Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

Aranızda, az sayıda üye barındıran kabile üyesi birileri var mı? Antin kuntin kuralları olmayan, forumuna girdiğimde hede hödö diye çıkışılmayacak bi kabile arıyorum.

Şimdi üye olduğum kabileye girdiğimde 40-50 kişi vardı şimdi ise 121 kişi olmuş. Herkes foruma aksın diye mesaj atıp duruyorlar bir de foruma girince höt onu yapma cıs, bunu yapma öcü kovalar diye askeri disipline maruz bırakıyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bi faydası yok aslında. Birlik beraberlik kardeşlik sevgi çiçek böcek havasından ya da yeni karakterler ile tanışmaktan başka bi işe yaramıyor.

Ben kendimi çaylak gördüğüm için deneyimli kişilerin yanında onların soru-cevap / tavsiye şeklindeki birikimlerinden faydalanmayı düşünüyorum. Eh asosyal bir karakter olup insanlardan uzak duran bir karakteri canlandırdığım için de kabile dışında tanımadığım insanlarla iletişim kurmak vs vs sıkıntı yaratıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
kabile üyesi olmanın faydası nedir ki?

Bir kabileye katıldım puanı alıyorsunuz [10 puan] başka bir özelliği yok :)

Eğer girdiğiniz kabilenin şefi olursanız,bu başarıyı 300k karşılığı satanlar var.

Bir kabilenin lideri oldum [15 puan]

Eğer ak sakallı dede gece rüyanıza girip size kabile tüyü bırakırsa ve kullanırsanız,

Bir kabile kurdum [20 puan] alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

bende elektronika hayatıma geçici olarak ara verip bir modern rock grubuna turntable cı olarak girdim.pek tarzım değil aslında rock ama napolyonun o çok sevdiği itemlardan gerekiyor onun için ideallerimden biraz ödün verdim.

o dede rüyamıza nasıl giriyor,bilinen bir yolu varmı yoksa tamamiyle randommu?
Sosyal ağlarda paylaş

Satılık Heavy Metal Grubu arıyorum. Ordaki forumlardan bir cacık olmadı belki burdan çıkar:) 10m kadar bütçe ayırdım. İstediğimde içinde 18 tekerlekli tırı olsun. sıralamada ilk 300 de olursa fena olmaz. Grup bulmama aracı olanada 200k falan vericem komisyon olarak. 1 aydır arıyorum adam gibi bir grup bulamadım bir türlü...
Sosyal ağlarda paylaş

Phobos said:
Şu an ki kabilem ile tek sorunum nerede çokluk orada huzursuzluk durumu. 11/03/2008 tarihinde bu kabileye girmiştim, o zaman üye sayısı 45-50 kişiydi. Daha sonradan ne olduysa "O yeah. Ne kadar çok üye, o kadar çok reklam" mantığına çevirdiler olayı. :D

bizim kabilemiz (kahveden arkadaşlar) pek kalabalık değil. yani kurulduğu günden beri ortalama 40-50 kişi. çok fazla tanımadığımız kişileri almıyoruz zaten. kabile üyeleri RL de de sürekli görüşüyoruz ( öyle ki izmir ankara istanbul da yaşıyor üyeler genellikle ve sürekli bu şehirlere gidip geliyoruz) tek yasak var kabilede o da siyaset konuşmak ve herhangi birisi için oy istemek. haa bir de sürekli birbirimizle tantric yapıyoruz ki bunu çok hoş karşılamayanlar olabliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

SteelBB said:
Satılık Heavy Metal Grubu arıyorum. Ordaki forumlardan bir cacık olmadı belki burdan çıkar:) 10m kadar bütçe ayırdım. İstediğimde içinde 18 tekerlekli tırı olsun. sıralamada ilk 300 de olursa fena olmaz. Grup bulmama aracı olanada 200k falan vericem komisyon olarak. 1 aydır arıyorum adam gibi bir grup bulamadım bir türlü...

HM yerine başka bir grup alıp müzik türünü değiştirirsen çok zarar görür müsün? arkadaşım satmayı düşünüyordu grubunu. Electronica #70 falan olması lazım. artist crew 5 yıldız, şehir şöhretleri gayet güzel v.s. 4-5 milyon da parası vardır grubun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Gothic said:
diger karekteri kendi öldürmesi birşey değiştirmiyorki :) yinede yıldırım

tam olarak oyle degil. clone karakter ise ve bu karakterler birbirlerine ya da birine herhangi bir fayda sagliyorsa. ve bu tespit edilirse yildirim yer. yoksa ayni ip den giren ( ayni işyerinde calisan, internet cafeden giren) yuzlerce binlerce kisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...