Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic/Doom/Melodic Death/Senfonik Metal...

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

ben de bişiler yaziim ya paylaşım ossun sizle sizin önerdikleriniz ve yazcaklarım hakkında yorum da yaparsanız sevinirim öncelik tanımam gerektiini falan sölersiniz:
Forest Of Shadows-Crematory-Evereve-Tristania-Lacrimosa
Moonspell-Sentenced-With In Teptation-London After Midnight
Katatonia-The Sins Of Thy Beloved-On Thorns I Lay-Alastis-T.oT-Paradise Lost-Betray My Secrets-The Gathering-(V)Ulver-Hildegard Von Bingen-Satyicon-Ancient-Edguy-In Weeds-Summoning-Sonato Arctica-Brave Murder Day-Krupps-Vintersong[hline]a dying wish...
Sosyal ağlarda paylaş

Ainu; Liste gayet hos fakat orada edguy ve sonata arctica digerlerinden alakasiz bir sekilde power metal yapiyor. Gerci edguy bence asmis bi gruptur. Bi tears of mandrake i dinle sonra karar ver derim. Sonata arcticada ayni sekilde stratovarius akimindan, hep ayni seyi yapanlardan. Arada degisiklik olsun diye dinlenilebilir. [imho]

Birde vintersong yazmissin. Dogrusu vintersorg; bilindik isvec metali yapiyorlar. Kimi viking metal fln diyor da o da biraz atmosferik .arrak metal e kaciyor. Dinlemek lazim.
Ayrica satyicon= satyricon Black metal yapiyorlar...

Yardimci olabildiysem ne ala...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

saolun beeyler ben dediim gibi doom uzun süredir dinniorum ama belli gruplara yüklendiim için sizden çeşit öreniorum biraz daa türlerin hepsini dinledikten soora ztn seçtim kendime göreleri ama o söylediin grular yanlış kalmış aklımda sanırım gene teşekkür ederim size darqer ve kharon ii uraştınız benle yane 17 yaşındaım ama siz daa büüksünüz heralde keşke daa önce doğsaydım paradise lost falan daa eskilerden daa raat başlardım üzüldüm şimdi :([hline]a dying wish...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Macbeth de çok sağlam gruptur. Albüm : Romantic Tragedy's Crescendo. Black Heaven ve Moonlight Caress sevdiğim şarkılar ama aslında bütün şarkıları baya güzel ayrım yapmak zor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Macbeth - Thy Mournfull Lover ın başındaki klise orgu insanı öldürüyor zaten kendini şatosunda oturan vampir sanıo insan[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

closest one to aket atum
member of the Comachero enstitüsü
Sosyal ağlarda paylaş

sentencedin ne yaptığını çok düşünmüyorum aslında zor değildir bulması ama ben bi yıldır your shapeless beauty'i düşünüyorum black metal mi doom metal mi diye aslında ayırt edebilmem lazım ama adamlar çok karışık bişiler yapıo kıl oldum yaa biri bilio mu bence doom metal de black metal de yapıyorlar şarkıdan şarkıya değişiyor glb.[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...