Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi millet para delisi olmus kime sorduysam 1m istio yetenekler icin bir allan kuluda oreteyim demedi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 isterler tabi abi o yeteneklerin bulunması için insanlar 100m dolar falan harcayıp research center falan kuruyo, bizde kuracaz yakında inşallah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi ole de 60 70 günlük karakterlerde war o yetenek zaten o yetenekleri orenip 15 20 gün kastıktan sora para sıkıntın olmuor hicbir sekilde ben bi denk getirsem paranın köküne vurcam paraya baska bi isim takcam da simdi likit sıkıntısı cekiom ^^ Siz ne kuracanız ne yapacanız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 grubuna vokal arıyan var mı :P şöle yetenek listemide koyayım Temel Komedi **** Temel Şarkı Söyleme ***** Temel Makyaj ***** Temel Şovmenlik ***** Solistlik ***** Alev Üfleme ***** Temel Seksapel ***** Temel Moda ***** Temel Sahne Duruşu Sahne Dalışı **** Temel Dansçılık Kişisel yetenekler Temel Davranış ***** Temel Sanat & Dizayn ***** Temel Yoga **** Düzgün alkol kullanma ***** Kalabalık Kontrolü ***** Temel Liderlik Graffiti Boyama ***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ilham tohumu kazanmanın kolay bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Sımdı bu VIP uyelık almak icin illa paypal accountu sahıbı mı olmalıyım ? Nen bu olayı anlıyamadım yoksa dırek kredı(master-vısa) gırıp uye olabılırmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paypala üye olup alabilirsin. Kredi kartı istiyor zaten paypal bişi değişmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya msjlara barın linkini koyamıoz mu delirecem bi sürü şey denedim olmadı [localeid=xxx name=yyy] böyle degil mi abi format. msjda çıkmıomu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dasaaa said: ilham tohumu kazanmanın kolay bi yolu var mı? bildigim tüm yolları bunlar, sen seçersin arasından senin için kolay olanı: -dl music illegally yapacaksın(düşük ihtimalle çıkıyo seed, albüm satışların düşüyo ama) -astrology skilli olan birisine fal baktıracaksın(buda düşük bi ihtimal ilham getiriyo, kötü tarafı fal baktırmanın pahalı bi olay olması...tabi grup ortagınız 5* falcı degilse(:D) -party all night yapacaksın, bu seçenegin en efektif olabilmesi için bi clubda olman lazım, sözde orda çalanları izleyip ilham kazanıyosun çünkü. Ayrıca yanında ne kadar çok para varsa seed çıkma ihtimali o kadar artar. kötü yanı... para gitmesi ayrıca healthini de bayagı düşürür bu seçenek all night partying skilli alarak healthinin düşüşünü azaltabilirsin ama seed çıkma oranını etkiliyo mu bilmiyorum.. ama sanmam. Hubert Laquerriere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Luriel said: ya msjlara barın linkini koyamıoz mu delirecem bi sürü şey denedim olmadı [localeid=xxx name=yyy] böyle degil mi abi format. msjda çıkmıomu yoksa. her karakterin, lokalin falan bi id'si vardır o local id dedigi yere id'sini yazman lazım. mekanının idsini mekanının linkinden ogrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya yazıyorum ama msjda çıkmıo atıyorum birine mesela gönderilen msjlarda link olarak cıkmıo aynne böle cıkıo misal [localeid=36551 name=yyy] felan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 mesela linkleyecegim mekanın id si 235243 adı da osman's lokal [localeid=235243 name=osman's lokal] böyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 [localeid=572386 name=SD's© MR Club LON] al abi işte olmuo gene olmuo çıldıracam acaba özel msjda çıkmıolar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 olabilir, özel msgda hiç denemdim, forumda çıkar ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 anladım genede sagol yardımın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Quel-Thul said: dasaaa said: ilham tohumu kazanmanın kolay bi yolu var mı? bildigim tüm yolları bunlar, sen seçersin arasından senin için kolay olanı: -dl music illegally yapacaksın(düşük ihtimalle çıkıyo seed, albüm satışların düşüyo ama) -astrology skilli olan birisine fal baktıracaksın(buda düşük bi ihtimal ilham getiriyo, kötü tarafı fal baktırmanın pahalı bi olay olması...tabi grup ortagınız 5* falcı degilse(:D) -party all night yapacaksın, bu seçenegin en efektif olabilmesi için bi clubda olman lazım, sözde orda çalanları izleyip ilham kazanıyosun çünkü. Ayrıca yanında ne kadar çok para varsa seed çıkma ihtimali o kadar artar. kötü yanı... para gitmesi ayrıca healthini de bayagı düşürür bu seçenek all night partying skilli alarak healthinin düşüşünü azaltabilirsin ama seed çıkma oranını etkiliyo mu bilmiyorum.. ama sanmam. Hubert Laquerriere Parti düzenleme yeteneğini 5* yap o zaman rahat rahat ilham tohumu alırsın benim yaptığım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 teşekkürler cevaplar için ^_^ bu arada c/p yapıyorum diğer taraftan said: "konserden sonra, yajaira isminde zayıf bir groupie geceyi benimle geçirmek istedi. sanırım bu teklife karşı koyamazdım." gibi bir günlük mesajı vermiş oyun.. yok yok, olay groupie gelmesinde değil.. groupienin isminde; yajaira ne yahu? böyle isim mi olur sayın popomundo yetkilileri diyeceğim.. ama adamlar zamanında oyunun adını poplove yapmış kişiler.. ha ayrıca zamanında yaşadığım "...kezban isminde çok iyi bir groupie..." faciasının yanında poplove gibi ebleh bir isim bile sönük kalıyor. sanırım bir şekilde kezban isminde bir groupienin hiçbir zaman çok iyi olamayacağını açıklamamız lazım.. uzun lafın kısası, arası isimlerle iyi olmayan bir oyundur popomundo ama harbi ne garip isimler var be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 said: Parti düzenleme yeteneğini 5* yap o zaman rahat rahat ilham tohumu alırsın benim yaptığım gibi süpermiş, emin misin ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 eheh.. çok rahat olmasa dahi 6update dans ve 3update sokakta çalma il ilham tohumunu aldım.. üstteki soruya ben de dört gözle cevap bekliyorum CEVAP BEKLİYOR! ...[4_4]//... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende hala cevap bekliyorum, nette baktım biraz pek bilgi bulamadım. inşallah dogrudur, seed çıkacak diye 500k ile parti yapmaktan bıktım (:P) bu arada hala oyun içi para satım olaylarımız mevcuttur, pm atın ilgileniyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Beyler Barcelonaki barımız için barmen ve barmate arıyorum maaş sorununuz olmasın elimden geldiğince yuksek tutmaya calısırım ilgileniyorsanız özel mesaj atınız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya biri bana hırsızlık filan öğretebilir mi acaba ? . Birde graffiti yapıyorum ama herkes benden daha iyi yapmış oluyor. En iyi performansı nasıl alırım graffiti için 5 yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 2 Haftam Kaldı Temel Suç varsa 3 yıldız yap hapisten çıkınca öğretırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 temel suçu nereden bulucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 9 Aralıga kadar dayan ben senı baştan aşa suç makınası yapıcam :) Ama önce karar vermen lazım Muzık karıyerını unutmak zorundasın sabıt bı sehırde kalmayıda unutmak zorundasın. 2 eşya çalıp ertesı gun bı yerde konser duzenleyemezsın Devamlı mekan degıstırmelısın gunde bır kaç kez kontrol etmelısın swat operasyonlarına karşı vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar