Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu - Burning Steppes Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Up'layayim dedim.. Horde tarafinda oynayan arkadaslar varsa guildimize gelebilirler.. bize ulasmak icin oyun icinden Clyssa,Negrund,Nithralith,Kulkan'a Whisperlayabilirsiniz.. Bu arada guild sitemiz www.guild-bow.com Bekliyorum.. =)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Hiç mi kimse oynamıyor bu serverda yahu :) Kurdugumuz guild Ottoman Empire ile birlesti... 70-75 kişilik bi türk guildi var Horde tarafında gelmek isteyen olursa buyursun.. /w Negrund , Kulkan , Healcoholic
Mesaj tarihi:
ilk açıldıında girmiştim hatta şu an ki mainim ı 70 e kadar burning steppes de kastım. Çok olaylı bi realm olmuştu guildler arasındaki olaylarla. Çoğu guild reroll etti başka realmlere, bizim guildde dağıldı ben de transfer ettim charı -.-
  • 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Horde - Karam

Bizim ufak çapta bir Türk horde guildimiz var 20 tane üyesi falan şu an 15 i 70 lvl mercilessleri bekliyoruz. Oyuncuların wowdaki ilk karakterleri genelde, biraz tecrübesizlik var dolayısıyla. görünen o ki guildin gidişatı pvp yönünde olacak. server olarak Türkler şu an epey dağınık durumda. Serverde çok fazla Arap ve Rus var. Çok cazip bi server değil açıkcası.
Mesaj tarihi:
mokoko said:
burning steppes te hiç mi pati yok yaw
horde
nick: rendell

rendel senin shamanda bizim gruptaydı yanlış hatırlamıyosam hezimete uğradıydık merchanarda 4. bossda :D:D
  • Yeni Oluştur...