Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce carbine mi? yoksa rifle mi?

Rapadura

Öne çıkan mesajlar

station forumlarında master riflemanin T21 ile tek atışta 2 storm trooper 1 cowardly gurreck birde player aldığı yönde söylentilervar ama bilemiyorum doğrumudur :P[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

[Bu mesaj EarS tarafından 15 September 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ikisi farklı disiplinler. kararınızı oyun stiliniz doğrultusunda seçmelisiniz.
Rifle kullanan bir karakter uzaktan tek atışla rakibi etkisiz hale getirmeyi en azından korkutmayı amaçlar. Bunun yanındaki kullanım alanı kalabalık gruplarda grubun az dışında kalarak adı üstünde Ranged Support vermesidir. Yani rifle elinde tek silah olarak dağ tepe gezilecek silah değil.
Carbine ise biraz all purpose gibi. Yeri geldiğinde tabanca yeri geldiğinde tüfek. Carbineer karakter yeri geldiğinde tek başına da dolaşabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 15 September 2003 20:09 tarihinde demiş ki:
station forumlarında master riflemanin T21 ile tek atışta 2 storm trooper 1 cowardly gurreck birde player aldığı yönde söylentilervar ama bilemiyorum doğrumudur :P[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

[Bu mesaj EarS tarafından 15 September 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Masterı bilmem ama ben head shot 3 e kadar ilerledim hiç bir faydasını görmedim.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Sosyal ağlarda paylaş

karbinde de her ates edildiginde ya da her ates edilceginde zirt pirt durursun, boyle yarim ekmek domates arasi yapicagin npc seni db eder. en fazla 10 special yapabilirsin dinlenmek gerekmeden, zaten 9. da neredeyse incap sinirina gelirsin. carbineer speciallerinin yarisina yakini calismiyor. soe forumlarinda bagiriyoruz fixliycez dediler daha bi hareket yok. ama ne rifle ne pistol, carbin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

peki carbine in leg shot olayı mı daha can alıcı yoksa pistolun body shot mı çunku leg shot daha iyi gibi gozukuyor ama çok point yiyor kullandığımda yani pool hemen dibe vuruyor bir adamı alsan onla 2. si seni çok rahat alır...[hline]Elrohir Bo'acca
Novice Marksman
Sergeant of the Rebel Alliance
Corbantis
Sosyal ağlarda paylaş

Leg shot pvp nerf den sonra kendi action pool unuzu bitirmek için birebir hale geldi, ölmek istiyorsanız itinayla spam ediniz...Şu durumda carbine ı seçen enayi durumuna düşer.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...