Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 muzik yetenegi direk calmayla alakali yani sarkidaki performansiniz ona bagli. bu arada konserlerdeki en onemli sey iyi bi beste. ben sahsen cover tavsiye etmiyorum basic composing ve basic lyrics le otelde kaldiginiz surece cok guzel sarkilar yaziliyo. hele bide daha sonra composing floorfillers composing ballads gibi dahada detayli yetenkler ogrenirseniz sarkilariniz perfect kalitesine ulasiyo. daha sonra sahnenizde cok onemli mesela music improvision 5 yildiz bende ve perfect musical talent var 5/6 yildizla solo atabiliyorum ki boyle seyler sahneyi cidden etkiliyo. bide grubunuza 2 kisi alirsaniz her ne kadar para bolunsede isin yarisinida ona devredebiliyosunuz. mesela ses yetenegi iyi olan arkadasima greet the audience falan yaptirabiliyorum benden daha iyi sonuclar veriyo. kalkinca biraz daha anlatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 çok baydım ya 1 sene olacak başlayalı. grup olarak bi köşeye çekilicez 14-15 şarkı yazdıktan sonra tekrar birkaç dünya turu yaparız belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 oyunda para yardımı falan yapma var mı? yeni basladim bende pariste.birisi yardim yapsin bana biraz :( Bernard-Henri Coulon adim [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 07:39 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 vipsen vardı galba. öteki türlü sanırım bişi alıyor karşıdaki evine bırakıyor sen de onu ikinci ele satıyorsun falan.. acele etme ilk bi hafta işte git falan sonra zaten yetenek geliştireceksin daha.. mümkünse iş için tromsoye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 guvenlik gorevlisi oldum 700 dolar maasli bakiniyorum işte ne var ne yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yoğun konser programı nedeniyle istanbuldaki polis görevimden ayrıldım.Bi yere ceo olarak girmem lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: muzik yetenegi direk calmayla alakali yani sarkidaki performansiniz ona bagli. kaynak gösterir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben şimdi baktım popomundonun sitesinden, said: Musicality: This attribute makes up the basis for all your creative efforts in the game. You won't do very well as a songwriter without this one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 müzik yeteneği sadece bestelerde işe yarayan bir şey değil. inanmayanlar 2 yeni karakter açıp birinde müzik yeteneğine, diğerinde de başka bir şeye yüklenip aynı yeteneklerle, aynı şarkıları cover'layarak sahneye çıkıp konser performanslarına bakabilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 beyler şimdi 20 günüme yaklaşıyorum , hiphop öğrendim anneciğimden onu geliştiriyorum 3 yıldız yapıp rap.iliği öğreniceğim ama tam olarak ne işe yaradığını yazan bir yer bulamadım yanlış yapmıyorum değil mi yakında temel besteciliğide geliştirmeye başlıcağım ama hiphop ve rap olayı +sı nedir ? [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:12 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 abi tamamda bi kaynak falan verin, ben verdim kaynak sizinki lafta kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 beyler 5* sahne ekipmanı listesi.. neler almam lazım en yüksek performans için. dev logolu arka plan, kaç wattlık ışıklar, hoparlörler ne olacak.. etc.. bi yol yordam gösterin! forumlara baktım ama olasılıklar çok fazla.. gürültülü kamyonet araç.. ağzına kadar doldurabiliriz yani =) edit:halloldu, henüz hallolmadı aslında.. param çıkışmadı hepsine ama epey bişi aldım. hepsini tamamlayım ne aldığımı yazarım [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:50 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Grup içinde sadece 1 üyede temel makyaj olması hepimizi etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 makyaj skilli tek başına iş yapmıyor yanlış bilmiyorsam make-up kit i kullanman lazım konserden önce 120 dakka etkisi var look statını bi kademe falan artırması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sağlam vokal olan bi heavy metal grubuna girmek istiyorum Chris Fleming adam gibi bi albüm yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 oyuna başlayalı 1 gün oldu. Mark Crozier adlı karakterle oynuyorum. BLues takılıyorum fakat bir öğretmene ihtiyacım var. yetenek açısından sürünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya pariste başladım da belediye binasını bulamıyorum. barmen olarak işe başladım paramı almam için 1 hafta beklemem mi gerekiyo? parasız hiçbişey yapamıyorum su anda anne nin dileklerini falan yapamıyorum daha oyunun basında tıkındım kaldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 arkadaşlar bu oyun uzun soluklu bi oyun.Öyle 2 günde olmuo işler en az 100-150 gün gözden çıkarmanız lzm.Dili bilmediğiniz bi ülkede başlamayın.Ama istanbul ankarada çok berbat maaşlar fln.Stockholm ü öneririm maaşlar iyi ama az insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 100-150 gün derken yani 6 ay mı? hiç sanmıyorum bu kadar insanın böyle boş boş 1 hafta geçmesini beklediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 valla öyle ama.. zati updateler yaklaşık 11saatte bir. bu süre içerisinde ektiğini biçiyorsun bir nevi. oyunun güzelliği acaip peşinden koşmanın gerekmemesi, adamına ne yapması gerektiğini söyleyip işine bakıyorsun... sabırlı olursanız çok zevkli bir oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ee iyiymiş de ben simdi hatunlarla konusmaktan baska bişey yapamıyorum. peki param ne zaman gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 cumaları yatıcak paran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 of ya ben bugun girdim işe, 1 hafta haydar haydar gezicem demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ilk haftan ha.. pantolonu falan satabilirsin.. ciddiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 satayım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar