Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sistem SWG'yi kaldırır mı?

wraog

Öne çıkan mesajlar

Oynarsın ama;
- Her travel 7 dakika surer.
- Her traveldan sonra oyundan dusersin.
- Sehir icinde ve diger kalabalık mekanlarda yere bakarak ilerlemek zorunda kalirsin.
- Şehir baskınlarını unut.
- Combat medic heal attığında takılırsın. :lol:

Ben bunları p3 800 geforce 4 64mb 'da yaşıyorum.
P.S:Genede cok zevkli. :)[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi yalan. Hiçbirni yaşamıyorum. Hatta ekran kartım 32MB. Travellar 10sn civarlarında sürüyor. Oyundan hiç düşmüyorum. Boynumu hiç bükmedim, azıcık laglanıyorum kalabalık mekanlarda. Hiç takılmadım. Cevap: evet oynarsın.

said:
Enginar, 13 September 2003 15:06 tarihinde demiş ki:
Oynarsın ama;
- Her travel 7 dakika surer.
- Her traveldan sonra oyundan dusersin.
- Sehir icinde ve diger kalabalık mekanlarda yere bakarak ilerlemek zorunda kalirsin.
- Şehir baskınlarını unut.
- Combat medic heal attığında takılırsın. :lol:

Ben bunları p3 800 geforce 4 64mb 'da yaşıyorum.
P.S:Genede cok zevkli. :)[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi
[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

80486DX
2mb Ram
50mb harddisk
16kb ekran kartı ile bu oyun oynanır mı? Çok fazla kasar mı?

not :: Yeter yahu her gelen "Bu makine kaldırır mı kaldırmaz mı? Kaldırırsa çok mu kaldırır az mı kaldırır? Benimkinden iyi kaldırır mı?" tarzı sorular sormaktan bıkmadılar... Biraz araştırma yapsalar detaylı olarak konunun tartışıldığı bir sürü başlık var...[hline]They feed on the living to stay undead.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 18 September 2003 10:48 tarihinde demiş ki:
qui ne komik adamsin sen vallahi omursun cok guldurdun benı :), bende evde hesap makinasında hic kasilmadan oynuyom bu oyunu ehuhı.

o kadar para verdık sısteme (gercı 1 sene oluyo neredeyse ama), ti 4200 amd 2000 ve 512ddr, gerısını yazmaya gerek yok bence. alet sehırde bıtıyor (naboo theed ve corellia coronet korkulu ruyam) ayrıca hıc ole 50 -60 sn gıbı bı travel da gormedım.

oyunu oynamak, ıcıne gırıp c64 grafıgı ıle oyun oynamakmıdır sormak lazım. oyuna gırdıgınde benım gordugum detayı goremıyosaniz sin swg oynamıyosunuz demektır keza benım konfıgurasyonum yalnızca orta ozellıklere sahıp bı konfıgurasyon.

pixel ve shader unıtelerı olmayan bi kartla bu oyunu ben oynuyorum demenın ne manası var solıcegınız su olmalı sımdılık ıdare edıyorum. o zaman eywallah ama mıllete yanlıs bılgı vermeyelım. ınsanlar neye gırıstıklerını bılsınler.

bu oyunun su an kı sıstemlerede ust ucu yok gıbı, ne kadar ıyı 1 sıstem olsada bu oyun onu cıtır cıtır yer. ama oyundan keyıf almak ıcın , ortalama 1 konfıgurasyona sahıp olmak lazım. eger boyle bı konfunuz varsa oyun sızı tahmınınızden cok ıcıne ceker ve gezmeye doyamazsınız. yok tersı sozkonusu ıse sadece ıdareten konfigurasyonunuzu yukseltene kadar oyalanırsınız,

bu bahsettıgımız ortalama konfıgurasyon doom3 cıktıgında yeterlı olmayacak muhtemelen o zamanda kalkıp ben o oyunu oynuyorum mu dıcez, sonucta oyunların senaryolarında bızı dumura ugratacak degısıklıklerden cok herıfler grafık kasıyolar. bu noktada ben o grafıklerı gormelıyım en azından tatmın edecek kadar gorebılmelıyım dıyorum . ram olayına gelınce 512 degıl 1024 bu oyundakı ıdeal ram daha yuksegı de daha makbuldur.

acıkcası bole bı sısteme sahıp olmasaydım bu oyunu hıc bır sekılde satın almazdım. ki su an bıle takılmalar yuzunden 1 klavye ve 1 mouse parcaladım bıle. burada bırı bısı soruldugu zaman unutmayın burası bır forum ihtiyacları oldugu ve sızın tecrubenıze basvurmak ıstedıklerı ıcın soru soruyolar. evet elemanın sordugu sıstem bu oyunu calıstırır 10 dk 20 dk , ama sen o sıstemle bu oyunu pynayamazsın. tabı benım anladıgım manada oyun oynamaktan bahsedıyosak. kı benım anladıgım manada yukarıda yazıyor umarım karar vermene yardımcı olur.

her ne kadar zevk ve renk mevzusuna gırsede olayı detaylandırmakta fayda gordum en azından yenı baslıcaklar ıcın.

mumkunse bana bulasmayın, sımdı saldıranı bol olur bu konun huzurlu kalmak ıstıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada lafın doruusunu yazan arkadaslarıma degıl bu sozler. bu aralar dılım cok sertlestı galıba bıraz sakınlessem fena olmayacak forumun degneklısı olmaya basladım. bana mı kaldı o kadar moderator falan var hakkaten terbıyesızım ben.

ozelestırımıde yapıım de ıcım rahatlasın barı.
:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...