toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 var onda bi problem. konu actım türkiye forumuna, tartısıyo millet, bi bakın isterseniz. para bugı bulmus cogu kişi sömürüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 konu ismi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ohooo bugı öğrendim sanırım beyler. Vip alıyorsun. Kredi çekiyorsun hayvanlar gibi hemde. Sonra başka bir vip arkadaşına veriyorsun tüm paraları. Voodo içip intihar ediyorsun. Yeni karakter açıyorsun Vip oluyor oda sonra alıyorsun paraları arkadaşından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 arkadas paralarin ustune yatarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yattara o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 @Luriel: araclar genellikle bucuklarda gecip alirlar. orada bekleyen bir cok kisi vardir ve sirayla alinmiyor. sansin varsa ilk giden de olabilirsin 10 saat de kalabilirsin. istanbul - ankara arasında cok fazla giden arac olmadigindan uzun sure bekledin sanirim. ayrica karakter silinemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ulan güzel güzel oyun oynamak varken millet nelerle uğraşıyor be. eğer ilk iki ay sokaklardan sağlığının düşmesi pahasına sürünmeyeceksen, sonra ulan şu konsere de çıkayım alıyorum tur otobüsünü demeyeceksen niye oynuyorsun di mi ama kardeşim? valla anlamıyorum ben böyle şeyleri, sanki gerçekten zengin olacak herif, bok mu oluyo karakterin cebinde 3 milyar olunca, düğme aynı düğme, sayfa aynı sayfa. oyun lan işte! tey tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Yeni karakterlere yüksek kredi vermiyorlardı benim zamanımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Temel suç öğrenmem lazım. Yasa dışı yükleme Halkı ayaklandırma Dağıt ve Kaç yapıcam hapiste öğrenirim herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 hapiste öğreten varsa öğrenirsin. bi de temel suç öğrenicem falan diye sağa sola yazmak çok mantıklı değil türkiye'de.. millet deli gibi kasıyor suçlu yakalıyacağım diye de ondan dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 "http://www230.popomundo.com/Common/CharacterDetails.asp?action=view&CharacterID=449503 Bu eleman ne ayak. Dış görünüş çığır açıyo fln ama 19 günlük... " yanlış hatırlamıyorsam o elamanın üçüncü karakteri bu, ilkini muhtemelen hatırlarsınız ve paranın kaynağını anlarsınız : "Sabit Koşucu" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sabit koşucu deyince aklıma geldi çok bomba isimler var oyunda türkçe ya gül gül öldüm Uzun Kocazâde Yasemin Keseratar asdf daha çok var bide şöyle bi mesaj var forumda gördüm karnım agrıdı said: süt ticareti sayın valim ben nashvile halkındanım görüyorumki ankarada süt fiyatları yüksek bende oraya süt ticareti yapmak istiyorum yanesini 50 ytlden satıcam forumda söyledim fakat arkadaşın biri kendini kandırma falan dedi 50 ytlyi duyunca bana kimse inanmadı devamlı ankaraya süt getirebilirimn bunları vatandaşlarınıza satmam için ne gibi önerileriniz olur süt dükkanınız varsa orayada bırakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Muahha süpermiş. Ya beni yakalayamazlar :P Bi öğreten çıksa ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 senin yakalanman dert değil ki, sana öğretmeye çalışanın yakalanması dert olur. sen sadece izlenecek bir yem olursun. hepsi bu kimse de o riski almaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 http://www.popobands.com/popomundo/makaleler.php?islem=makale&id=160 Şu adresteki makalede yazılan ekipman aynen var. 1 Stroboskop ** 800W 1 Subwoofer 500W ** 500W 4 Loudspeaker 500W ** 2000W 1 Baloncuk makinası 250W ** 250W 1 Grup Logolu Arka Plan, Dev (Siyah) ** 3000W 3 Small Rack 2500W ** 7500W 1 Small Rack 2500W *** 2500W 2 Yedek Lastik 1 Tamir Takımı KULLAN 1 Tamir Takımı KULLAN 1 Duman Makinası 500W *** 500W 1 İleri Işık Kontrol Sistemi ** 3000W 1 İleri Ses Mix Masası ** 900W 1 Büyük Monitör Speaker Fakat sahne ekipmanı 2 yıldız alamıyor. Nedendir. Ekipman durumları ile ilgidli olabilir mi? Öyleyse o durumlar nasıl yükseltilir. İstanbul forumuna yazdığımı kopyaladım. Ekipmanın ömrü lie mi ilgili acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Finlandiyalı Power Metal grubu Burden of the King yeni davulcusun arıyor! Bu ağır yükü kaldırabilecekseniz, oyundan ya da burdan başvurun. Uber yetenekli olmanız gerekmez ama azıcık ilgili olmanız gerkebilir oyunla. edik: Burden of the King [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 19:11 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: aktiftablet 27 Eylül 2007, Perşembe - 19:08 tarihinde demis ki: http://www.popobands.com/popomundo/makaleler.php?islem=makale&id=160 Şu adresteki makalede yazılan ekipman aynen var. 1 Stroboskop ** 800W 1 Subwoofer 500W ** 500W 4 Loudspeaker 500W ** 2000W 1 Baloncuk makinası 250W ** 250W 1 Grup Logolu Arka Plan, Dev (Siyah) ** 3000W 3 Small Rack 2500W ** 7500W 1 Small Rack 2500W *** 2500W 2 Yedek Lastik 1 Tamir Takımı KULLAN 1 Tamir Takımı KULLAN 1 Duman Makinası 500W *** 500W 1 İleri Işık Kontrol Sistemi ** 3000W 1 İleri Ses Mix Masası ** 900W 1 Büyük Monitör Speaker Fakat sahne ekipmanı 2 yıldız alamıyor. Nedendir. Ekipman durumları ile ilgidli olabilir mi? Öyleyse o durumlar nasıl yükseltilir. İstanbul forumuna yazdığımı kopyaladım. Ekipmanın ömrü lie mi ilgili acaba? sahne ekipmanları bi süre sonra eskiyor ve çope atıp yenisini alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ben davulcu olarak gelmek isterim ama davulu ogrenmem bir-iki hafta sürebilir. bi de ben punk rock sectim ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Londrada olupta Temel Suç Ogrenmek ısteyen olursa beklerım :) evım herkeze açık ısım Juan Carrascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 evindeyim şuan bişiler ikram etmeyecenmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Valla fakiriz bea abi :) 3-5 kuruş kazanıyoruz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 şu vip den yapılan bug abuseu gerçekse alıp yapacam yeter amelelik yapmaktan canım çıktı :P voodo nedir bide içip ölücekmişiz ama nerden bulunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Valla 2000-3000$ a satıyor dayılar sehır forumlarına yazıp bulabılırsın. Vıpte kı abuse u kaldırdılar sanırım bırcok kısının sırketıne el kondu bıtane dayı 52 dukkan açmış sanırsam asdfasdf şehri ele gecırmıs Ben hırkızlık yolunda ılerlıyorum temel suçu gelıstırmek ıcın daha fazla ogretmenlık yapıyoruz suanda 2 ogrencı adayım var :p daha fazla kısı ogrenmek ısterse atlasın gelsın londraya evımde mısafır ederım kuru ekmek sogana talıp olursanız tabı :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 doktorlar yapıyo ama pahalı bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hadi ya ameleliğe talim o zaman en son barmen olduydum1.050 ytlye balına ama adamlarda maaşı 300 ytl eksik ödedi bende istifa ettim şimdi işsiz kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar