Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

grubuna vokal arıyan var mı :P

şöle yetenek listemide koyayım

Temel Komedi ****
Temel Şarkı Söyleme *****
Temel Makyaj *****
Temel Şovmenlik *****
Solistlik *****
Alev Üfleme *****
Temel Seksapel *****
Temel Moda *****
Temel Sahne Duruşu
Sahne Dalışı ****
Temel Dansçılık

Kişisel yetenekler
Temel Davranış *****
Temel Sanat & Dizayn *****
Temel Yoga ****
Düzgün alkol kullanma *****
Kalabalık Kontrolü *****
Temel Liderlik
Graffiti Boyama *****
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ilham tohumu kazanmanın kolay bi yolu var mı?

bildigim tüm yolları bunlar, sen seçersin arasından senin için kolay olanı:

-dl music illegally yapacaksın(düşük ihtimalle çıkıyo seed, albüm satışların düşüyo ama)

-astrology skilli olan birisine fal baktıracaksın(buda düşük bi ihtimal ilham getiriyo, kötü tarafı fal baktırmanın pahalı bi olay olması...tabi grup ortagınız 5* falcı degilse(:D)

-party all night yapacaksın, bu seçenegin en efektif olabilmesi için bi clubda olman lazım, sözde orda çalanları izleyip ilham kazanıyosun çünkü. Ayrıca yanında ne kadar çok para varsa seed çıkma ihtimali o kadar artar. kötü yanı... para gitmesi ayrıca healthini de bayagı düşürür bu seçenek all night partying skilli alarak healthinin düşüşünü azaltabilirsin ama seed çıkma oranını etkiliyo mu bilmiyorum.. ama sanmam.

Hubert Laquerriere
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
ya msjlara barın linkini koyamıoz mu delirecem bi sürü şey denedim olmadı [localeid=xxx name=yyy] böyle degil mi abi format. msjda çıkmıomu yoksa.

her karakterin, lokalin falan bi id'si vardır o local id dedigi yere id'sini yazman lazım. mekanının idsini mekanının linkinden ogrenebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
dasaaa said:
ilham tohumu kazanmanın kolay bi yolu var mı?

bildigim tüm yolları bunlar, sen seçersin arasından senin için kolay olanı:

-dl music illegally yapacaksın(düşük ihtimalle çıkıyo seed, albüm satışların düşüyo ama)

-astrology skilli olan birisine fal baktıracaksın(buda düşük bi ihtimal ilham getiriyo, kötü tarafı fal baktırmanın pahalı bi olay olması...tabi grup ortagınız 5* falcı degilse(:D)

-party all night yapacaksın, bu seçenegin en efektif olabilmesi için bi clubda olman lazım, sözde orda çalanları izleyip ilham kazanıyosun çünkü. Ayrıca yanında ne kadar çok para varsa seed çıkma ihtimali o kadar artar. kötü yanı... para gitmesi ayrıca healthini de bayagı düşürür bu seçenek all night partying skilli alarak healthinin düşüşünü azaltabilirsin ama seed çıkma oranını etkiliyo mu bilmiyorum.. ama sanmam.

Hubert Laquerriere

Parti düzenleme yeteneğini 5* yap o zaman rahat rahat ilham tohumu alırsın benim yaptığım gibi
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler cevaplar için ^_^

bu arada c/p yapıyorum diğer taraftan
said:
"konserden sonra, yajaira isminde zayıf bir groupie geceyi benimle geçirmek istedi. sanırım bu teklife karşı koyamazdım." gibi bir günlük mesajı vermiş oyun..

yok yok, olay groupie gelmesinde değil.. groupienin isminde; yajaira ne yahu? böyle isim mi olur sayın popomundo yetkilileri diyeceğim.. ama adamlar zamanında oyunun adını poplove yapmış kişiler.. ha ayrıca zamanında yaşadığım "...kezban isminde çok iyi bir groupie..." faciasının yanında poplove gibi ebleh bir isim bile sönük kalıyor.
sanırım bir şekilde kezban isminde bir groupienin hiçbir zaman çok iyi olamayacağını açıklamamız lazım..

uzun lafın kısası, arası isimlerle iyi olmayan bir oyundur popomundo

ama harbi ne garip isimler var be!
Sosyal ağlarda paylaş

9 Aralıga kadar dayan ben senı baştan aşa suç makınası yapıcam :)

Ama önce karar vermen lazım Muzık karıyerını unutmak zorundasın sabıt bı sehırde kalmayıda unutmak zorundasın.
2 eşya çalıp ertesı gun bı yerde konser duzenleyemezsın
Devamlı mekan degıstırmelısın gunde bır kaç kez kontrol etmelısın swat operasyonlarına karşı vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...