ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Arada bir oynayacağım bir alt düşünüyorum ama nasıl server bir bilgim yok =)
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 migrate ettim, irenç bi server boşver ehhe
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Main charımdan sıkıldım ve benim gibi aynı 3-5 arkadaşımla bu serverda char kasalım dedik Horde'uz guild kurduk eger gelmek isteyen varsa bekleriz.. /w Clyssa
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Up'layayim dedim.. Horde tarafinda oynayan arkadaslar varsa guildimize gelebilirler.. bize ulasmak icin oyun icinden Clyssa,Negrund,Nithralith,Kulkan'a Whisperlayabilirsiniz.. Bu arada guild sitemiz www.guild-bow.com Bekliyorum.. =)
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hiç mi kimse oynamıyor bu serverda yahu :) Kurdugumuz guild Ottoman Empire ile birlesti... 70-75 kişilik bi türk guildi var Horde tarafında gelmek isteyen olursa buyursun.. /w Negrund , Kulkan , Healcoholic
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ilk açıldıında girmiştim hatta şu an ki mainim ı 70 e kadar burning steppes de kastım. Çok olaylı bi realm olmuştu guildler arasındaki olaylarla. Çoğu guild reroll etti başka realmlere, bizim guildde dağıldı ben de transfer ettim charı -.-
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Biz 4 arkadas oynuyoruz Ally side... Mirall[Paladin] Nébél[Mage] Ungoliant[Rogue] Martins[Warrior] seklinde.
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Hatta Arena takimimiza katilmak isteyen Lock arkadaslara da burdan selam ederim.
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ally hakkında düşüncelerimi corpsegrinder özetlemiş.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yok mu bs de oyanayan horde pati nick nedir guild warmı ya??
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 burning steppes te hiç mi pati yok yaw horde nick: rendell
Mach Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Horde - Karam Bizim ufak çapta bir Türk horde guildimiz var 20 tane üyesi falan şu an 15 i 70 lvl mercilessleri bekliyoruz. Oyuncuların wowdaki ilk karakterleri genelde, biraz tecrübesizlik var dolayısıyla. görünen o ki guildin gidişatı pvp yönünde olacak. server olarak Türkler şu an epey dağınık durumda. Serverde çok fazla Arap ve Rus var. Çok cazip bi server değil açıkcası.
Mach Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mokoko said: burning steppes te hiç mi pati yok yaw horde nick: rendell rendel senin shamanda bizim gruptaydı yanlış hatırlamıyosam hezimete uğradıydık merchanarda 4. bossda :D:D
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ahahaha sen çıkmıştın sanırım gruptan soora o full mavi tank başka adamlar çaırdı bi daha hezimet ben sinirlendim direk alt+f4 u bastım çıktım :D safasfadsa
Öne çıkan mesajlar