Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

önceden paşa paşa michael gardner ile çalışırdım.. bi iki tane de 9* lı adam var.. para falan da vermedim hiç kayıta. yine buldum 9* birini. 2şarkı kaydedip single çıkartıcaz. ama elemana diyeceğim; "kardeş al şu parayı koy cebie. bak adam bulmak zorlaştı çok. sen bizim producer ol, belli dönemlerde imkan buldukça kayıt yapalım. yer dert değil. atlarız uçağa geliriz biz"

yoksa adam gibi kayıt yaptırmak zor lam!
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ama işte ne kadar zor acaba almak bilmek lazım. zekanın etkisi önemlidir büyük ihtimal. acaba ögretmenliğin bir etkisi var mı.

valla öğretmenliğin etkisi varmış diyorlar. bir de öğretmek için 1-2 kitap daha gerekiyor. biri temel pedagoji sanırım..

sürem limitsiz =) rahatım o konuda, zor olsun ya da olmasın çok dert değil. ben 6-7* producer olana kadar millete yaptırırım kaydı. 6-7 yıldız olunca ben yaparım. bir diğer arkadaşım da yönetmenlik mi sinemacılık mı ne kasıyor. klipler için o da..

böle bişiler işte
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Öğretmenden öğrenerek yeteneklerde yıldız kazanabiliyomuyuz? Mesela Rock yeteneğim var ama yıldızsız, Rock öğrenerek yıldız kazanabilirmiyim? Yoksa ders almak sadece konuyu parasız öğrenmeye mi yarıyo?

hayır, önceliklerden yetenek geliştirmek'i seçiceksin.

@dasaaa iyi olur valla bir an önce 7* ol da biz de sana yaptıralım beleşe :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...