Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Su aralar kesfettigim bi kac tane daha grup var, yaziim paylasim olsun; Zaraza Orodruin Mahavatar Krux[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bethlehem ii bi doom grubudur. bunuda paylasalim bakalım.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben basLarsam net cafe kapanır bu aralar amestigon hastası oldum dinlemeyenlere duyrulur kraL![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bende baslamadım fazla. cok uzun yazı olmasın die:)[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Tembel adam sevilmez, haydi baslayin bakalim yazmaya :-P doomcu doomcunun kardesidir, ehueu[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bloodbath bakindiydim 2 hafta önce falan kadikoyde. bulamadim... biri tracklist yazabilir mi?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 13 August 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 tracklist[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben de bişiler yaziim ya paylaşım ossun sizle sizin önerdikleriniz ve yazcaklarım hakkında yorum da yaparsanız sevinirim öncelik tanımam gerektiini falan sölersiniz: Forest Of Shadows-Crematory-Evereve-Tristania-Lacrimosa Moonspell-Sentenced-With In Teptation-London After Midnight Katatonia-The Sins Of Thy Beloved-On Thorns I Lay-Alastis-T.oT-Paradise Lost-Betray My Secrets-The Gathering-(V)Ulver-Hildegard Von Bingen-Satyicon-Ancient-Edguy-In Weeds-Summoning-Sonato Arctica-Brave Murder Day-Krupps-Vintersong[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 pardon yukarda belki yazım yanlışları yaptım ama yaptıklarımın duyup çok ilgilenmediim yada ilgilenemediim gruplar olduklarından yanlış yazmış olabilirim şimdiden özür dilerim arzu eden düzeltir ben de öğrenmiş olurum sağolun şimdiden..[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben metal dinlemeye yeni başladım ama senfonik metal olarak apocalyptica çok iyi bence. Çok seviyorum onları. Yani bi söliim dedim.[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ainu; Liste gayet hos fakat orada edguy ve sonata arctica digerlerinden alakasiz bir sekilde power metal yapiyor. Gerci edguy bence asmis bi gruptur. Bi tears of mandrake i dinle sonra karar ver derim. Sonata arcticada ayni sekilde stratovarius akimindan, hep ayni seyi yapanlardan. Arada degisiklik olsun diye dinlenilebilir. [imho] Birde vintersong yazmissin. Dogrusu vintersorg; bilindik isvec metali yapiyorlar. Kimi viking metal fln diyor da o da biraz atmosferik .arrak metal e kaciyor. Dinlemek lazim. Ayrica satyicon= satyricon Black metal yapiyorlar... Yardimci olabildiysem ne ala...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 the sins of thy beloved iidir dinle derim within temptation olucak o da gothictir.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 saolun beeyler ben dediim gibi doom uzun süredir dinniorum ama belli gruplara yüklendiim için sizden çeşit öreniorum biraz daa türlerin hepsini dinledikten soora ztn seçtim kendime göreleri ama o söylediin grular yanlış kalmış aklımda sanırım gene teşekkür ederim size darqer ve kharon ii uraştınız benle yane 17 yaşındaım ama siz daa büüksünüz heralde keşke daa önce doğsaydım paradise lost falan daa eskilerden daa raat başlardım üzüldüm şimdi :([hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 gec kalmıs sayılmassın. yetmezse o gruplar dahada soleriz sen yeterki dinle underground genislet kendini biraz o yeter bana.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Darqer in dedigi gibi gec kalmis sayilmazsin, netekim bende 17 yasindayim ve kendimi gec kalmis hissetmiyorum dogrusu :-P O gruplarda yetmezse (ki bi sure goturur onlar) daha da soylenir, paylasilir...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 eywalla saolun paticiqler..yaşadıım şehir düzgün olsa benden başka adam gibi dinnien yoq mecbur iste para vermem lasım bayaa istte ya da ankarada otursaydım off yane ama napalm biz de böle böle..[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 buarada sentenced ne yapıo? the suicider'in sözleri flm sardı bi de bi şarkısı daa vardı ona benzer böle aşklı maşklı :D[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 kharon ve darqer sizin icqlarınız varsa alabilir miyim ?[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" [Bu mesaj Ainu tarafından 02 September 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Macbeth de çok sağlam gruptur. Albüm : Romantic Tragedy's Crescendo. Black Heaven ve Moonlight Caress sevdiğim şarkılar ama aslında bütün şarkıları baya güzel ayrım yapmak zor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Macbeth i nasil unutmusuz yahu? Ayip olmus onlara, cok saglam bi grupdur. Her albumu edinilmesi gerekiyor. Ainu; Icq imzamda son kelimede olacakti...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 02 September 2003 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Macbeth - Thy Mournfull Lover ın başındaki klise orgu insanı öldürüyor zaten kendini şatosunda oturan vampir sanıo insan[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 macbeth içinde saolun listede 80 falan grup oldu biara ista çıkarma yapıjam işalla :) alışveriş yapmam lasım artık baayaa birikti[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Sentenced ne mi yapıo:)..abi bence ne yapıosa cok ii yapıo:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 sentencedin ne yaptığını çok düşünmüyorum aslında zor değildir bulması ama ben bi yıldır your shapeless beauty'i düşünüyorum black metal mi doom metal mi diye aslında ayırt edebilmem lazım ama adamlar çok karışık bişiler yapıo kıl oldum yaa biri bilio mu bence doom metal de black metal de yapıyorlar şarkıdan şarkıya değişiyor glb.[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DevilizeR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Silentium Barathrum Carphatian Forest Darkwell Bloodbath Gothica.........give urself to melody of harmony and disharmony[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar