SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Bu animeyi ilk duyduğuğumda biraz garibime gitmişti. Sunrise Clampla iş birliği yapacak ve karakter dizayn Clamp'ın olacak. Clamp sonuçta manga dünyasının en iyilerinden biri olduğu su götürmez bir gerçek; gerekse denedikleri yeni çizim teknikleri (xxxholic bundan sayılabilir), gerekse eski yeni manga bağlantılarını (Tsubasa Chronicles- Card Captor Sakura) çok güzel yapan bir grup. Sunrise ise Mecha konusunda en iyisi denilebilir. Gundam Serisi buna en kolay örnek. Şimdi Animemize gelelim Konuyu Kısaca tanıtmak gerekirse. Amerikaya giden kolonilerinin tamamının ingiliz olduğunu hayal edin ve bu koloniler orada yeni bir devlet oluşturmak yerini The Great Britania Empire'a bağımlı bir ülke kuruyorlar. Sonuçta Amerika hiç olmuyor ve Dünya yüz ölçümünün büyük bir kısmı ingilizlerin elinde oluyor. Baş Karakterimiz Lelouch, bir prenses olan annesinin öldürülmesi ve küçük kızkardeşi Nanali'nin aynı olay sırasında kör olup yürüyen sandalyeye mahkum olmasından sonra, politik bir kukla gibi kullanılıp Japonya ya gönderilir. Japonyada olduğu dönem boyunca sadece 9 yaşında olan bu çocuk Suzaku ailesinin himayesinde kalır ve hayatında ilk defa bir arkadaş edinme fırsatı bulur, ancak bu durum Britania'nin Japonyayı işgal edip Japonya'nın ismini ve Japon insanlarının özgürlüğünü elinden alıncaya kadar sürer. Lelouch işgal günü Suzaku'ya yemin eder "Britania İmparatoluğunu yok edeceğim... " Seneler sonra Lisede ki Lelouch bir gün arkadaşıyla otoyolda motosikletle okula giderken. Yoldan çıkan bir kamyon görür. Kaza yapan kamyona yardım etmek için girdiğinde içine girdiğinin devlet tarafından içinde zehirli gaz bulunduğu söylenip takip edilen bir kamyon olduğunu bilememektedir. Bilmediği ikinci şey ise bu kamyonun içinde Zehirli Gaz değil insanlara Geass Adı verilen özellikle verebilen bir kızın olduğudur. Karakter dizayn'a gerçektende bence Calmp'ın son senelerdeki en iyi işi. Sunrise 'ın mechalarında ki çizimler hep biraz kötü denilirdi. (Gundam seed deki o sıvımsı gözler...) ama clampla beraber olunca gayet güzel bir seri yaratmışlar. Benim bu Sene ki favorim bu anime olacak galiba... Bir iki dip not - Char aznabel'in o ünlü gözlüğü Gundam Seed te Athrun'dan sonra Geass'ta Suzakuya geçmiş durumda... - İsmine dikkat ettiyseniz ikinci sezon sinyalleri verir gibi... Denilene göre ana karakter değişikliği ile ikinci sezona gidilecekmiş hatta aynı serinin mangasıyla bağlantı kurarsak ikinci sezonun ismi " Code Geass: Suzaku Of the Counterattack" olacak deniyor. - Animenin ana karakterlerinde C.C. (C kare diyorlar galiba- sitwo Razz) Sadece pizza yor ve pizza kutuların üstünde sadece Pizza Hut yazmakta (gayet ciddiyim). Hatta bu yüzden dalga olarak Code geass sa Code Pizza hut denilliyor. -Mangaları çok çeşitli aynı konuyu işleyen 2 tane mangasının çizimleri farklı ve olayları bambaşka bir durumdan alan mangasıda mevcut ama animesi mangalarına göre daha sert ve gerçekci -Başka bir söylentiye göre Sunrise son Gundam hayal kırıklığından sonra biraz ara verip bu seriye yönelmeyi planlıyor (char gözlüğü falan). Ama doğru olmaması daha olası sonuçta yeni yapılmakta olan uzun metrajlşı bir gundam seed destiny filmi geliyor. (evet Shinn kira'nın çığarı rolünde eheheh) Şu an çıkaran iki grup var Bunlardan biri Shinsen-subs... ama çıkarma aralıkları aşırı uzun. Birde #gg fansubs var. Ben #gg fansubstan takip etmeketeyim. Şarkı çevirilerindeki kararsızları dışında encode ve sub olarak gayet iyiler. Mkv-h264 formatı kullanmalarıda bir artı... İnternet sitesinde torrentlerine ve direct download linklerine ulaşabilirsiniz. İyi seyiler. http://ggkthx.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 o deilde canberk bana 11'den sonraki bölümleri çeksenize =) ben 13'ten sonrasını izleyemedim ^.^ Bi türlü vaktim olamadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 18 bölümü sonrasında ilk cümlem yazar ve çizerlerlere teşekkür etmek oldu... O derece yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 o deilde küçük emrahın animesi olmuş bu resmen.^^ adamın basına gelenlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Yok karakter gayet karizma... Biraz kötü adamlıkta var tabii... Lelouch kısaca Gundam seed destinyde Shinn asuka ile denen ama başarılamayan karakter tipinin olabilecek en iyi versiyonu diyebiliriz. İki karakter arasında görsel benzerlikte yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 20 bölüm itibri ile bayaaaaa bir gelişmeler oldu konuda ikinci sezon kesin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ya bunun dl'nin direk linki yokmu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 gg fansubun sitesinde var... orda direct download server linkleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 evet onları denedim ama olmadı yani bir gariptiler:S yada benmi çözemedim anlamadım torrent kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 http://www.anime-eden.com/page/anime/codegeass/series.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ilk bölümünü izledim bana gundamı hatırllatıı birazccıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Your-Mom diye bir fansub var, beklemeye dayanamıyorsanız çıkan bölümleri 10-12 saat içerisinde çevirip yayınlıyor Your-Mom. (Evet, adı biraz sakat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 22 bölüm... Sonunda beklenen oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Güzel seri beyendim kendine çekiyor FAKAT, nedir o mecha tasarımları ya paten kayan robotlar gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 23 bölüm son falan değil your-momdakiler 1 nisan şakası yapmaktalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 katil usak cikio deme sakin bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 evet katil uşak çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 öeh gg de 1 nisan şakası yapmış Code geass season 2 trailer diye... Ne oluyor bu millete ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Offf 23 çok pis bitti ya şimdi yaza kadar nasıl bekliycem ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 http://youtube.com/watch?v=s3dENjEDA4E yeni yapimin traielr i cikti eylulde yayina giriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Aslında böyle bir romanı var code geass tayfasının. Our Days veya Bokura no hibi ama sanmam ki bunu yapsınlar hem code geasscı olarak Suzaku of the counter attack istiyorum ben hele o son bölümdeki karizma dolu laflarından sonra Suzaku FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 .... Kafam girsin diyorum sadece böyle cliffhanger mı olur ya ep 24-25 HQ Buyrun burdan sinir olun neyse Sunrise 2. sezonu açıklamış. Onu bekleyecez artık [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:09 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Code Geass Last 2 Episodes: japan audio + eng sub and .avi format megaupload toolbar(türkiyeden indirmek için kurulu olması lasım http://www.megaupload.com/toolbar/tr/ episode 24: Code: http://www.megaupload.com/?d=1RW5UXJ7 episode 25: Code: http://www.megaupload.com/?d=IZ567SYH eğer dosyaları indiremiyorsanız treewalk dns programını kurun up file linki 24.bölüm http://up-file.com/download/8c8e0d35856/-Your-Mom--Code-Geass---24--LQ---5E9679ED-.avi.html 25.bölüm http://up-file.com/download/b48ceb738341/-Your-Mom--Code-Geass---25--LQ---251E2718-.avi.html [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 22:07 tarihinde, kender tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Last 2 Episodes: eng audio + japan sub and .avi format hmmm jap audio + eng sub olmasın o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar