fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tam arkasında olmamış olabilşirsin. yada lag/loss falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Arkadan %100 vuruyor ya. (O_o şimdi farkediyorum bu cümle fena yerlere çekilebilir :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bölüyorum konuyu prd, 7 aydır oynamıyordum da, temel değişiklikler neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çok kısa olarak söylersek: Yeni haritalar, mevcut haritalarda değişiklikler, medic ve pyro için yeni achievement ve silahlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Burda mı okudum nerde okudum hatırlamıyorum. yeni achive ler gelcekmiş hw ye. Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sam said: yalnız o crit miktarı garanti crit anlamına gelmiyor sanırım ama crit şansını %100 arttırıyor herhalde. Tam arkasinda degilsen crit olmuyor, oyle capraz falan degil direk arka olacak. o sekilde kesin crit, ayni axt gibi. @fireblade http://www.teamfortress.com/ official blog sayfasinda bundan sonraki gelismelerin bi oncekilerin aksine adim adim developerlarin gozlemleri ve yorumlari esliginde buraya eklenecegi aciklandi. hwguy in siradaki pack in kahramani olacagi dogru. acikcasi benim pek hosuma gitmeyen bi gelisme. demolar ve spy larin yildizi parliycak biraz. mediclerde bol bol puan kassin bakalim crit uber lerle. Sniper ve pyro o update le yalan olacak diyebiliriz galiba kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aente said: şimdi bu oyunda conc jump, bunny yok di mi? homer: boooring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sonunda TcT canlanmaya başladı. Dün 4 kişi Promesa, ben, sL ve torn TTT kızartması yaptık. Baya lezzetliydi tavsiye ederim :P (no offense) Yakında Rock tatilden döner, ero da giriyo ara sıra. Bomba gibi dönüyoruz. Bu arada alımlar açık, ilgilenen olursa bana veya torn'a ulaşmaya çalışınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 klan alımıyla ilgilenebilitem var ama biraz daha takılim bakınim PM'den ulaşırım ben gerekirse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 dersler bitti yükliyecem bende. atmadınız inşallah klandan º_º Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 rok döndü.. süperdik yine bugün. Flame, valla niye yoksunuz bilmiyorum tabi sölemeden kayboluyorsunuz ortamdan. Online olursan steamde konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tctler oyuna geri gelin adamı hasta etmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 TcT burda ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bi web siteniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şimdilik sadece bu var ama yakında daha düzgün ve büyük birşeye geçmeyi planlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=329WqhhDgcI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bu youtube görüntülerini ben açamıyorum beyaz ekran geliyor kalıyor öyle, koyduktan sonra altına bide link atsanızda ktunnel vs. biyerden girsek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şu harita cok güzel 2vs2 demo&soldier için http://www.vimeo.com/1191657 oynayabilsek bizde keşke . bulamadım düşük pingli server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha yanlız soldier'ın füzelerinin lagsız ortamda nekadar hızlı olduğunu gördüm :S bide bu adamlar çok sağlam vuruyor yauw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 adiemus'un videosu çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abi ayrıca bana da verin o FPS kalitesini.. ben de yaparım adamın yaptıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abi video nun fps si 24 ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://www.vimeo.com/892826 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar