Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo I


Angelica

Öne çıkan mesajlar

ahh ah
ne oyundu yahu pc ile tanıştığımda ilk olarak onu koymustum 12X lik cd-rom a, hele kat 2 ye inip 'butcher' ın odasının kapısına tıklamamla benim 2 katım kadar bi azmanın "fresshh meatt" diye üstüme atlaması ne korkutmustu beni..
gerci efect ve müzikleri sonuna kadar acmamdanmı yoksa kücük oldugumunda mı bilimez ya neyse

velhasıl odamı düzenlerken buldugum yarı kırılmıs diablo cd mi bulunca aklıma geldi tüm bunlar simdi de beni en cok etkiliyen dier sey geldi aklıma kacıncı kactı bilimez bi yerde bilge körün kitabını buluyoduk içindede warrior sesiyle okunabilen bi şiir vardı hah işte ben o şiiri arıyorum canlarım
genelde böle önemsiz gibi gözüken seyler aklımda hiç kalmaz ama söle bikaç satır aklımda kalmıs devamıda size kalmıs..

i can see what you see not.
vision milky then eyes rot.
when you turn they will be gone,
whispering their hidden song.
then you see what cannot be,
shadows move where light should be.
out of darkness, out of mind,
cast down into the halls of the blind.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi kaç ark sövdü delimisin nelerle uğraşıyosun hede hödö diyede bi açıklama yapma gereği duydum;
efenim yaklaşık 1 yıldır eski, kullanılmayan ve zmanında benim için bi anlamı olmuş olan cdlere özenle bişiler cızıktırıyom (yani deliyim:P) neyse işte interaktif anı sayfaları niyetine onları saklamayı düşünüyorum özellikle müzik cdlerinin üstüne kazınan bi kaç sözçok süfer oluyo..

*!çaktırmadan konunun ciddiyetini açıklar*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O şiiri bende kağıda yazmıştım hehe :)
Ama kayboldu tabi.Diablo güzel oyundu,networkde ve battlenette saatlerce oynardım.Butcher güçlü gelirse ok alıp 2 kişi onu alt katın merdivenine sıkıştırır oklayarak öldürürdük,malum yakında adam kasap maşallah.
Büyüler de ilginçti bol bol kitap toplardık.Warrior un healing gibi büyüleri yapması baya işe yarıyordu.Lazarus ayrı bir hikaye.. Son katlardaki o sunak taşı,kurban edilmiş prens.......
İlk oynadığımda gezip köyün sınırlarını keşfetmiştim aa hayal kırıklığı lan buraya kısıldık düşüncesi gelmişti.O sırada wrist i gördüm göstermek için sadece 50 gold istiyodu :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablo ikide bilememne oramnında taşlar var doğru sıra ile bastığında diablo 1deki kasabaya dönyor orada diablo 1deki black smith doğrusyorsun yazık iyi adamdı diablo 1de okadar aile kılıcını falan vermişti bana :) birde o diablo 1deki cadını akibetini bilen varmı oda bayağı hoştu.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 July 2003 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 18 July 2003 12:37 tarihinde demiş ki:
diablo ikide bilememne oramnında taşlar var doğru sıra ile bastığında diablo 1deki kasabaya dönyor orada diablo 1deki black smith doğrusyorsun yazık iyi adamdı diablo 1de okadar aile kılıcını falan vermişti bana :) birde o diablo 1deki cadını akibetini bilen varmı oda bayağı hoştu.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 July 2003 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]


o blacksmith Grizwold amcam ben sırf o herifi kesmemek için paladin başlayıp acaba bunun curse ünü bi türlü kaldırabilirmiyim o tür bi skill var mı diye uğraşmıştım...o elemanın az yardımları dokunmadı tabi Diablo I de....neydi o Grizwold's Edge öle.[hline]Serve no one but Bane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
heyt be, diablo 2'nin kitabını yazdık ama ilkini daha dün oynayabildim. muhteşem müzikler, müthiş atmosfer, (zaten daha geçenlerde konuşmutuk da ben en çok act 1'i beğendiğimi söylemiştim de herkes nefret ediyordu), süper seslendirmeler ve bugün için 'eh işte' grafikler (2'yi ilk gördüğümden daha çok etkiledi SVGA, 2 VGA'ydı) ve oynanabilirlikle bayıldım bu oyuna. fakat sadece yürüyebilme olayına uyuz ötesi oldum, ille hellfire mı gerek yani bunun için? kafayı üşütecektim ki butcher (nereden çıkacağını tahmin ettim eheh) 2-3 kere kesince bırakı lionheart'a baktım ve lionheart bende aynı hissi bırakamadı, yani bir oyun iyi yapıldığında yıllar sonra bille aynı hissi verebiliyor teknik hedekler bir kenara konunca..

müzikler süper ya, act 1'de de kullanılıyordu ama en hızlı geçilen yer olduğundan ve "aman burada yaratık yok kesecek" vb'sinden keyfini çıkaramıyordum. wirt denen çocuğu ben paragöz ihtiyarın teki sanıyordum, griswold amcam süpermiş, tekrar üzüldüm undead olduğuna. diğer karakterler de süper, her şehre gidişte hepsinin gossip'lerine bakıyorum. (yürümek öldürüyorrr)

ahanda sorular:

- ben warrior başladım şöylece ama sonra nasılsa "diablo 2'nin ustasıyım bana komaz" diyerekten rogue aldım daha zorlu olsun diye, tek vuruşta devriliyordu herkes çünkü. şimdi ben bu rogue'un statlarını nereye getirmeye çalışayım? satın alınan/ bulunan eşyalar level atladıkça güçleniyor anlaşılan 2'deki gibi o yüzden kestiremiyorum ne gerkecek ileride..

- bu butcher kardeşi nasıl keseriz rogue ile? ayının evladı yanıma varınca zaten hit recovery animasyonunda takılıp kalıyorum, potion bile içemiyorum değil ok atmak..

- rogue denen bacımızda büyü yapmanın birr alemi var mı? hybrid karakterlerden hoşlanmadığımdan ben sadece ok atmakla yetinmek istiyorum, iyi mi yaparım?

- şimdi 1.09 yamasını yüklüyorum, iyi mi yapıyorum?

ekleme:

bir soru daha:
- normal diablo ile spawned diablo arasındaki fark nedir?
[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 18 September 2003 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...