copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 boooooringgggggg :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Son sahnede yönetmen hatası var Remy kapıdan çıkarken yanlış açı kullanılmış yoksa en tatlı house bölümleri arasında yerini alacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 St_Dreamer said: bu hugh laurie nin yöneteceği bölüm müydü? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Çok değişik bir bölümdü. DUDEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 dudeee... foreman ve taub'a bittim ya. Castiel said: Son sahnede yönetmen hatası var Remy kapıdan çıkarken yanlış açı kullanılmış yoksa en tatlı house bölümleri arasında yerini alacaktı :( Buna da katılmamak elde değil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Castiel said: Son sahnede yönetmen hatası var Remy kapıdan çıkarken yanlış açı kullanılmış yoksa en tatlı house bölümleri arasında yerini alacaktı :( bir daha izledim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 house un bacak ağrıları kötüleşiyor, vicodin e geri dönmez heralde ama sezon sonuna doğru dizide yine radikal değişiklikler olur, 4. sezonunu sonunda olan şeylerin tam tersi olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 House un past time with good company mırıldanışına bittim. Bölüm bence çok güzeldi (orta çağ hayranlığımdan dolayı bana öyle gelmiş olabilir). House referenceları dışında baya bir şeye güldüm ama şuan hatırlamıyorum. Ayrıca House'un Sam e Wilson gittikten sonra çıkışırkenki surat ifadesi (tu) Ayrıca thirteen yüzünde maske varken gözleri daha bi belli oluyordu, çok hoşuma gitti. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ahah 13'e göğüs desteği de fayda etmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 13 ya. the oc de ilk gördüğümden beri hastasıyım. bölüm de güzeldi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Abi ben hastaya acıdım ya.. Klasik Türk erkeği olmuş, güzel hatuna sevdalanan ama ulaşamayan bir tip:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Setting farklı olmuş baya, ilginç geldi yani ortaçağ kafası. Sam Wilson'un eski karısının "Libby" olduğunu görünce bi an afalladım :) House guzel ayar verdi ama, bacak ağrıları yüzünden gitgide agresifleşiyor, bir şeyler patlak verecek herhalde yakında. Yine yemek pişirmeye başladı, terapi döneminde yaptığı gibi, umarım vicodin e geri dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 spo Güzeldi hakikaten orta çağı teması, oturmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ben hiç beğenmedim bölümü aşırı sıkıldım sonunu zor getirdim desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yok yav güzeldi. Ama house'a bir hatun bulunması lazım. Yoksa dizi emposunu yitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bizim aussie 13 ü götürür sezon sonuna doğru, bi sahnede bakış atıyomuş kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çok da spo yok ama alayım yine laf olmasın Baya keyifli bölümdü ya. Bazı yerlerde çok güldüm, özellikle de House'un Wilson ve Sam ile olan diyaloglarında ve Wilson'ın Cuddy ile olan diyaloguna. Baya iyiydi onlar. Cidden bişeyler olacak gibi, resmen fırtına öncesi sessizlik modunda dizi Yeni bölüm de bugün çıkacak sanırım, imdb öyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 House S06E18 "Open and Shut" Tue 2010-04-27 03:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 imdb yalancı çıktı yine demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu gece çıkacak işte yalan sayılmaz pek :> orda 26sı oluyor olabilir saat farkı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 saat kaçta yani? TR saatiyle tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Aluriel said: House S06E18 "Open and Shut" Tue 2010-04-27 03:00 tr saatiyle işte bu. 04:00 gibi izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 18 çok güzel bölümdü. House'un etrafa tavsiye vermesine ve sonuçlarına bayıldım. Çok eğlenceli anlardı. Ama bölüm çok kötü bitti bence. House'un ilişkilerinin düzelmesinden rahatsız olup öyle çocukça bir şey yapacağını beklemiyordum. Cidden dostunun iyiliğini istediğine inandırmıştım kendimi. Taub da ayıp etti. Yakışmadı. Belki başkaları tahmin etmiştir ama benim için ters köşe bir bölüm finali oldu bu iki yakışıksız hareketle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aynen house un ayırma planlarının devam edeceğini düşünüyordum ama böyle çocukça bir şey yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bölümün özeti gayette, insan neyse odur. Değişmez idi. Taub da, House da bunu kanıtladı. Sıra Wilsonda bence. House ne yapar eder sezon sonuna kadar Cuddy'i alır, Wilson'ı ayırır. Ütopik evet. ama napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar