sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 tımarhane kadar iyi başlamadık bence, her şey fazla çabuk gelişti galiba, böyle sanki aceleye gelmiş gibi? bu hatun hapishanede kalacak heralde, başka bir doktor var yeni: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ya hapishanedeki doktoru alsinlar abi cok iyiydi dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 efsane başladı birileri sabun düşürmese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 mapustaki doktor da çıkcak house la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Çok sağlam başladı yalnız. Baya baya zevkle izledim her dakikasını. Tımarhane bölümüne erişemediği konusunda hemfikiriz yalnız, onu tekrar yakalayabilmeleri için Parole geyigini karıstırmamaları lazımdı, kendilerine Deadline koymuşlar, o yüzden o suspense'i verdigin zaman aksiyon giriyor kurguya. O aksiyonun içinde o duygusal karmasıyı yitirip kafayı belaya odaklıyorsun. house'un aksiyondan ziyade iç karmaşa bölümleri güzeldir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 maykıl skofiyıld oyuncu olarak gelcekmiş hapisten çıktıktan sonraki bölüm konuk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 çok güzel bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 mukemmel basladi boyle giderse deliririm her hafta sanirim yine biriktircem oyle izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hapishanedeki doktor full time geliyormuş. bu arada yeni hastane müdürü/yöneticisi Wilson olacak bence, ikinci opsiyonum da Foreman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sabonis said: hapishanedeki doktor full time geliyormuş. http://images.wikia.com/pvx/images/1/13/Yaaay.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 House o kıza aşık olacak evlenecekler bak aha şimdiden diyom size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Daha yeni izledim ilk bölümü. Aşık oldum. Olaylar başlarda kararındayken sonlara doğru çok hızlı ilerledi ama yine de boktan 7. sezondan sonra muhteşemdi bu dönüş. Yeni doktor ablayı da kutlarım, ilk defa dizide Cameron'dan sonra bir bayan oyuncuya ısındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bir oyuncuya ısınmak için illa güzel, çekici mi olması gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Yoo, Thirteen'i de beğenmiyordum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 cameron dendi üşüdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 O kadar ozlemisim ki her bolumu boyle buyuk bir keyifle izliyorum. Bu sezon iyi olcak belli. kapiyi kirip eski odasinda dusunmeye calistigi sahne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya ne kadar iyi bir dizisin sen ayrıca yeni kız iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bıdık çok şirin değil mi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 house hic bitme emi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yeni kız çok şirin cidden. Afacan sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bu bölüm de süperdi, resmen eski bir dosta kavuşmuş gibi sevindim. Ama bu Wilson cidden çok hödük. Son dakikadaki hareketine kadar resmen nefretimi kazandı. Acıdım resmen House'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yeni kız acayip bir melez. çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 charlyne yi baya garip ve komik bi hatun. melezligi de dizideki gibi degil daha garip bi karisiklik var ailesinde asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar