Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hoplayanda hali hazirda ayarladigimiz bi bulusma vardi, burayada yazmak istedim belki hoplayandan olmayanlar vardir gelmek isterler diye bu cumartesi toplaniyoruz, oteki gunun sabahi dagiliyoruz. ( yani en azindan planimiz boyle ) Gelmek isteyen olursa buraya yazsin, ben saat ve yer kesinlesince yeniden yazicam buraya, ama buyuk ihtimalle 13:00~14:00 arasi Alsancak, Sevinc onu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ewt güzel olmuş bi listeyi çıkartsan ege mandadakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 liste büyük ihtimal şöyle olur: marlon hardter redogski apeiron cleo tedicit metket utterable slayer77 ve dahi 77liler lexius utopia ve bir de konuğumuz var: oz. Ben sabahlayamayacağım zaten, 7 gibi kaçacağım hatta. Atinalı Timon'a gidersem eğer biraz daha kalabilirim ama bilemiyorum belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ohş ben nası girdim lan o listeye :D kesin değil benim iş. sınav falan var haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Sen gelmesende biz sen her an yanimizdaymissin gibi davraniriz metketcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 geliorm bnde ama sabahlayamıcam malesf :S ama akşama kadr takılırm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ee artık bu buluşma yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yarin mi bulusma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Eet arkadaslar, yarin 13:00-14:00 arasi alsancak sevinc pastanesi onunde bulusuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 sabahlamaya çok üşeniom yea :D. ama hatır için sabahlıcam sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ulan barış (metket) bi buluşmaya da sınavın olmadan gel lan. hoş ben gelmiycem ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sonuçta öss var abi her türlü sınav yani. sdfsdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ula buluşma şimdi oluyor nerde bunlar yahu ben yeni kalktım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bir izmir buluşması klasiği---->nargile konağındaydık, sonra çimenler, sonra beni bıraktılar durağa sonra tatoya gidiyorlardı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bana telefon numaralarınızı verin lan sizi bulamadım deli oldum. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bu buluşma saylanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Cok aceleye geldi bu bulusma, patiden olanlarin cogununda bende veya gelenlerde tel i filan olmadigindan olmadi. : Ama bulusma cok guzel oldu, sabahladik filan. Umarim bi dahaki sefere hep beraber yapabiliriz. Pekte uzun surmez zaten bulusma yapmamiz. En fazla 2 haftada bir bulusuyoruz. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 15:47 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ewet çok güzeldi hele ateş yakma zamanındaki yaptıklarımız lol. parkı yıkmadımız kaldı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 güzeldi gerçekten eglendık oz arkadasımız falan gelmiş ben barısıda beklerdım ama bulamamıs bızı neyse ayarlıyıcaz bi tane daha umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 uzun eşşek yalan oldu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 abi eski focaya gelin beni ziyarete süper olurr beklerimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 [spo]İzmir Gündüz Kuşları Team -1 [/spo] [spo]İzmir Gündüz Kuşları Team -2 [/spo] [spo]İzmir Gece Kuşları Team [/spo] [spo]İzmir Gece Kuşları Team -1 [/spo] [spo]İzmir Gece Kuşları Team -2 [/spo] [spo]İzmir Gece Kuşları Team -3 [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 güzel oldu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 hahah süper fotolar naptınız lan öyle.. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 süper bulusma olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar