kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Tıkla ilginç olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çok bayık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 anti ekşisözlük demişler ama sözlüğün tıpkısı olmuş. herneyse bizim vikimiz var zaten, ne farkeder : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 altta ek$i sin ama insanlığın eksik yazması güzel :P dalgasına üye oldum ancak 1.5 haftadır hala çaylağız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Google reklamlarıda eksik edilmemiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 kaçıncı sözlük klonu bu yahu :) yeni bi sözlük açarlar ama içindeki konuların hepsi ekşi'den alıntı olur, ee ne anlamı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 daha önce duymuştum, garip bi site. ama ortada ekşisözlü varken başka sözlük açmak manasız geliyor.. zaten herşey var. ne başlığı açsan kesin ekşide olan bişe açmış oluyosun. ama şöyle bi olay var ki ekşide yazar olmak zor. o yüzden diğer sözlükler bu insanları sevindiriyo sanırım. ben yazar olmadığım için ekşiye pek girmiyorum mesela, oku oku nereye kadar. insan düşüncelerini dile getirmek istiyi ama olmiyi. biz de gidiyiz baska sözlüklere yaziyiz. haksız mıyıııım ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben başka sözlüklere üye değilim.Ekşidede sadece okurum ama dediğin gibi çok kötü oluyor.Bazen adam yanlış bi entry girmiş kimse farketmemiş ben farkediyorum içimden ayar veresim geliyor. Yıllık çaylak accountumu yine login ediyorum fakat hala yazamıyorum kelimelerin ekrana dökülmüyor :( o zaman üzülüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hazır bir sözlük scripti vardı bedava dağıtılan onunla kurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 AntiSourTimes.Com Tamamiyle e sözlüğün klonu olmakla birlikte Kodlar Caesar'a aittir ve Caesar'in antisourtimes yonetimi ile hic bir alakasi yoktur. Bu sözlüğün tek açılış nedeni e ukalalıklarına boyun eğmemek ve yazar olarak kabul edilmeyen yazarlığa verimli kişileri yazar etmek. Tabi bokunu çıkarmadan. Şimdilik bu kadar bu yazı 1 sene sonra değişecektir (13.01.2007) Copyright by AntiSourTimes 2007 (c) adamlar direk kendileri boku cıkmadan falan yazmıslar çok sağlam ortam olucak belli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 domaini gorunce herhalde sozluk karsiti bi site diye dusunuyordum da megerse adamlarda sozluk kurmus. her clon gibi ayni geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 dinsel taciz sagf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 taklit olmuş genede tutumuş görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 "hayvan ara" yerine "insan ara" koymuşlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 üye oldum cıkan yazı cok hosuma gitti... "sözlüğümüz mail onaylı olabilir giris yapamıyorsanız lütfen mailinize bakın... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 olmamış diyoruz ve haftanın en gereksiz sitesi ilan ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 neden anti-ekşi ki? gördüğüm kadarıyla yazan gerizekalılar da ekşisözlük gençliğinden farksız tipler. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar