Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

muzik yetenegi direk calmayla alakali yani sarkidaki performansiniz ona bagli. bu arada konserlerdeki en onemli sey iyi bi beste. ben sahsen cover tavsiye etmiyorum basic composing ve basic lyrics le otelde kaldiginiz surece cok guzel sarkilar yaziliyo. hele bide daha sonra composing floorfillers composing ballads gibi dahada detayli yetenkler ogrenirseniz sarkilariniz perfect kalitesine ulasiyo. daha sonra sahnenizde cok onemli mesela music improvision 5 yildiz bende ve perfect musical talent var 5/6 yildizla solo atabiliyorum ki boyle seyler sahneyi cidden etkiliyo. bide grubunuza 2 kisi alirsaniz her ne kadar para bolunsede isin yarisinida ona devredebiliyosunuz. mesela ses yetenegi iyi olan arkadasima greet the audience falan yaptirabiliyorum benden daha iyi sonuclar veriyo. kalkinca biraz daha anlatirim.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler şimdi 20 günüme yaklaşıyorum , hiphop öğrendim anneciğimden onu geliştiriyorum 3 yıldız yapıp rap.iliği öğreniceğim ama tam olarak ne işe yaradığını yazan bir yer bulamadım yanlış yapmıyorum değil mi yakında temel besteciliğide geliştirmeye başlıcağım ama hiphop ve rap olayı +sı nedir ?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:12 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler 5* sahne ekipmanı listesi.. neler almam lazım en yüksek performans için. dev logolu arka plan, kaç wattlık ışıklar, hoparlörler ne olacak.. etc.. bi yol yordam gösterin!

forumlara baktım ama olasılıklar çok fazla.. gürültülü kamyonet araç.. ağzına kadar doldurabiliriz yani =)

edit:halloldu, henüz hallolmadı aslında.. param çıkışmadı hepsine ama epey bişi aldım. hepsini tamamlayım ne aldığımı yazarım

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:50 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...