Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha, dun olmayınca ikisiyle de olmuyo yarın yine ie ile denerim diyip firefox u silmistim, simdi yine yukledim hemen bi deneyeyim diye, simdi firefox'la ilk denemede oldu, yalnız bi bug buldum, bilgiler orada cıkınca degistirilmiyordu, ama continue'ya basınca login'le ilgili bi hata yapmısım o yuzden kabul etmedi ama o degistirelemeyen yerler acıldı =)... acaba degistirip imba bi bilg. yapsam mı ? tırsıyorum gerci anlarlar mı diye, kazanacagımız yerde atılmayalım =)...

bu arada pekaziz, bana anında geldi mail ya, dogru girdigine emin misin ?

edik: bu arada gelen linke tıkladım ama account activated falan gibi hic yazı mazı cıkmadı sadece yesil bi daire icinde bir kitap resmi cıktı altında da return to homepage cıktı... olmus mudur acep ?

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 20:32 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bi kere soyluyeyim minimum sistem gereksinimlerini karsilayan bir dxdiag atmaniz yeterli. Sonucta adamlarin beta test sirasinda her turlu ama her turlu bilgisayara ihtiyaclari var. Donanimla ilgili sorun cikarsa retail version'unda fixed olsun diye
Mesaj tarihi:
@kfg

bendede öle oldu...tırstım deiştirmeye sonuçta dosyanın asılını upload etmiş oluorz =) anlaşılabilir =)

bendede öle yeşil kitap çktı aktivasyona tıkladııımda
Mesaj tarihi:
hehe ben de degistirmedim zaten ya, oyle bi listelere baktım zaten, listede hep boyle geforce 6 series 7 series falan var ama mesela benimkini tam buldu geforce 6800 ultra diye, yani buldugunu tam geciriyor oradan anlayabilirler, saol cevap icin bu arada =)...
Mesaj tarihi:
performans testi yapmak isteseler , zaten dünyadaki en gelişmiş makineler firmalarda..

sanmıyorum ki sistem oyun mekaniğini kaldırmıycak kadarkötü olmadığı üsrece betaya almıycaklarını..
Mesaj tarihi:
beta'ya secildiginizde link verirler zaten ama onceden hazırlamak iyi olurdu... bu arada beta baslamadı daha, sadece sign-up'lar basladı di mi ?

edik: betawatcher'da beta download page olarak https://betacenter.eamythic.com/signup.php 'yi vermisler, ama orası yeniden bir signup istiyor, signup olduktan sonra link verir mi bilmiyorum...

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 00:41 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...