Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 varsa oynayan bilelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Arada bir oynayacağım bir alt düşünüyorum ama nasıl server bir bilgim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 migrate ettim, irenç bi server boşver ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 twinkler orda bizim tayfanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Main charımdan sıkıldım ve benim gibi aynı 3-5 arkadaşımla bu serverda char kasalım dedik Horde'uz guild kurduk eger gelmek isteyen varsa bekleriz.. /w Clyssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Up'layayim dedim.. Horde tarafinda oynayan arkadaslar varsa guildimize gelebilirler.. bize ulasmak icin oyun icinden Clyssa,Negrund,Nithralith,Kulkan'a Whisperlayabilirsiniz.. Bu arada guild sitemiz www.guild-bow.com Bekliyorum.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hiç mi kimse oynamıyor bu serverda yahu :) Kurdugumuz guild Ottoman Empire ile birlesti... 70-75 kişilik bi türk guildi var Horde tarafında gelmek isteyen olursa buyursun.. /w Negrund , Kulkan , Healcoholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ilk açıldıında girmiştim hatta şu an ki mainim ı 70 e kadar burning steppes de kastım. Çok olaylı bi realm olmuştu guildler arasındaki olaylarla. Çoğu guild reroll etti başka realmlere, bizim guildde dağıldı ben de transfer ettim charı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Biz 4 arkadas oynuyoruz Ally side... Mirall[Paladin] Nébél[Mage] Ungoliant[Rogue] Martins[Warrior] seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Hatta Arena takimimiza katilmak isteyen Lock arkadaslara da burdan selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ally sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 big time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 u suck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ally hakkında düşüncelerimi corpsegrinder özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bela misiniz lan?! Dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hadi ordan ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yok mu bs de oyanayan horde pati nick nedir guild warmı ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 burning steppes te hiç mi pati yok yaw horde nick: rendell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Horde - Karam Bizim ufak çapta bir Türk horde guildimiz var 20 tane üyesi falan şu an 15 i 70 lvl mercilessleri bekliyoruz. Oyuncuların wowdaki ilk karakterleri genelde, biraz tecrübesizlik var dolayısıyla. görünen o ki guildin gidişatı pvp yönünde olacak. server olarak Türkler şu an epey dağınık durumda. Serverde çok fazla Arap ve Rus var. Çok cazip bi server değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Horde Zamerzla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mokoko said: burning steppes te hiç mi pati yok yaw horde nick: rendell rendel senin shamanda bizim gruptaydı yanlış hatırlamıyosam hezimete uğradıydık merchanarda 4. bossda :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ahahaha sen çıkmıştın sanırım gruptan soora o full mavi tank başka adamlar çaırdı bi daha hezimet ben sinirlendim direk alt+f4 u bastım çıktım :D safasfadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar