Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burada olanlar kornalarına bassın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam,

evet, kaldığımız yerden devam edelim ;)

yeni a7
http://http://www.audiworld.com/news/07/audi-a7-sneak-peak/header.jpg
yola 2008 sonunda çıkması planlanan a7'nin yavaş yavaş ortaya çıktığı görülüyor. mercedes cls ile aynı segmentte yarışacak olan a7'e yakın zamanda vw ve jaguar da katılacak.

merakla s7'i bekliyoruz :)

saygılar.

[ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 17:19 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
selam,

açıkcası cls ile rakip olalım derken onun gibi ecüş-bücüş bir tasarım yapacaklar diye korkmuştum ama gerçekten akıcı bir tasarım yapabilmişler.

vw ise passat'dan bozma bir tasarım ile yarışa giriyor ve pek iç açıcı gelmedi bana ilk fotoğraflar. umarım en ksıa zanda düzeltebilirler.

saygılar.
Mesaj tarihi:
selam,

neyseki kapalı kaldığı sürenin 5 ayı askerde olduğum için pek bişi anlamadım ben :P

ilk motor seçenekleri 4.2 TDI ve 4.2 FSI olacakmış. s7 için kuzen lambo'dan alınacak olan V10 konuşuluyor ;)

saygılar.
Mesaj tarihi:
cok yakin bi arkadasimin babasini almanyaya R8 test etmeye cagirmislar. babasi dondugunde demiski boyle bi makine olamaz.. =)
ama nolursa olsun audinin sert ic tasarimi bi sure sonra ic karartiyo
Mesaj tarihi:
selam,

merco aşırı şatafat kullanıyor, bmw ise daha ne olduğuna karar veremediğim ve gözüme batan bir iç tasarıma sahip. audi ise DIN normuna göre tasarlanmış bir dashboard kullanıyor. bu benim hoşuma gidiyor ama renkler&zevkler ikilemi :)

bu sabah gelirken önümde a8 4.2 vardı ve tüm yol boyunca ağzımın suları akarak peşinden gittim :P ne 7 serisi ne de s serisi o zerafete sahip (bana göre tabi).

saygılar.
Mesaj tarihi:
said:
bu sabah gelirken önümde a8 4.2 vardı ve tüm yol boyunca ağzımın suları akarak peşinden gittim :P ne 7 serisi ne de s serisi o zerafete sahip (bana göre tabi).

bence çok haklısın
Mesaj tarihi:
vay vay :)

merhaba tekrardan.

acikcasi ben fazla aktif olamayacagim ki zaten sadece patinaj bolumune bakiyordum.

otomobiller hakkinda konusmak icin fazla kucuk bir komunite burasi, hem nitelik hem nicelik olarak.

ara sira ugrarim ;)
  • Yeni Oluştur...