MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 arkadaşlar kendimce iki şarkıyı birbiriyle karıştırarak mixlemek istiyorum. bunun için en iyi program hangisidir? yani daha doğrusu duptısduptıs bişiler istemioyrum. örneğin bi şarkının yeni bi coverı ve eski versionunu karıştırmak istiyorum böyle bişi. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 20:48 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Audacity işine yarar sanırım. Freeware, kesme biçme yapabiliyor. Miksaj yapabiliyor. Her kanal için delay, reverb ve benzeri onlarca efekt ekleyebiliyor. Ben şu ana kadar sırf kayıt için kullandım ama dediğin amaçla da kullanılabilir. Kullanımı da çok kolay. Sourceforge Audacity Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 virtual dj gibi bi program olacaktı o tam istediğin işi yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Adobe Audition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar