Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abi nasıl bazı insanlar üstün zekalı oluyor, 100 tane numara söylüyorsun herifler hepsini aklında tutabiliyo falan. Aynen bunun gibi "hand-eye" koordinasyonu gelişmiş insanlar var. O havada vurmayı denedik hakkaten çok zor bişey. Hani saatlerce uğraştıktan sonra belki yavaş yavaş daha iyi yapmaya başlayabilirsin ama bu herif baya iyi yani. Havada vurmayı geçtim, adamın shotgunı da anında direk kafaya yani herifin aiming süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 quake 3, ut videoları falan var zaten deli gibi :) fatal1ty vs bilmemkim bi sürü. daha acayip şeyler de var yani. ilginç bi yetenek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 havada vurmak demomanle havada vurmak, gercekten aim'le falan değil refleksle ilgisi var zaten. az gametime'ım yok demoman'le benımde ama 4-5 tir havada ekranın bierlerinden gecen scout'a nade cakmışlığım. Cakıncada ama onun tadı hiç bişide yoktur. quakete daha rahat aslında, q3 mapleri cok daha geniş, rokeler cok daha hızlı adamlar devasa haritalarda yere göğe roket atıyorlar birilerini vuruyorlar, ezberlemişler artık adam booster'a dokunduğu anda nereye ateş etmesi gerektiğini. tf2 de anallar cok daha dar, projectile'lar daha avaş, böle abuk bi hal alıyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 demomanle daha kolay onu da denedik. Nade'ler roketlerden daha hızlı gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aslında o direk nişan alma olayı çok enteresan bişey. refleksle ilgili olsa gerek dediğin gibi çünkü bazen kendimde görüyorum mesela birini görüyorum, nişan almak dediğin mouseyi üstüne götürüp ateş etmek. ama bu daha farklı bişey çok hızlı bi şekilde nişan alıp ateşliyosun ama nereye nişan aldığını bile görmüyosun aslında tamamen refleks ile. bende yapıyorum onu ama henüz bukadar geliştiremedim tabi :) mesela scout oynarken pompalıyı kullanma şeklimi görmeniz gerek nereye nişan aldığımı asla görmüyorum ama vuruyorum baya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Soldier'da tahmin yeteneği en az aim kadar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 losstan kaynaklanan gecikmeler olmasa ben soldier oynarım hep çünkü en çok yetenek isteyen classlardan birisi. hesaplaman gereken çok şey var. düşman havadaysa düşüş hızı, füzenin hızı, düşerken füze onu nerde vurur falan bu tür şeyler başardığında insana gerçekten inanılmaz zevk verir. ama işte loss olmaması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bir de bu videoda oynayan herkes deli gibi roket jump yapıyor, bizde SaS serverda falan daha az. Daha bi Q3 tadında oynuyor onlar, ülkeler arası gelenek görenek farkı heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 rj cok yapan yok cünki yanlış yapıldımı cok fazla hp götürüyor. dogru sekilde yaparsanız 35-38 hp gidiyor. birde movement geliştirilebilir ama aim geliştirilemez. icindeki aim ortaya cıkar sadece. 6 senelik quakerlar var misal bende aim yok diyorlar. artmıyor adamın aim skilli bir türlü. tf2de aimer soldierlar (nası türettim ama :P ) genelde eski quakerlar zaten. birde fps cok önemli cidden. 30 larda sürünüyorum hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Aim şöyleki, bi süre gelişir, sonra kalır. gerisi doğru mouse, doğru sensitvity ve yüksek FPS'ye kalmış iştir yani Aiming'in PH'Si açık 100'lemek yarım saat sürer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 movementı iyi olanlarda scout oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bide bazı öküzler varki, scoutla yapmadığım maymunluk kalmıyor kurşunlara isabet olmayayım diye, sağ sol gene sol yukarı çapraz zıpla falan, çat sniperdan güzel bi headshot. aşmış kişiler var dünya üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Xenocide said: Aim şöyleki, bi süre gelişir, sonra kalır. gerisi doğru mouse, doğru sensitvity ve yüksek FPS'ye kalmış iştir yani Aiming'in PH'Si açık 100'lemek yarım saat sürer :P bir süre gelişir sonra kalır dedigin nokta adamın aim kabiliyet sınırı işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 e benımkı cok değişken, bazı günler feci sıkıyorum kafa göz yarıyorum, bazı günler koridorda üstüme koşşan heavy'ı ıskalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bende aynen bi gün sniperla hiç ıskalamıyorum. bi gün vurursam öpüp başıma koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Cuce said: e benımkı cok değişken, bazı günler feci sıkıyorum kafa göz yarıyorum, bazı günler koridorda üstüme koşşan heavy'ı ıskalıyorum bendede öle o. özellikle CS'de. bigün king b@bs hatta hax0rcu muamelesi gördüğüm vardır (defalarca aimbotum diye sunucualrdan banlandım sadkfjask) başka bi gün Kills: 2 Deaths: 59. aslında eet. aim içgüdüsel bişeydir fksdjfa bilemicem neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 e ben fatal1ty nin kötü maçınıda gördüm normaldir insanız. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 mooda göre değişir aim. Benim de öyle.. ne günlerim vardı ne headshotlar atardım, sonra bir arkım yüzünden mouse'umu değiştirdim.. Bütün ayarım gitti.. Rezil oldum. Ama eski düzeye çıkmaya başladım yavaştan. Ama hakkaten bazen o kadar kolay vuruşları vuramamazlık yapıyorumki.. kendime küfür ediyroum burda bilgisayar başında.. "ulan sen onu vuramadıktan sonra bu oyunu niye oynuyorsunki..." falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ha bu arada yani hakkaten skill derecemi belirtmek için.. iddialı konuşuyorum.. Türk serverlarında benden daha iyi sniper olmadığını söylüyorum. Mutlaka benden çok daha iyi sniperlar vardır da, malesef kendilerini sadece TF2 videolarında izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 o değil de tf oynadıktan sonra cs ye geçince m3 (tekli pompalı :p) süper oynanıyor. alışmış oluyosun önüne geleni tek vuruşta indirince müthiş bir haz duyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sovereing nick ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sailor said: o değil de tf oynadıktan sonra cs ye geçince m3 (tekli pompalı :p) süper oynanıyor. alışmış oluyosun önüne geleni tek vuruşta indirince müthiş bir haz duyuyorsun. ben cs source oynadıktan sonra vazgeçip 1,6'ya geri döndüm. Nasıl olduysa süper oynar hale gelmişim:) Sourceda kötü kötü oynadım tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Luriel said: sovereing nick ne senin? [TcT]Nailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 eet sen sniperı iyi kullanıon. ama benim gördügüm kadarıyla en iyi newby ama bayadır oynamıo gormuyorum. benimde %45 headshot yüzdem var sasclanda. zaten toplasan karşıda olunca dikkatli davrandıgın 4-5 sniper var. işte sen, bysniper, newby felan yoksa hiç kasmadan rahat takılıon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ez luriel ez. Zaten enginarım ben aslında. Bide kimse yoksa medic falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar