cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 15 gündür ayağımdan ameliyat olduğum icin dişarı cikmiyorum (dürüm gününde bile evde dürüm yedim :() ühüüüü (zaten belli etmisimdir heralde paso mesaj atip duruyom paticikte :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 dürüm günü? geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 geçmiş olsun da hakikaten dürüm günü ne demek yahu? dürümün günüyse dürümü neden yiyorsunuz?yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 geçmiş olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Dogum gününde evde dürüm yiyen adam dışarı çıksa noluuurrr çıkmasana noluur. Mum koydunmu dürümün üstüne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 geçmiş olsun.. d.gününde dürüm yemek değişiklik olmuştur.. herkes yapmalı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 doğum günüm yazamamış ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 dürüm günü ahhaha =] geçmiş olsun bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 geleneksel dürüm günü falan kutluyomuş abi millet bizim haberimiz yok. acılı Adana günü, İSkender günü falan da varmı? geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 said: doğum günüm yazamamış ki :/ tamam malım, yanlış anladım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ben anlamadım doğum günü mü dürüm günü mü? Bu sırada geçmiş olsun bir iki haftaya kalmaz iyileşir ayağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 cado bu konu hakkında bir açıklama bekliyoruz tüm paticik olarak dürüm günü mü doğum günü mü ? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ewet acikliyorum :) 14 subatı yalnız geçirdiğim zamanlarda dürüm yerimde ondan dürüm günü dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 -de ayrı olacak bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 abi 14 şubatı yalnız geçirince dürüm mü yiyosun.şeklinden olduğu ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. neden dürüm yiyorsun yahu git iç ne bileyim,arkadaşlarınla top oynasan mahallede daha bi iyi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 asteroth "bi" değil "bir" =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Evden çıkamıo top oyna dionuz oda iyi :) Gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 "ewet acikliyorum :) 14 subatı yalnız geçirdiğim zamanlarda dürüm yerimde ondan dürüm günü dedim :D" demiş. demekki her yalnız geçirdiği 14 şubatta böyle yapıyor.genel söyledim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Yalnız olmazsa ne yiyo o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Klasik flaming... edit : geçmiş olsun. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 11:42 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar