Disappear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ahaha rapture records a belesmis benim 1 senedir calistigim sirket kimmis bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 önceden paşa paşa michael gardner ile çalışırdım.. bi iki tane de 9* lı adam var.. para falan da vermedim hiç kayıta. yine buldum 9* birini. 2şarkı kaydedip single çıkartıcaz. ama elemana diyeceğim; "kardeş al şu parayı koy cebie. bak adam bulmak zorlaştı çok. sen bizim producer ol, belli dönemlerde imkan buldukça kayıt yapalım. yer dert değil. atlarız uçağa geliriz biz" yoksa adam gibi kayıt yaptırmak zor lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 5 ten sonraki yıldızlar için ders vermek gerekiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 evet.. aslında şimdi temel albüm yapımcılığı kasıyorum. 5'e gelsin bırakırım adamımı üniversitede ders versin.. 6-7 olursa en azından gider kendi işimi kendim yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ama işte ne kadar zor acaba almak bilmek lazım. zekanın etkisi önemlidir büyük ihtimal. acaba ögretmenliğin bir etkisi var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Öğretmenden öğrenerek yeteneklerde yıldız kazanabiliyomuyuz? Mesela Rock yeteneğim var ama yıldızsız, Rock öğrenerek yıldız kazanabilirmiyim? Yoksa ders almak sadece konuyu parasız öğrenmeye mi yarıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 toggie said: ama işte ne kadar zor acaba almak bilmek lazım. zekanın etkisi önemlidir büyük ihtimal. acaba ögretmenliğin bir etkisi var mı. valla öğretmenliğin etkisi varmış diyorlar. bir de öğretmek için 1-2 kitap daha gerekiyor. biri temel pedagoji sanırım.. sürem limitsiz =) rahatım o konuda, zor olsun ya da olmasın çok dert değil. ben 6-7* producer olana kadar millete yaptırırım kaydı. 6-7 yıldız olunca ben yaparım. bir diğer arkadaşım da yönetmenlik mi sinemacılık mı ne kasıyor. klipler için o da.. böle bişiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ShadowFury said: Öğretmenden öğrenerek yeteneklerde yıldız kazanabiliyomuyuz? Mesela Rock yeteneğim var ama yıldızsız, Rock öğrenerek yıldız kazanabilirmiyim? Yoksa ders almak sadece konuyu parasız öğrenmeye mi yarıyo? hayır, önceliklerden yetenek geliştirmek'i seçiceksin. @dasaaa iyi olur valla bir an önce 7* ol da biz de sana yaptıralım beleşe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 7* olursam yaparım zati.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 5ten sonrasi nasil aliniyo? her skillde var mi o olay? ben de yaparim, hazirda 5* basic record production var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yetenek ogreterek arttirilabiliyo 5 yildizdan sonrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ogretmenlik yetenegi senin daha cok / cabuk yildiz almani saglamaz. ogrencilerin cabuk ogrenmesini saglar. fakat ogretmenlik sonrasi edineceginiz pedogoji yetenegi ile daha hizli yildiz edinebilirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Oh oh sticky olmus topic misler gibi :D muzik kariyerinde(hiphop) yoldaslar araniyor ! ek olarak su parklarda yapilan konusmalar nasil oluyor birisi bilgi vere bilir mi acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oyuniçi para satıyorum, en düşük miktar 1m dolar olmak üzere varsa ilgilenen pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya hastanede kaç gün kalmam gerekiyo? bırakmıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tuh haline ve sağlığın ( hangisinden düştüysen hastaneye) % 40 ı geçtiğinde çıkabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Kafama takilan birsey var mesala ben muzik kariyerimi Hiphop@da gelistiriyorum.Konser Atraksiyonlarinda hiphop atraksiyonu haric yetenegim var ise misal Rock atraksiyonlarinida ekliye bilirmiyim konserime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 eklersinde fazla yıldız almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 @Nomak: eklersin. ben kendi türüm dışında atraksiyonlardan 4* aliyorum. hatat kendi türümde tek atraksiyon yapıyorum ondan da 4* aliyorum. önemli olan yeteneğe sahip olmak değil yetenekte yildiz sahibi olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bilgi icin tesekkur ederim beyler yanliz hala su parklarda nasil konusma yapilir kimse bilmiyormu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Şehir linine tiklayip şehrin ayrintilarina girdiginde sağ tafta alttan ikinci linkte son konusmalar (recent Speeches) goreceksin. o link yardimyla kolayca bir konusma ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ne işe yarıyor konuşma yapmak? herkes yapabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Modern Rock grubu olan varsa konsere gelsin bizim bara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ulan 100k para ile "party all night" yapıyorum, gene seed falan çıkmıyo.. yokmudur seed çıkarmanın kolay bi yolu? dl music illegally demeyin, albüm satışlarını düşürüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sokakta çal:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar