arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 O kadar da değil. Güzel bölüm ama sadece tek sahne var OBAA EFSANE tepkisi verdirecek. Onun sonda olmasının gazına geldin herhalde zira klasik bir House bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sükrü ilkenin ağzını burnunu kırdı bu mesajla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Artık hic sasırmıyorum nedense House a. Guzel bolumdu hakkaten. Su 13 e gıcıktım iyice uyuz olmaya baladım. En cok uyuz oldugum iki karakter de yakınlasmaya basladı, zaten artis artis yandan is yapıyor gıcık herif. Olsun huddy gordum ya daha baska bisey istemem ben. Finalde artık efsane bir sahne gorucez Huddy olarak. yayaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ZaugnaKhaldun said: Sükrü ilkenin ağzını burnunu kırdı bu mesajla.abi hikayeyi 10 koldan falan ilerlettiler, sukrunun agzinin tadi olsa kel olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 house un cuddye yaptığı çok feciydi yalnız önce taubdan tüyo aldı, karşılık beklediğin için filan sonra cuddye ofis kıyağı yapıp, acısını 2x çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 cuddynin memeleri tuttugu an yarıldım HAHAHAHAH NASI BI SEREFSIZ HERIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 eki eki eki clinic duty (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 OMG JESUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 wtfpwnd oldum, cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Foreman :? Bolum guzeldi, bi garipti ama guzeldi, noel bolumu erken geldi ama, 25'ine cok var yoksa bu da mi 1 aylik araya falan girecek :( Getti guzelim 13, gettiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Güzel bölüm (tu) 5x11Hediye muhabbeti süperdi. Taub ve anal swamp lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 swab... swamp degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Clinic Duty mukemmel ahahah du bakam devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 lol diziyi ben yazmalıymışım, daha eğlenceli olurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 oha bölüm hikayesi aşırı iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 çok sinirliyim foreman 13 ü götürdü ya. Amerika da olsam yayıncı kuruluşu basarım. ilik gibin hatuna elin nigger ı yazıldı. Irkçı oldum bir anda!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 @ Jaan Yurdum niggeri daha iyi olurdu diyorsun yani? sdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 511 baya iyiydi. spo sezon ya da dizi finaline cuddy ve house'un dugununu bekliyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 güzel bölümdü gerçekten. dramatik kısım çok etkileyiciydi, komedi kısmıdı da çok komikti Kayser Soze ve toilet seat kopardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 klinik muhabbetlerini ozlemisiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abiii 4. sezon finalini izledim ve pazartesiye kadar 5. sezona başlayamıyorum. Spoilera ihtiyacım var dayanamam. Wilsaon, House'u affediyo mu? Söyleyin hemen noolur kıyamam House'a ya :( Çok kötü oldum zaten depresyondayım valla noolur affediyo diyin bişey diyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nileppezdel said: Abiii 4. sezon finalini izledim ve pazartesiye kadar 5. sezona başlayamıyorum. Spoilera ihtiyacım var dayanamam. Wilsaon, House'u affediyo mu? Söyleyin hemen noolur kıyamam House'a ya :( Çok kötü oldum zaten depresyondayım valla noolur affediyo diyin bişey diyin.. cevap EVET EDIYOR. ama edene kadar super 3-4 bolum izliyorsun. arada dedektif giriyor diziye, cuddy'i goturcek gibi oluyor, hic gitmesin diyorsun o adama ama gidiyor iste. oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Gitsin ya ben House ve Cuddy istiyorum :D Sağol ayrıca cevap için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 digiturk te simdi hangi sezon kacinci bolum oynuyor bu hafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 forgiver said: 5 puanlık 5. sezon sorusu 13, foreman'a verir mi yoksa Foreman 31e devam mı arcane said: Foreman garanti. Kaç bölümdür zemin hazırlıyorlar ancak daha yolu var. tahmin etmiştik bölüm çok iyiydi house rahat bırakmaz foremanı yazık lan taş gibi hatunu kaptı ama en fazla 2.5 bölüm dayanır bu ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar