kulaklık almazsanız kısa süre içinde radyasyondan ölme ihtimaliniz var zira bolca kontor ve telefon konusması şart:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...