Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ok gelmiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 toparlanın ülen! itiraz istemiyorum. p.s.: hoş ne zaman itiraz istemiyorum desem feci patlıyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 18 yaşından küçükleri alıyorlar mı 18 yaşından küçükleri alıyorlar mı 18 yaşından küçükleri alıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 manisa çıkışında çiçek köyü var bugun orda paintball yeri gördüm ama güzel mi bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 18 ya$ından küçüğüm diye anırmadığın sürece sorun yok.kimlik vs sormuyorlar.zaten hiç ya$ muhabbeti de geçmemi$ti orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 pati yine yalan olur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 adsfas rüyamda bi paintball alanı gördüm.burda güzel pati paintball yapılır dedim :D.ama yapamamıştık alarm çaldı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 eheh patiler paintballu anca rüyalarında goruyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ahahahaha doğru bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yattı bu da sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 dammit peyintbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yatar tabii abi paintball dediğin bi ton para ha ama başka bi buluşma olsun bişiler olsun eywallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar