Lethious Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 öeh o fotoğraf ne öyle. keşke öyle cani sahneler olsa lostta nihohuhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KZmAz86uHq4&NR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bu arada bu Ben midir nedir neden ayakkabı giymiyor hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Adada doğup büyüdüğü için ayyakkabıya alışmamış, çıplak ayak dolaşmayı tercih etmiş olabilir, hiç dikkat etmemiştim ayaklarına:D edik: giyiyormuş. [spo][/spo] [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:41 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Baya iyi bi bolumdu 13 Bi de biraz daha hizli ilerlese :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 11-12-13 baya iyi gidiyo dizi bakalım 14'te bombalar patlıcakmı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bomba isteye isteye cidden bomba patlattirdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 aaa 13 cikti dimi dalmisim ehehe bende torrent sitesinde gorunce fake diye bok attiydim.Indiregendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 off torrentspy patlamis. bi tracker sitesi versenize piliz! davetiyesiz mavetiyesiz yanar donerli soyle. Demonoidde saglikli torrent yok olanda altyazili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 www.mininova.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 diziler icin en guncel en iyi kaliteli en cok seedli www.eztvefnet.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 güzel bölümdü de bu bölümler iyice kısa gelmeye başladı, 1 hafta daha beklemek zor iş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 s3e13 [spo]olcak iş değil ya bölümü nası bitirdiler bu adam ne kadar çok şey biliyor bu bilgileri nerden sağlıyorlar o adamın babası ne arıyor orda ulan luck yaptın yapacağını şimdi bi hafta senin hayat hikayenimi yorumlıcam kafamda ya[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 linkte bölüm 14 promosu var http://www.youtube.com/watch?v=bAP7I1v-n_w soru-- [spo] o siyah beyaz görüntülerde kaçan kız şu sonradan diziye giren çiftteki nikki galiba.. promonun sonunda sun sawyere ne diyor orasını 10 kere dinledim anlayamıyorum ? sawyer mezar kazıyor ayrıca O_o nikkiyimi öldürdü lan yoksa "they worked with the others" diyor jine zaten [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 [spo]sun sawyer'a: " because then, we will have to dig another grave." diyor orda. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 [spo]sonrada tokat patlatıyor.. naptı lan bu sawyer.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bütün dizilerin ratingleriyle listesi olan ve hergün yeni bölümler eklenen bir site var, ne varsa buradan indiriyorum: http://www.eztvefnet.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 [spo]Bu arada magic box açıklamasına kafam takılmadı değil. Eğer lafı dolandırma amaçlı yapmadıysa, işin içine biraz bilim kurgu katarsak ışınlanma muhabbeti olabilir mi. Bu zamanda geri gidip gelmeler, elektromanyetik dalgalanmalar vesaire bu magic box la alakalı olabilirmi ki locke un babasını getirdiler. Yoksa ben mi iyice paranoyaklaştım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Messor [spo]adamı baya bir pataklamışlar sanırım yüzündekan falan vardı..tam olarak "haydi xxx i ışınlıyalım" gibi bir alet yok sanırım ,farklı bi bok cıkarıcaklar karşımıza.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 [spo]Locke'un babası kesin dharma initiative:/[/spo] [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 11:25 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 [spo]sanmam o kadar hıyarlık yapan birinin dharmada olcagını[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ama yuh ya [spo]ya Locke benı cok uzuyor nıye boyle yapıiyo bu cocuk.Bu arada 4. sezon olucak mı? bana nedense dizinin içinden çıkamıyorlar gibi geliyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 valla benim bildigim dizi 6 sezon surecek o yuzden uzuyor uzuyor ve uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar