SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Buyrun newtypedan taze taze... (aslında animesukiden ya neyse) Zero'nun yeni kıyafet C.C. Yeni kıyafet... Suzaku Lelouch ve Rollo Vincent (mass-produce lancelot ?) Suzaku detaylar "Suzaku: Knight of Seven The empire's most elite legion of knights, Knights of the Rounds, reports to the emperor himself and is active around the world. They are lead by Knight of One. Suzaku's Knight of Seven title means he's ranked 7th in the 12." "Rollo Lamperouge He goes to Ashford Academy high school division, and looks kind and nice. Lelouch's brother. Why is Lelouch with his 'brother' even though his sister was abducted remains a mystery. Where did he come from? That is probably one of R2's greatest mystery (R2 is the official subtitle of season 2)" "Rollo Lamperouge New character, and surprisingly, Lelouch's brother. He goes to Ashford Academy high school division, and seems to live with Lelouch. Seems to get along very well with Lelouch....but?" Lelouch Lamperouge Wears the mask called Zero, (something unreadable) young man in Area 11. His real identity is a prince of Britannia. However, his most beloved sister was abducted, and he should have lost all dear to him..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 http://character.biglobe.ne.jp/geass/img/800x600.jpg 15 Martta geliyor, sevenine hayırlı olsun. http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-01-10/new-code-geass-series-details-revealed Karakterler: http://geass.jp/world_03.html Knightmare'ler: http://geass.jp/world_04.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 CG satış noktası mechaları değildi, niye böyle bir kapak yapmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 martta gelen 1500 kişilik s,nema özel gösterimi olması lazım asıl serinin nisanda gelecepi dutruulmuştu... (karıştırıyormuyum lan... yok yok sanmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sturm'un verdiği ANN linkine tıklarsan cevabını almış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 "he website also announced that 3,800 randomly selected applicants can attend three preview showings of R2's first episode — one showing in Osaka on March 15 and two showings in Tokyo on March 16." Evet tiyatro gösterimleri imiş. sayıyı yanlış vermişim 1.500 yerine 3.800 olacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=jibpVCNG83E Yeni Sezon için Uzun Fragman spoiler (nedense heyecanlanmadım niye acaba?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Aha buraya yazıyorum 2008 yaz comiketinde 2934872340 tane leloş, ronoş, suzoş yaoi incest threesome doujini çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Karren x C.C. cikardiklari surece memnunum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bu animenin türkçe altyazısı mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ilk 4 bölümün vardi bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Razu said: Bu animenin türkçe altyazısı mevcut mu? GG sunumuna göre ilk 16 bölümün altyazısı yapıldı. redakte / senkronunu yapıp DVD sunumu Taedium'a uyumlu hal getirdim. Şu an ilk 6 hazır, akşam p.m. at yollayayım. (yarın 7. bölüm hazır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 AnimeDLL grubuda fansub şeklinde 21 bölüm bitirmişti en son.21'den sonra çıkardılar mı bilgim yok sitelerine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 elimdekiler gg sanırım ve 16. bölüme kadar olan altyazıları buldum fakat gerisini bulamıyorum. ilk sezonun altyazısı tam değil ama ikinci sezonunki var entarasan. animedll'nin tam adresini verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Google ve Aramaya İnanmak GG uyumlu altyazıları yapan kişi yoğun bir dönemde olduğunu söylemişti en son, lakin; çeviriyi tamamlayacağınıda bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 lakin o sayfa açılmıyor işte.acaba başka bi sayfa mı diye düşündüm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 konu biraz eskide kalmış fakat yeniden açmak yerine buraya yazmak daha doru olur herhalde , bende bi üstteki arkaşın sorunuyla karşı karşıyayım , ilk sezonun sadece ilk 15 bölümün türkçe alt yazısı mevcut diğerlerinin çevirisi varmı die merak ediyorum , eğer varsada nerde ? yoksa yine bi olayları takip et simple present ve past tense cümleleri anlamaya çalış , anlamını bilmediğim kelimeler için durdurup sözlüğe bak tarzında izlenen bi anime serisi daha olucak benim için ( yine bunada şükür tabiki hiç olmasa 15 bölümün ki var , macross frontier in sadece 1. bölümü tamamiyle anlamlıydı benim için :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=h5UA_v81QvE&fmt=18 ahahaha efsane yorumlar gitmiş eski videoyu indirtince de bu da baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 can't see shit captain ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 'DAT ASS' ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 0.44 de "quick syoran grab sakura's feather" yazıyor. Oda yattım bide suzaku is mai waifu yazıyor C.C. popo sahnesinde herkes çoşmu yinede güzel olmuş bide gundam 00 izleyene "watashi no ranserottu" var ya süper olmuş auhauauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 AHAHAH said: koda was here, schneizel is my huzband AHAHAHAHAH deli kari nasil becerdiyse girmis videoya sadfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 10 saniye dayanabildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 code geass r2'de yanılmıyorsam bir erkek erkeğe elle sarkıntılık sahnesi vardı gibime geldi geçen, birkaç gün önce de bir arkadaşla bunu konuşuyorduk ki kesinlikle böyle bir sahne yok dedi. İddiaya girdik. Şimdi ben hangi bölümde hatırlamıyorum, ayıracağım zamana değmez diye tüm seriyi oturup 2. kez izlemek de istemiyorum, eğer o sahneyi siz de gördüyseniz screenshot alıp yada animated resmini koyabilirmisiniz? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yukarıdaki arkadaş ne içtiyse ondan istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar