Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 320 [spo]locke direk kendi gençliğini görüyo jacopun yerinde bariz yahu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 [spo]John Locke 55 yaşında. Yani gerçek yaşı bu, ama filmde belki farklı olarak göstermek isterler. Bu arada bu Jacob incile ait 3. patrik olmasın ? http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob Belki de budur :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]charlie cidden cennete gitti.[/spo] [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 07:46 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]s03e21'de mi? Gitsin yahu sevmiyodum o hobiti zaten. Cehenneme gitsin hatta allahın keşi, millet onun için ne kadar başını belaya soktu, ethan'ı bile sorgulattırmadan öldürmüştü...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 S03E21 "Greatest Hits" Torrent: http://www.mininova.org/tor/708497 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ing ya da tr altyazi bulabilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 altyazıyı geç torrent bulan varmı?hepsi fake çıktı sabahtan beri indiridklerimin edit:pardon bi önceki sayfada vermişler [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:19 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 altyaziyi niye gecim yaw , ing altyazi olmadan hersey anlasilmio, ya da en azindan ben herseyi anlamiorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ibaq ta yaptı yapacagını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 açılmıyo ibaqteki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 evet :S ben mininovadan çekiyorum şuan 45 le falan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 olsun acele etmeyin altyazi yok zate piyasada hic bi dilde :) ben rapidden 110 la cektim de noldu , hic bi cumlesini kacirmicam diye bekliorm altyaziyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 pmden paylaşalım rapidi o zaman şeker ;) http://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/3124086/lost-en buyrun altyazılar [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 14:52 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ingilizce 21.nci bolumun altyazi , kac saattir ariom yeni buldum , baska arayan vardir muhakkak dosya boyutu 1mb , su rapidden puan kazanma isi icin yaptim 1-2 tane gereksiz resim var altyazinin yaninda kotu birsey yok yani,mazur gorursunuz artik :) http://rapidshare.com/files/31795722/s0321eng_altyazi.rar [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 14:52 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ibaqtaki linki browser a yapıştırınca çekilebility imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 3x22 için antreman niteliğinde bir bölüm oldu 21 diğer sezonlardada böyleydi , son bölümden onceki bölümler antraman turları idi. 2 saatlik bölüm diyor abc televizyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 nası? 22 son değilki? 1 tane daha yok mu? birleşik vercekler yni yine.. indirdim izlicem şimdi 21i hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Ahanda bu torrent sağlam (Demonoid) 1 hafta içinde indirirseniz Demonoid üyeliği gerekmiyor. Gerçi zaten external diyor, belki de hiç gerekmiyordur. :p [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 23:10 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 valla izledim gene iyi bi bölümdü finalden önce. [spo] Yanlış görmediysem Charlienin sokakta hırsızdan kurtardığı hatun Sayid in kaçak sevgilisiydi. En sonda pompalıyı çeken hatunda sawyer ın kandırdığı hatuna benziyodu ama kamera uzak çektiğinden kesin bişey diyemiyorum. Bi de olaylar henüz desmond ın dediği gibi gelişmedi , ilginç bişeyler oluyo gene. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]oy oy oy..yine gereksiz merak uyandırıcı bi bölüm..yok abi bu kadar şey bağlanırsa biz bir daha hiç bir senaryoyu beğenmeyiz..şu 2 saatlik bölüme yürek dayanmayacak gibi.. bu arada bence desmond bunların hepsini biliodu aslında..bence charlie'yi yönlendirmek için bööle yaptı..gemide de hatunların çıkması bi değişik oldu ha ehehueh [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]naomi'nin kurtarmadan arkadaşları büyük ihtimal onlar. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]Laorx doru diyo olabilir, çünkü çok şaşkındı o çıtırlar. Gerçi kurtarma arkadaşları olmasada kaç zamandır birinin oraya gelmediğini düşünürsek yine şaşırırlar ama nese. zzz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 türkçe altyazısı olan varmı 21 için ? divxplanette yok hala yuzsekiz.comda patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]http://rapidshare.com/files/31825416/lost3x21tr.srt[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 charlie nin flashbackler de yine heroes dizisine bir gönderme var, dikkatinizi çekti mi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar