Gormo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben öyle herkese 1250 dağıtmıyorum ama şu anda 4 şehirde iş sağlıyorum, yakında da artar, çalıştığınız şehri zaman zaman değiştirebilirim, bu sayede farklı şehirlerde ününüz artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bende su gym isine bakiyim bi perfect olsun haftada ne kadar kar yapiyo onu hesapliyim iyiyse dunya capinda acacam teker teker gym leri para hazir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hasta etti oyun istifa ettim işimden cuma günü öncesi "su ana kadar 800 dolar kazandınız" yazıodu bi çıktım vermedi eşşek oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 cuma gunu vercek o 800 dolarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 çellist ve vokalim abi ne iş olsa yaparım grup istiyorum =) 12 saat önce falan kayıt oldum kitap istiyo forumlarında herkes ben de burda kitap istemeden geçemicem Razz newbie guide istiyorum! deneyim nası kazanırım başlangıçta neler yapmalıyım deneyim/çaylak puanlarımı nasıl dağıtsam daha iyi olur? müzisyen olmak istiyorum ona göre =) ayrıca yetenek kazanma yolları nelerdir? [edit: cover parça nasıl çalabiliriz? konserimde hiçbi parça çalamıyorum] Karakterim: Battal Tibet hüsrana uğradım: "Patent Crying adlı şarkımı bitirdim ve iğrenç bir parça oldu" lol konserim de iğrenç geçti zaten mikrofon götürmeyi unutmuşum param varmı ki mikrofon alim pff.. bi ölüm duvarı yapim dedim hapse atılmam isetndi.. =( [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 12:23 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 12:32 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 12:48 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Dis, gym geliri konusunda banada bilgi verirsen sevinirim :) "çığır açan" yapmak gerek sanırım iyi bir kâr için, yani hepsini farklı şirket ve merkez büro ile açacaksın. yada mükkemmel yetiyorsa haber ver :) uygunsa ortak olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bide bir mekan açmışsın, 250k kasada. işletilmeyen para zarardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ahahha belsoğukluğuna yakalandığım oyun! helsinki'de yakalandım ve foruma hızlıca bir mesaj attım mesaj kısaca "belsoğukluğuna yakalandım.. en kısa sürede bir doktor teadvi ederse sevinirim. En kısa sürede cevabınızı/yardımlarınızı bekliyorum" gibi bişi idi.. İngilizce tabii.. bir de altına online translator ile fincesini koydum.. bi de not yazdım.. "burada ne dediğini bilmiyorum.. umarım doğrudur" diye.. Doktro buldum hemen.. az önce de bi mesaj daha geldi, "yazdığın o fincenin ingilizce tercümesi nedir biliyor musun? çok komik işte bu:" Ahanda şööle bişi çıktı.. Hey, my chlamydia is decorated with letter i's, and letter i longs for helping urgently. Whether some takes care, which I doubt, a canister helps us and I would appreciate it. I am a letter i and I am potential to copulate with a female animal so that a clinic doesn't have to incire but say that I am a letter-i. So letter-i actually longs for to help you. azuhahahhahaha bu ne yahu... muahahhaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 gormo gormemisim mesajini simdi gordum burda, gymde cok para yok gibi incredible seviyesinde, calisan bulamiyorum en fazla 2 tarz is mumkun oldugu icin. 4 tane oyuncu calisanim 7 8 tanede john doe var incrediblein ustune cikamadim. 11.000$ civari geliyo haftada. 4000$ civari elektrik ve su faturasi veriyorum. 4000-4500$ civarida maaslara veriyorum. 2000$ dolar falan ya kaliyo ya kalmiyo. bazen 5000$ kaliyo bazen 0$ la kapatiyorum haftayi. yarin mesela haftalik kazancimi yazarim bu hafta icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 İlk defa grip oldum neyseki helsinkide bi doktor yardımcı olucak.Bide amsterdamda polis oldum yehuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bide ben bişey soriyim. bu tur otobusleri vs.. gibi araclari nerden alıyoruz? istanbul,belgrad,dubrovnik te olan otomobil dukkanlarına baktım yok. dogru yerleremi bakıyorum,bide hangi şehirde var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 simdi baktim bu haftalik kazancim 6.000$ civari gymden. bu arada tur otobusleri dukkanlar kismindan arac satan dukkanlardan aliniyor direk dukkanin ana sayfasinda go shopping dediginde cikmaz. ancak soyle bisi var alacaginiz aracin parasi grubun parasindan cekilecek. yani cebinizde para olsada grubunuzda para yoksa alamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Stüdyo açtım 3 gün oldu berbat derecede. 75k kredi aldım inşallah çıkarcak parasını yoksa yusuf yusufum :D Allahdan ceo maaşım kredi taksidini ödemeye yetiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ehehe oynayan kalmadımı ya.Yeni başlayaack arkadaşlara bi öneri istanbulda başlamayın.Ücretler çok düşük 3 ay süründüm orda sonra Stockholm'e yerleştim.Mutluyum.Evet biraz hayat hikayemi özetliyim.Stockholm'e ilk geldiğimde bi gruptan teklif aldım ve baterist olarak çalmaya başladım.Grubumuzun adı Anka of Bad.Güzel konserler veriyoruz.Bi kaç şehir gezdik.Şu anda dünya sıralamasında 1000 deyiz.Kendi yeteneklerimide geliştirdim tabi durmak yok.Temel dedektiflik kasıyorum.Ceo olarak yeni kurulan bir otelin başına geçtim.En dipten aldım şu an orta sıralardayız kalite/hizmet olarak en iyisiyiz diyebilirim.Fakat bu hafta istifa ediyorum.Amsterdam'da polis olarak yeni işime başlıyorum.Şu gruptan ayrılmak istiyorum aslında grup 3 kişi 2 erkek 1 kız.O kız ötekiyle sevgiliydi fakat banada vermeye başladı :P.Kavga fln çıkıcak bi ara Varsa avrupada baterist arayan katılabilirim.Davul çal ve temel vurmalı ens. 5 yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 beyler ben oyunun basında oyun istediği için bir grup yarattım , yanlız başka bir gruba girmek için çıkmam gerekiyor ama çıkamıyorum? ne yapabilirim? [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:10 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ben oyunda Recai Tuncay tanıyanınız varsa selam. :) [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, -007- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: Ehehe oynayan kalmadımı ya oyanamaya devam #80-90 arası hiphop grubu BoomTown! 2.single ı verdik yılbaşına yetişecek sanırım.. bu sefer daha çok satıca ^_^ dünya turu sonrası da gruba başka arkadaşlar alıcam.. konuştuk anlaştık turnenin bitmesini bekliyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 var hala oynıyan :) Shadow of Uther şuan #1450 Heavy Metal grubu. şuan dünya turnesindeyiz tek eksiğimiz prova eksikliği :) dunya turnesinde daha iyi olucaz umarım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Burden of the King müzik hayatına başladığı andan beri çizgisini hiç değiştirmeden gururla metal çalmaya devam ediyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Blackwing R&B #19 hydra tourda 600 günlük grupları tokatlıyoruz 200 günlük grubumuzla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Amsterdam'da bir süre polislik yaptıktan sonra istanbula transfer oldum.Artık memleketimin sokaklarında güvenliği sağlayacağım.Bu arada baterist / geri vokal arayan varsa gruba katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yeni single ım Lost Tales of Rome çıktı.. Israrla isteyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 benim singleda 1000 satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 single olayinda bi sacmalik oldu bende ya 1 ay once yeni single cikarttim ilk hafta 24k civari satti dhaa sonra 8k e dustu bidahaki hafta genelde azar azar iniyodu. bu arada tavsiyem sehirlerde ununuzu cok iyi seviyelere getirmeden album cikartmayin album singledan daha zor satiyo ama tabi daha cok para getiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 daha bugün katıldım ben bu hedeye ama tam fahişe ruhlu oldu karakterim. tam çözemedim hmmm uğraşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar