DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 filipinlinin gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 pekaziz said: Bölüm iyiydi, Odette Annable daha da iyiydi. Çin'li doktora da gittikçe ısınmaya başladım. Abi bir de Cuddy'den nefret ediyordum, Foreman ondan beter çıktı. Ne itici, ne kafa ütüleyici, ne denyo bir karakter olmuş böyle. Onun çıktığı sahnelerde resmen karın ağrısı geçirdim. 13'ü de her ne kadar sevmesem de son sahnede içim parçalandı. Güle güle dikdörtgen kafalı kız. :( 7 sezondur yeni mi farkettin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Eskiden de çok sevmezdim de eline yetkiyi alınca iyice lanet bir şey oldu çıktı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 insan bir sarılır lan kıza dikdörtgen mikdörtgen ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bu hafta niye yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 daha 4. haftadan aksatmaya başladılar wtf tya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 aksatsa da aksatmasa da 22-24 arasında bölüm olacak ne farkı var :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Sıradan bir bölümdü yine, sıkıcı ilerliyor bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 gayet güzeldi bölüm Odette Annable de aşmış bir ablamızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 cok begendim bolumu. yeni hatunun hastasiyim ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Şahane bölümdü. Uzun bir aradan sonra Foremen bile sempatik gelmeye başladı. Sonda da üzüldüm canım Adams'a. Bu House, Dr. Adams'la aşk yaşar, demişti dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 cameron resi bu kadra kıyafet değiştirmemiştir, tek bölümde defile yaptırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bunlar hep cameron reisin yerini doldurma çalışmaları ama olmamış. ıh Ih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 olmuş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Odette dizi icin biraz fazla seksi sanki yani dikkat dagitiyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ahahahaeh sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://i.imgur.com/bB7Zx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Deacon said: Odette dizi icin biraz fazla seksi sanki yani dikkat dagitiyo gibi. chase le fazla iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bu bolumde house'un jessica'ya verdigi ayari boyle her yerlere yazdim. Uzun zamandir boyle saglam ayar cekmemisti house. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 jessica? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ahahah son sahne muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Deacon said: Bu bolumde house'un jessica'ya verdigi ayari boyle her yerlere yazdim. Uzun zamandir boyle saglam ayar cekmemisti house. Hapisten çıkalı fazla olmadı, yavaş yavaş açılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ben bu çinli kızı hiç mi hiç sevmedim ,karakter olarak leş ve oyunculuğuda çook sırıtıyor bence,diğer hatun bi nebze güzelliğinden kurtarıyor taub chase geri döner artık inşallah ekibe bir hareket şart edit 4. bölümü izlerken yazmıştım yorumu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi jescia kim ya house da ha odette ymış ayar neydi :)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar