Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

yok single albüm falan dünya çapında çıkıyor elbet. ancak satışları o şehirdeki ününüze bağlı. misal USA'da fevkalade şöhretiniz var diyelim ki 10x sattınız. ancak finlandiya'da şöhretiniz çok kötü; o zaman finlandiya'da 3x satıyorsunuz (götümden sallıyorum oranları tabii.. ama az satıyorsunuz diğer ünlü olduğunuz yere göre. kapiş?) ve son olarak, sıkıyorum Portekiz'de ününüz berbat. portekiz'de albüm satamıyorsunuz.

Dolayısı ile ün neredeyse satış orada oluyor.

Ancak oyun

Satışlar için not
Eğer bir şehirde adınız yeterince duyulmamışsa kayıtlarınız satmayacaktır. Bir şehirde satışlarınızın başlaması için o şehirde en azından iğrenç şöhretiniz olması gerekiyor.

dese dahi korkunç şöhretiniz olduğu yerlerde de satış olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi gecmiyo evet, ayrica muzik yazarken dikkat edilmesi gereken 2 konu var. birincisi yetenekler, basic composing, basic lyrics, hatta dahada ilerisi composic floorfillers composing ballads gibi skiller var bunlar cok iyi bir sekilde etkiliyo sarkilarinizi. birde sarkilarinizi yazarken ayni dinlenmek gibi karakterinizin dogru ortamda olmasi. ev veya otelde bulunmasi en ideali. ha bide inspirational seedler varda oyun basindan beri 1 kere alabildim
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum ben genelde direk kitaplarimi kendim aldigim icin. bugun istanbuldaydim ama gece ankaraya yol aliyorum. ankarada olanlara veya amsterdamda yasayanlara oyuna baslamalari konusunda yardimci olabilirim. kitap verebilmek icin biraz iliski olmasi gerekiyo arada tanimadiginiz birine vermeediginiz icin ankarada olupta yardim isteyenler onceden mesaj atarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

kayit studyosu oyle kolay bisi degil. 1 milyon dolarmi neydi yada 800.000 $ di galiba kayit studyosu. ayrica kendi cd fabrikan olmadan iyide para kazanamassin. morali yuksek tutmanin en iyi yolu cebinizde 15-20.000$ la asliverise cik secenegini secmek ayarlarda ama tabi bu baslarda olmuyo o yuzden en mantiklisi spora gitmek ve muzik bestelemek secenegiyle sagligi yuksek tutup arada bi %3 kalici moral artisi veren kalp seklinde cikolata yemek. star quality iste muzik kariyerinde ilerlemenle alakali galiba bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Reggae sanatçısım, repartuarımda 9~10 şarkı var. Provaları aksatmıyorum konserlere genelde %100 prova ile çıkıyorum ama ''iğrenç'' ten iyi konserim yok. Konserlerde doğru düzgün hit alan olay da ''sesi kokle''mekten öteye geçemiyor. ne yapmalıyım sahne performanslarımın durumunu düzeltmek için, neler öneriyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

reggae'ciysen, reggae tarihi kitabını oku okumadıysan, onu arttır. ki zaten provaları %100'e getirdiğine göre orda baya bol yıldızın vardır.
işte atıyorum, elektro gitaristsen temel telli çalgılar ve elektro gitar yeteneklerine çalış öncelikle.
daha sonra temel şovmenlik falan al, reggae sahne şovlarına bak, onlar için gerekenleri al daha sonra. başarılı bi şekilde sahne şovu da eklersin.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:33 tarihinde, Eraqrest tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Açık yetenekler
Temel Telli Enstrümanlar
Elektro Gitar
Bas Gitar
Temel Mühendislik

Kişisel yetenekler
Reggae
Temel Yoga
Temel Davranış

--------------------------------------------------------------------------------

Toplam Yıldız 35

yeteneklerimde durum şu, şimdi reggae tarihi kitabı ediniyorum. Bir de chartlara göz gezdireyim.

edit; kitabı edindim, okudum ama şöyle bir tepki verdi lam0r karakter;
said:

Ha?! Birazcık Reggae öğrenmeye çalıştım ama pek bi faydasını görmedim.
reggae tarihi kitabını okudum.

nedir ki bu?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:46 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

7 yetenek, 35 yıldız.. iyiymiş =)
reggae biliyormuşsun zaten. reggae tarihi o raggae yeteneğini öğrenmeye yarıyo. annenden öğrenmişsindir diye tahmin ediyorum.
temel bestecilik alabilirsin, bestelerin daha kaliteli olur.
onun alt dalları var, yok efendim halkı coşturan şarkı besteleme falan diye. (temel bestecilikte 3 yıldız istiyo.)

kişisel özelliklerden de müzik yeteneğine yüklen o da etkiliyo konserleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...