Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 arcane nerelerde ya? evlenmiş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konu disina kisiye ozel topic acilmaz Alexi_Septimus. Bir zamanlar Konu Disi Moderatoru olarak bunu en iyi bilenlerden biri sen olmalisin. Ama gorunen o ki yaniliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hakikaten cıksa gelse bi msj çaksa guzel olur merak ediyoruz cumletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 septimus'un babası paladin. istediği yere açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 her babasi paladin olan istedigini acsa, yazarken farkettim ki bu cumleyle baslayip bir yere gelemicem o yuzden bu mesaji burda noktaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 paticik'te şimdiye kadar okuduğum en güzel mesajı yazdığın için teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 - Serdar: evlenmis diye duydum ya inanamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 gencecik çoçuktu, aslan yelesi gibi gür saçlarıyla... yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 arcane neredesin? bi loot için kanlı bıçaklı olduğumuz günleri özledim. lütfen geri dön. sevgilerle blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sami getirin, belki gelir o zaman. depisirler gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sam? gerçekten... sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sam'i çok özledim ben ya. ah o radyo yayınları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Cidden yahu Sam nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 fizban nerde fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 half mumi de yok misal.. o ateşli genç nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cagırırız gelir mumi :) dagda bayırda geziyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 muminin msni dynada olabilir.veyahut yoksa da ula$abilir,yonjasında vardı sanki.gece gece o $arkı aralarında ki $iirlerini fln çok özledim muminin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 var bende msn'i siz raat olun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 arcanenin dugununde halay basi sam olmus, oyle duyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 peki bonepart, griz, esh, berk, volfied, wastisaks, dark, popeye, fedaykin, ema apla, ve aklima gelmeyen onlarca insan nerde, nerdesiniz? aloo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 dark,pop ve mumi dısında hepsini görüyorum sam geldi bikaç msj atmıs foruma :) mumi en son neti tamamen bıraktıydı ayda bir girip mailine bakıyor o kadar ormanda taytı ile pisikletini sürerken kıstırmadılar ise sorun yoktur zaten kamyonun arkasına asılmaktan terfi etmiş simdi mersoların peşine takılıp hız sınırını zorluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bırakmalarına neden olan sebep ortadan kalktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sorun yok ge-ta cım, cogu ile zaten yakın arkadaşız ortadan kalktı hallettik şeklinde cevap vermek yanlıs olur zira halledilcek bir sorun da yok :) insalık hali yanlıs anlasılmalar olur zıtlaşmalar yaşanır. zaman herşeyin ilacı bak site acılalı 8 sene geçmiş. kapalı kaldıgı zamanları bir kenara bırak buraya girip sonra coluk cocuga karısanlar var ufak şeylere takılı kalmaya gerek yok bak alexi bile büyümüş universiteye gidiyo onu geçtim bi dersi 3. kez alıp büyük abisiyim buraların karizması yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 o değil de 8 sene nasıl oldu=) şey vardı, "ben bu siteye 98de üye oldum" diyen biri, onun gibi. İnternet yokken paticik vardı, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Dynacığım adminim süper kelim, sorun elbetteki yok. Gelmelerine en çok sevinenlerden biri de ben olurum. Lakin izin vermiyorsun ki biraz trip atayım mevzunun fevriliğine. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar