senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ahaha toggie o ne yaf öyle :D silecekler çalışıyor mu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eheh oyun oynarken arkadan biri sinsice gelip korkutmasın diye mi yaptın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yok yok kemikıl direk kapıyı kesiyo ianiden beklenmedik baskınlara karşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 cidden direk kapıyı sabitlemiş adam. vay çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Chemical senin bilgisayar masan asma mı ben mi yanlış görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bi de yukardan bi kepçe inmiş kazı çalışması var galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Evet masa asma, ben tasarladım:p Kazı çalışması dediğin yerde çok sevdiğim iş makinası maketleri var, babamın iş yerinden yürüttüm. İş makinaları baya ağır olduğundan ve şehire kolay kolay sokulamadığından satışını yaparken makinayı getirmek yerine maketini getiriyorlar, oynasın diye de mühendislere bırakıyorlar bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Valla masa çok başarılı tebrik ederim. Senin diğer başarılı işlerinide biliyoruz seviyoruz zaten; ama excavator maketi çalmanı pek sevmedim =P =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben hatırlıorm o masayı yaptıgı günü abi buraya da tutorial koymustu aynen fotolarla. nası kırmadın sen onu hala bi türlü kavrayamadm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 çok ta asortik bişeye benziyor :p edit:yani ben kırardım bugüne kadar... [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 14:49 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 masa çok güzelmiş tekbrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Çalmadım onları ben:) babamın bi iş arkadaşı hediye etmişti zamanında. Nazar deyecek bak şimdi masaya. Masayı az yumruklamadım. Zincirler gerçek zincir gerdirmeler de gerçek gerdirme niye kopsunlar ki. Tek zayıf noktası kancaların bağlı olduğu yerler ki oraları kırmak için üstüne oturmak falan gerekiyor masanın. Onun dışında duvara L şeklinde 2 demirle bağlılar, L şekillerinin her biri duvar 4 tane çelik vida ile bağlı, dübelleri adam gibi oturttum ayağımı koysam taşırlar. Ha bi tek klavyenin olduğu yere çok abanırsan yerinden çıkıyor. Ama kullanılan ahşap kaliteli, dağılmadı daha. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 15:55 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hadi hadi yürütmüşün işte =P kaç kere dedim sana evin içinde işmakinası sürme diye =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 3 şiddetini aşan ilk depremde yalan olur o masa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 benim direksiyondan varmış adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ilk günden beri o monitör korkutuyor beni, yuvarlanacak yazık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar