Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aksine silah ceşitliliği cok kral oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Silahları nerden açıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nickini yazıyosun kaliteli bi insan olup olmadığına bakıyolar, kaliteliysen silahları acıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kalitemi nasıl arttırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oncelikle bu axedice dan kurtul, barbar seyler cok eskidi artik moda falan degil... yeni bir sey lazim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Hmm klasik bişey olsun dimi? Prince of Persia! yok olmadı bu. .. Prehistorik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 son moda artik boole modayi izlerim ama hala masculine im diyen nickler... vitton diyelim sana artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 daha cok pong gibi modern zamanlara göz kırp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Crysis.. Hmm hiç pyro yada medic oynamadığımdan fazla achievement yok tabi. Sniperla engineera da gelicek mi bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 her classa getirirler yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 gaza geldim tekrar çekiyorum oyunu şimdi gelecem TF ortamlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 inşallah bende gelicemde dün akşamdan beri indiriyorum anca %86'ya geldi. 4mbit bağlantı var maksimum 80 kb ile çekiyo gelde sapıtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu arada sıradaki achivement + unlockable'lar heavy'ye geliyomuş. Duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya achievementları yapmaya üşeniorum :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dun oynadim alar sonra cok cok beyendim. millet beni oldurdugunde item lvl 10 iste bonuslarinui felan yaziyor. su an klasik silahlar var elimde, lvl 1. yuksek lvl item icin herhangi bir achievement i yapmam yeterli mi, nasil oluyor, cozemedim. ve bu silahlar her sinifa gore farkli di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 milestone 1,2,3 bu achievementları yaptıgında açılıyor teker teker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yenıs lılah daha iyi olmak zorunda değil, ben normal flamer kullnıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 patinin takildigi ozel bir server var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Steam pati comm. den pati deki oyuncularin nerelerde oynadigini gorebilirsin. Genelde herkes paticik TF2, sasclan tf, team fortress turkiye serverlarinda oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 FPS sorunu yaşayanlar için; Launch option -dev -console -novid -dxlevel 81 +cl_showfps 15-35 fps ile sürünen makinam 90-120 fps ye kadar gelişme sağladı... Dxlevel 8.1 olması gerçekten etkiledi, oyun içinde yapılmıyordu bu ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dxlevel 70'i deneyin bir de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 üh desteklimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 denedim, pixel shader 1.1 i desteklemesi lazım dedi makinan kapadı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 abi bunu benim KESİNLİKLE YAPMAM lazım.. lütfen daha detaylı bi şekilde konsola ne yazıcağımızı açıklarmısınız hakkaten sürünüyorum çünkü.. geçen ay arkadaşın bilgisayarında 170 fps'lerde oynadım.. böyle bir rahatlık.. böyle bir headshot extravaganza yaşamadım ben başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Sovereign said: abi bunu benim KESİNLİKLE YAPMAM lazım.. lütfen daha detaylı bi şekilde konsola ne yazıcağımızı açıklarmısınız hakkaten sürünüyorum çünkü.. geçen ay arkadaşın bilgisayarında 170 fps'lerde oynadım.. böyle bir rahatlık.. böyle bir headshot extravaganza yaşamadım ben başka yerde. team fortress 2 ye sağ tıkla properties, set launch opitons; -dev -console -novid -dxlevel 81 +cl_showfps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar