KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Evet Pati Ko Geri Gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 gen.tr baymıştı ii oldu :D picallonun msn de gördüm sagolsun :D asdadbi bakıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Eheheheh, gen tr gibi değil burası.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 gen.tr gerçekten baymıştı özlemiştim paticiği ii oldu geri geldi hoşgeldi.. Eski SS'lere baktım biraz baya duygulandım yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 omg paticik is back :O welcome kaksi ben pw mi unuttum 1.5 yıl geçti :P tekrar nasıl alcam arkadaşımın accuntundan yazıyorum.. üye adı : endless_night mail :[email protected] yardımcı olursan sevinirim :P hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ya arda hayatını da anlatsaydın :D bi pw iste diye verdik di mi acc yi hikaye yazma kardeşim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 asdasd özlemişim len burayı geyik time :P hayri farklı accuntdan yazsana adamlar deli sancak kendi kendine konuşuyo diye xD [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 12:54 tarihinde, bubbaChucks tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 harbiden he özlemişim burayı beeee :D [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 13:00 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ya kendi kendine konuşmayı bırak bi de ilk günden adım kendi kendine topic patlatan adama çıkıcak. arda çık şu id den şifrenin bütün kombinasyonlarını dene bul banane kardeşim alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hayri pw gelmezse geri bu accunta çökerim sen buffsu kullan asdasd xDxD bilinc aga ujio falnda olsada şimdi kaynatsak biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Moderatörlük yok şu an, geçici bir süre test yayınındayız. Seviyeyi kaçırmadığınız sürece sanırım topic patlatabilirsiniz ama yine de dikkatli olun. Size tavsiyem arada bir de Paticik.Com Bölümündeki Teknik bölümü ziyaret edip, yaşadığınız problemleri belirtin....Tabi aynı problemi bir başkası belirtmediyse... Tekrar açılış şerefine paticikteyken bunu dinleyelim :) http://rapidshare.com/files/16556143/Paticikk.rar [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 13:16 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Herkeze hayırlı olsun Hayri maden bulmus gibi sevinmiştir herhalde ''patlatılcak yeni topicler nihahaha'' sesleriyle :P ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Heheh. Paticik çok geç kaldı. Çok oyuncu oyunu bıraktıki mesela ben:P Ama hayırlı olsun genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Daha iyi ya :) Bazı zararlı parazitlerden arınmış olacağız :D [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 15:10 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Parazit, me? Booey! Uzdün beni şimdi...Hehe İyi oyunlar Kaksi Bu arada Adana'daki abime, Izmir'deki Yengeme.. En önemlisi eski clanım "Patriot"a Sevgilerimle.:)))) *Burçin yaşıyormusun?:P [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 15:14 tarihinde, gozupek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 THALİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA asıl sen yaşıyormusun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 celooooooooooooo:=) Yaşıyoruz diyelim.^^ Ösledim sizleri huleyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bende bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Herkese merhaba hepinizi özledik yahuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Dağ dağa kavuşmaz pati patiye kavuşur hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hayirli olsun arkadaslar, umarim yine paticik ten uzak kalmamiza vesile olmaz bu bolum. Mumkunse yaygara yapicak, sorun cikaricak tipleri cagirmiyalim. Ayrica bende biraktim oyunu 5 yada 6 ay oluyor. CamthalionTasardur yani MaRLoN ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hani şu bildiğimiz kabag kafalı küçük yeşil cüce yaratık, hani nova atıp topukları yağlayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu bölüme mod olucak arkadaşara şimdiden allah sabır versin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 asıl bu bölüme eski elemanları toplamak lazım bilinc aga ujio informer murtaza vs vs xD bu arada yeni üyelik alımı açılcakmı 22 tane farklı pw denedim olmuyo :P endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 cok sükür ya, 1 yildir bekliyoz. gen.tr ye mahkum kaldik. hele son 1 haftadir olanlari herkes gördü. insallah yeni pati eskisinden daha neşeli olur :) HeLLoRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar