Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arcane?

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

aaa fizban. sana osi zamanından kalma 10k borcum vardı ama gittin diye üstüne yatmıştım...evet.(hoşgeldin yani hehe)

arcanei bilmiyorum ama sami gördüm, elveda konusuna yazı yazmış buralarda yani :) ben asıl babacumu arıyorum nerde o? nereye sakladınız onu!!1!11

KAYIP ARANIYOR: 4.75 boyunda, esmer ve boynuzlu. gözlük takıyor ve uzaktan bakıldığında Gordon Freeman'e benziyor, yakından bakıldığıda ise hiçbişeye benzemiyor. en son marmara üniversitesi göztepe kampüsü civarında görüldü. Babacummostors'u görenlerin insanlık ve uzaylılık namına şu numarayı aramaları rica olunur= 555-DAMN-U-ALIENS
Sosyal ağlarda paylaş

güzel güzel, hareketlendi buralar yine. fiz, sam, dom derken ema bile geldi arada =]

arcanee de ulaşın o da gelsin, söz saber çekmeyeceğim gelirse.

evlendi mi cidden o da yav?

[ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 21:59 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pati kapalıykan cümbür cemaat wowdaydık. hatta karakedi bile geldiydi. athe ordaydı blackrose ve dark ordaydı sam ordaydı abso ordaydı. öle bi guild düşünün yani. :D şimdi ne oldu sam hala oynuyo sanırım :S athede guild master olmuştu. :D hatta buralarda bi yerlerde fotomodel olarak çekilmiş resimlerini koymuştum. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...