Beyt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Son bölüm çok güzeldi özellikle son sahnesi.House'ın tepkileri falan çok hoş,eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 son bölümün sonundan silinmiş bi sahne http://www.youtube.com/watch?v=TPYwfluWU38&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 house korkuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Cuce said: aquila said: wilson =/ aynen, house ilk gorduğunde bende cok üzüldüm. ne kadar dar bi sahneydi o ya. resmen gozlerim doldu pfft. abi wilson ne tatli ne seker ne duygusal bi adam bi turlu iliskileri yurumuyo neden boyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Senaristlerin lütfu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 5. sezonun sonunu izledim. sorularım var; Soru Bu Kutner'ı sezonun sonuna doğru sebeb olmaksızın neden öldürttüler? Adam neden intahar etti. Birde sezon finalinde hayalleri arasında kutner'ı neden görüyor? Ve ilk 3 sezonu izlemedim 4ten başladım şimdi başlasam zevki kaçar mı sizce. Ve tabii Cameronla işi neden hiç pişirmemiş ki? ve son sorum acaba ilk bölümü 6*01 indirip izleyebileceğim bir kaynağı ÖM atar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 fazla para istemiştir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 beyaz sarayda çalışmak istemiş ondan diziden ayrılıyo kendini suçlu hissediyor house engelleyemediği önceden farkedemediği için 4 ü izlemişsin absürd bi soru olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KXrwZT5F68Q&feature=player_profilepage csi princeton 3 ü bitirmemiş olanlar izlemesin bu da yeni bölüm promosu http://www.youtube.com/watch?v=lCjmnGr0Zfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 6. sezon bölüm 2 ve 5i indirebileceğim (limewire'dan) bir kaynak verebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Birde 2.yi izlemedim, Taub neden gidiyor? gayet iyi bir rolü vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 efrasiyab gözünü seveyim doru düzgün izle şu diziyi en baştan yok o niye gitti yok bu niye oldu emin ol şu an izleyenlerin aldığı zevkin yarısını bile alamazsın böyle devam edersen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedrus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bugün yok mu house 7 gün demiş fox un sitesinde ama nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 pazartesi aksam yayinlaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bu hafta yokmuş House myepisodes.com a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yeni bölüm ne oldu ya ? Eztvde bugün çıkacaklar arasında gösterilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kodumun beyzbol world series maci var, isallah yankees yenerde biter nalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 2 hafta ara verdi iste. gecen haftada yoktu, bugunde yok. haftaya gelecek. bi de aynen allah o world seriesin belasini versin. adam gibi bisiy olsa neysede beyzbol ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cuma günü gözüküyor ? yoksa ben mi yanlış baktım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 cıkmıycakmı bu haftada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 10-Nov-2009 01:00 House 06x06 Known Unknowns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kutner Meselesi Kutner'ın diziden ayrılma sebebi çok basit. Adam Obama'nın danışman kadrosuna çağrılınca dizi mizi zor olur diye düşündüler heralde. O yüzden ayrıldı yani diziden. Edit : spoylır taktırdım nası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 SPOILER!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu hafta neden cikmadi neden neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aquila said: kodumun beyzbol world series maci var, isallah yankees yenerde biter nalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar