Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bone o chaos armor'ı giyince bi daha cıkartamıyosun aa vucuduna yapısıyo. ha Dwarf sux diyen adamın alnını karışlarım zaten edit piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 tamam sux diyerek biraz abarttım, ama dragonlance/forgotten realms/warcraft dwarflarına göre daha kötü duruyor. hem ne o öyle, gören şişman gnome sanır. yerden bitme yaratıklar. gerçi slayer'lara hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 wow çıktığı bir günden beri en çok üzüldüğüm konu Dwarf'ların Alliance'a dahil olmasıdır. bir de tek el 2 balta çılgın bir orc warrior yapamamam. Warhammer'a bir süre bakmayı düşünüyorum. Kuralım Dwarven Rifle Squad'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Warhammer en iyi ihtimal Kasım,Aralık ayina doğru cıkıcak oda en iyi ihtimal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bir yanda Chaos Chosen, bir yandan Empire Witch Hunter, cok zor secim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ayni serverda iki tarafta oynamak yasak olur heralde wow gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 o yuzden zor secim olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Direk Chaos. Millet Empire'a üşüşecek,Chaos daha zevkli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Orcdan başkasına gönlüm varmaz gibi. WAAAAAGH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 hazır sap'ım çıksada oynasak :D no life olayını özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: Bir yanda Chaos Chosen, bir yandan Empire Witch Hunter, cok zor secim olacak. azmonun dedii gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Ne zaman open-beta oynuyabileceğiz bir bilgisi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bende Goblin Shaman açıcam açmamın 2 nedeni var 1- Bizim fabrikanın bekçisi (1.50'lik ) Bodyguard Ahmet amcaya çok benzemesi 2- Grup pvp'lerinde önemli rol oynaması ve Fazla kişinin açıcağını sanmıyışım yani shaman lara rağbet olucağını düşünmem [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 20:31 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 wood elf koysunlar okçu olalım uzaktan indirelim pis orcları, wardancer olalım keselim biçelim zarif bir şekilde ühüh wood elf plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 koyarlar wood elfleri de bretonları da, karşılarına skavenleri undeadleri. lan lan lan. undeadler var di mi? koymamaları ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 order-dwarf,empire,high elf destruction-green skin, chaos, dark elf simdilik bunlar var ki daha high ve dark elflerin detaylari bile aciklanmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 şimdilik onlar var da, ek paketlerde yeni ırkları sunarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 oyun cikmadan ek paketin hesabini mi yapicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ofofsüper olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Evet arkadaşlar bunu bilmeniz gerekli. Mythic firması ek paketleriyle ünlüdür. Zart zurt bi paketler çıkarır masraf ettirir. Daoc'un ek paketleri 7'yi buldu. 4'e kadar alabilmiştim ben İnşallah Warhammer'a da öyle olmaz. Ek paketlerde classların dengesini sağlayalım derken hepsini öyle güçlendirmişler ki en son oynadığımda Wizard diye bir class geliyo 1 tane ateş topu atıyordu,yeri öpüyordum. Sniper mübarek [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 02:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Daoc kaç senelik oyun ama? Ek paket çıkartılmazsa o kadar eski oyunu kimse oynamak istemez.. EQ 1'de aynı şekilde. 2. si çıkana kadar kaç tane paket çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 valla videolardan gördüğüm kadarıyla grafikler baya baya kötü ? ben mi yanlış gördüm acaba. age of conan'ın yanında sönük kalır gibi geldi bana. yanlışım varsa düzeltin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Doğru,grafikler çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 oynanabilirlik>grafik pvp>grafik pve>hersey = wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Evet grafikler önemli değil zaten,yıllarca Ultima oynadık o grafiklerle. Yeter ki adam gibi pvp olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar