fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu arada, izlediğim ağlak finallerde, o.c. nin 3. sezon finali bundan çok daha iyidir. ona ağlamıştım valla, buna ağlamasam da.. ama çok iyi bağladılar. hastasıyım lan hugh un. bu adama bişey olmasın, çizerim. diziye de olmasın, yine çizerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 türkçe altyazı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya house bitmese olur yani. cunku sabit bir senaryo uzerinden ilerlemiyor yani, o yuzden bitmesin hic? 10 sezon uygun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 416 13ün baktığı kağıtta bişeye pozitif yazıyodu neydi o okuyamadım kaçırdım, okuyabilseydim de ne olduğunu anlayabileceğimden şüpheliyim. ikincisi amber'ın göz akı sarılaşmamışmıydı uyandırıldığında niye beyazdı? üçüncüsü çok güzel final yapmışlar acaip sevdim. 2inci sezon finalinden sonra en iyi final bile diyebilirim, gerçi diğer finalleri hatırlamıyorum bile şuan ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 13 13'ün huntington's (boyle mi yazılıyordu unuttum) hastalıgına sahip olma ihtimali vardı, ama korktugu icin test ettirmiyordu kendini, house test ettiginde bile bakmayıp kagıdı cope atmıstı, house da bakmamıstı... bu bolumde ikna etti bakmaya, pozitif cıktı hastalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 13 Huntington Diye bir hastalık ailesin de var. Babasını mı annesini mi ne bu hastalığa kaybetmiş kendinde de olucağında korkup test etmiyodu. Test etti pozitif çıktı. İlgili Wiki : Huntinghon's Disease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 13 gule gule 13; hosgeldin cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 13 Hemen uçmaz ya bunu houseun öğrenmesi bir sezon. Ama cameron gelsin tabi. Hatta 13 Bisexsuel bir olaya girsinler cameronla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 13 abi dizinin intro'su degismedigi surece eski tayfa gelicek bakın ben eminim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 house'a yakışır bi final bölümüydü... aglattı gene şerefsizler. Wilson'a da kocaman bi alkış burdan, çok iyi aktör adam ya çok begeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 barmen Barmen Fred Durst'müş, ikinci bölümde farkına vardım. Kendisini sevmem ama role yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arcane said: barmen Barmen Fred Durst'müş, ikinci bölümde farkına vardım. Kendisini sevmem ama role yakışmış. yuh nası farketmedim hakkaten o. yakıştıgı konusundan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Season 5 - There will be an arc involving a private investigator, played by Michael Weston, if successfull, there will be a spin off to House based on his character. (Do we know what he will be doing on House, apparantly for a few episodes?) - House and Wilson's freindship is going to be the subject at the first episodes. - There will be a road trip. (Will it be the end of the hostilitites between House and Wilson?) - Cuddy and House is going to end in a bed together. (which i seriously believe will be to sleep somewhere because there is no extra bed or something like that, or we would not have heard about it) - Chase and Cameron will have a bit more to do in Season 5 than in Season 4. Hastalık bu dizi gerçekten. Hele bunları okuyunca iyice deliriyor insan. House official fan site'dan kopyaladım bu arada. Producer interview ından özet. New Katie Jacob's interview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 biraz geç oldu ama yeni aklıma geldi sadece bir otobüs kazasından o seneryo çıkartılabilir mi ya oha artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 nice said: - Cuddy and House is going to end in a bed together. (which i seriously believe will be to sleep somewhere because there is no extra bed or something like that, or we would not have heard about it) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu diziyi yazan adam kafayı yemiş. başka türlü çikmaz böyle manyak bi senaryo. kesin sorunlu ya..yani bu son iki bölüm, izlediğim en süper bölümlerdi belkide.. neyle kıyaslayabilirim aklıma bişey gelmedi daha.. süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 MeSh said: neyle kıyaslayabilirim aklıma bişey gelmedi daha.. memento? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 1 kişi yazmıyor. Şimdi şöyle oluyor. Producer genelde birçok başka producer ve dizi yönetmenleri ile arkadaş. Tüm film industry zaten sürekli birlikte. Aralarında fikir alışverişi yapıyorlar. Yazarlar da diğer yazarlarla arkadaş. Onlar da daha önce yazılmış hikayeler olsun, yeni çaylakların yazdıkları olsun toplarlıyorlar. Zaten writer's guild in kendi içinde de çok dayanışma var. Daha sonra sezon başlarında/sonlarında producerlar oturuyor ve hikayenin genel gidişatı üzerine bir plan oluşturuyorlar. Hangi karakter öne çıkmalı, hangi karakter daha çok rol almalı, yeni gelicek oyuncuların kararlarını veriyorlar ki ona göre sözleşme yeniliyorlar/uzatıyorlar. Yazar lar da işin kalan hammalığını yapıyorlar. Tabiki yazara ne kadar çok para verirsen, o kadar çok çalışıyor, o kadar güzel de iş çıkıyor. Yazarlara ne kadar para verileceği falan hep sezon öncesi anlaşmayla ayarlanıyor zaten. Geçen sene hikayeye çok ağırlık vermediler emmy alamadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hmm güzelmiş. tek bi kafadan çikmamasi iyiymiş hiç değilse. kendi kendime kompleks falan yapmıştım. :P ya memento falan iyi tabi de, şimdi bunun etkisinden daha çıkamadığım için bu ağır basıyor, biraz süre geçince objektifleşirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu arada son bölümde obama ya destek var direk guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ayin 16 sında baslıyor :) oh be yaw, dizi keyfi baslasin. one sick bastard lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Başlasın bitmesin mümkünse. Hatta sonsuza kadar sürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gelsin gelsin. bu sırada house'a sadece sick bastard demek, sick bastardlara hakaret olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sanırım benim izlediim en iyi dizi bu yaf. lost most hikaye valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben en çok cuddy'i görünce ağzına ilaç attığı sahnelerdeki tipi resmen herif "ahanda yine geliyor başımın belası" diyerek yapmıyor mu şunu. Bide artık açılışta yeni elemanların resminide verseler sanki posa eski tayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar